- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Ay seninle o konuda tanışmıştık, hatırlıyorum o dengesiz komşunu. İçi boş mu? Gidip at bence. Eğer gören olmazsa kendi yaptığını söylemezsin. Gelip sorarsa merdivenin başına koymuşlar, bende çöp atarken onu da çöp sanıp attım diyip sırıtarak gir evine. Ne pis insanlar var ya ortalık alanı korkutmaya hakkı yok.Karı komsum olacak pislik kapının onune iki tane tursu bidonu koymus ıcı küf tutmus, les gibi kokuyor apartman. Kahvaltıdaydım eve dondum apartmana girince agır koku var. Eve ciktım kapının onunde duruyor ikiside bıdonların.
Ben bu kadına napayım? Kocası evde, adam evde olmasa kapısını calacaktım.
Elli kere falan uyardım kadını, kapıya cop bıraktıgı ıcın saatlerinde koy lutfen diye
Sonra anladıgı dilden de konustum Bı sure pıstı.
Sımdı gene kokutmus apartmanı, ne yapayım sence ya.
Hıc ortam yok benım de.
Ne tavsiye edersin bana
Iste söyleyebılcem mı kadını gorunce ellerim uyusuyor sinirden, oyle bır nefretBence kocası evdeyken söylemen daha iyi bile olabilir.
Aynen o bak sen bile hatırlıyorsun hala kadını, allahın belası yaAy seninle o konuda tanışmıştık, hatırlıyorum o dengesiz komşunu. İçi boş mu? Gidip at bence. Eğer gören olmazsa kendi yaptığını söylemezsin. Gelip sorarsa merdivenin başına koymuşlar, bende çöp atarken onu da çöp sanıp attım diyip sırıtarak gir evine. Ne pis insanlar var ya ortalık alanı korkutmaya hakkı yok.
Böyle insanlar turşu kabının peşine düşer bi de görur mörür dengesizlik başvermiş bir kere.Ay seninle o konuda tanışmıştık, hatırlıyorum o dengesiz komşunu. İçi boş mu? Gidip at bence. Eğer gören olmazsa kendi yaptığını söylemezsin. Gelip sorarsa merdivenin başına koymuşlar, bende çöp atarken onu da çöp sanıp attım diyip sırıtarak gir evine. Ne pis insanlar var ya ortalık alanı korkutmaya hakkı yok.
Duser mali cok kıymetli ama bana gelip soramaz. Bu konuda rahatım, rahatca cope bırakabilirim zaten görsen asırı pisler.Böyle insanlar turşu kabının peşine düşer bi de görur mörür dengesizlik başvermiş bir kere.
Bencee -belki tabi- kocası sizi haklı bulursa sizden daha güzel kizar onaIste söyleyebılcem mı kadını gorunce ellerim uyusuyor sinirden, oyle bır nefret
Soramazsa at gitsin.Duser mali cok kıymetli ama bana gelip soramaz. Bu konuda rahatım, rahatca cope bırakabilirim zaten görsen asırı pisler.
İniyorum ben sigara almaya, sans dileyin bana Hahahahahahahaha kapıdan alırken kapıyı acıyormus Bı deSoramazsa at gitsin.
Bildiğin bidon mu? Abi leş gibi kokar ya o. Geçen bende çekmecede unutmuşum bir tanesini, ağzını kapatmamış öyle yemiş kapağını üstüne koymuşum. Annemin yanına gittim döndüğümde ev leş kokuyordu bildiğin, ben fare falan öldü sandım öyle ekşimsi bir koku skfjdjfj 2 gün çıkmadı o koku biliyormusun, o bozuk turşu/sirke kokusu çok ağırdır yani. At gitsin gelip sorarsa da kapının önüne koysaymışsın kardeşim, merdivenin başında duruyordu bende çok sanıp attım diye cırla. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam kadın b*klu peçetelerini bile kapının önüne koyuyordu, çok uyarmıştın arsız olmuş senin komşu ajfjdndndAynen o bak sen bile hatırlıyorsun hala kadını, allahın belası ya
İyi fikir sigara almaya ınecegım alıp cope bırakacağım zaten gelip bana soramaz.
Söylesem de anlamayacak cunku apartmandaki kokuyu tarif edemem. Diger komsularınds gıyabında söylenip Yuzune bisey dememelerine sinir oluyorum.
Senin dedıgını yapıp cope koyucam bıdonlarını. Iclerınde tursu suyu ve küf var les gibiler zaten.
Şu an mehter çalıyorum sana.İniyorum ben sigara almaya, sans dileyin bana Hahahahahahahaha kapıdan alırken kapıyı acıyormus Bı de
Yahu sadece turşu bidonu olsa yine iyi b*klu b*klu peçetelerinin olduğu çöpü de kapıya koyuyordu, millet senin totondan çıkanları görmek zorunda mı arkadaşBöyle insanlar turşu kabının peşine düşer bi de görur mörür dengesizlik başvermiş bir kere.
Ay insanlar çok kötü ya.Yahu sadece turşu bidonu olsa yine iyi b*klu b*klu peçetelerinin olduğu çöpü de kapıya koyuyordu, millet senin totomdan çıkanları görmek zorunda mı arkadaşpeçetelerinin içine düşecise kadın, o zamanda çok sinirlenmiştim ona
Baş yılan online
Bence boşanmalarını öner, neden diye derse kk alışkanlığımız dersinKarı komsum olacak pislik kapının onune iki tane tursu bidonu koymus ıcı küf tutmus, les gibi kokuyor apartman. Kahvaltıdaydım eve dondum apartmana girince agır koku var. Eve ciktım kapının onunde duruyor ikiside bıdonların.
Ben bu kadına napayım? Kocası evde, adam evde olmasa kapısını calacaktım.
Elli kere falan uyardım kadını, kapıya cop bıraktıgı ıcın saatlerinde koy lutfen diye
Sonra anladıgı dilden de konustum Bı sure pıstı.
Sımdı gene kokutmus apartmanı, ne yapayım sence ya.
Hıc ortam yok benım de.
Ne tavsiye edersin bana
Jsjfjfjdj noldu kuzum? Ev işi falan mı?Baş yılan onlinefakat ayılamıyordu bir türlü pazar günleri ölsün istiyorum
Hahahahahahaha koydum vallahiŞu an mehter çalıyorum sana.
Bence boşanmalarını öner, neden diye derse kk alışkanlığımız dersinkocasından boşanmayacaksa da turşu işlerinden boşansın
Ben ve ev işi miJsjfjfjdj noldu kuzum? Ev işi falan mı?
Keşke içine atsaydın direkt kdnfndjd oh olsun pis kadınaHahahahahahaha koydum vallahi
Bakalım ne olacak simdi. Resmen ıcıme huzur coktu.
@-Cheryl Blossom ay en kuzum o bıdonlardan ve iki taneydı. Yarıya kadar pis su ıcı kuflenmıs. Kokuyu tarif edemem. Ellerimi de dezenfekte ettımbakalım ne olacak sımdı konteynırın yanına bıraktım hahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?