- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Kdjfjsjsjd o kadar vahim mi durumun kuzum :)Ben ve ev işi miayh ben yumurta bile kıramaımmm demiycem ama ev işlerinden de anladığım söylenemez böyle bir halsiz bir isteksiz bir bezgin uyandım ki sorma canım, ilkokulda bir oyun vardı ya “önümüze gelene bir tekme” diye, sokağa çıkıp tekme ata ata yürüyesim var
Konteynırın kapagı cok agırdı hem tutup hem bidonu kaldıramadımKeşke içine atsaydın direkt kdnfndjd oh olsun pis kadına
Ahahaha iyi bari, yanına gelmeye de cesareti yoktur onun kuduruşunu izle izle gül ajfnsjsjjsKonteynırın kapagı cok agırdı hem tutup hem bidonu kaldıramadım
Ama göremez ki konteynır bizim apartmanın arkasına kalıyor hahahahahahaya
Birbirimize boyle gaz verirken sırtımız yere gelmez ahajajajaahahAhahaha iyi bari, yanına gelmeye de cesareti yoktur onun kuduruşunu izle izle gül ajfnsjsjjs
Hshdhshsha iyi bir ekip oldukBirbirimize boyle gaz verirken sırtımız yere gelmez ahajajajaahah
Tekme atmak için kolkola vereceğim gruba bağlı, tekmesi sağlam yılanlar başvuru noktasına bekleniyorsunuzKdjfjsjsjd o kadar vahim mi durumun kuzum :)
Ben 43 kiloyum, üflesen uçarım akfjsjdjd ben atamam yav jajfjsnsTekme atmak için kolkola vereceğim gruba bağlı, tekmesi sağlam yılanlar başvuru noktasına bekleniyorsunuz
43 kilo muuuuuBen 43 kiloyum, üflesen uçarım akfjsjdjd ben atamam yav jajfjsns
Yani bacaklara yapıştırabiliyorsak neden olmasın43 kilo muuuuusen aslında yoğsun nerdeyse fazla 3 kilom var vereyim mi
Havalara bak bölge de seçiyor tam bir yılan yah hu, ok tamam anlaştıkYani bacaklara yapıştırabiliyorsak neden olmasın
Jdjdhdhhd bende çok beğendim maskeyi, bebek poposu gibi yaptıııHavalara bak bölge de seçiyor tam bir yılan yah hu, ok tamam anlaştık
Banlıydın yazamadım sana, önerdiğin maske bebeksiii bebeksiiiiSağda solda ben de önermeye başladım, komisyonunu talep et firmadan
Cherlycıgım kadın konuya ıcerık yazmamıs kaba taslak soru sormus, kocam doktordan raporlu dememıs.benneyanginlargordum biraz daha konuşursak banlanacağız biliyosun dimi akfjdnnd
Bugün açılan konuların hepsi bir garip, ayrıntı vermeyenler, ayrıntı sorunca sinirlenenler, 3ye boşananlar, kendi kendine tanı koyanlar jdjfjdndbbdCherlycıgım kadın konuya ıcerık yazmamıs kaba taslak soru sormus, kocam doktordan raporlu dememıs.
Hanım arkadasların dedıgı gıbı narsistlık moda bu ara.
Kesın narsıst mı sevmiyor mu bunu ayırt etmek lazım dedım, dalga gecme yazmıs bana.
Dalga cumlemın neresinde?
Sen ıcerık yazmaz kabataslak yazarsan benden de öyle cevap alırsın.
Su hayatta cok degısık ınsanlar, Allahım uzak tut dıe dua etmeye basladım yeminle
Hay cok yasaBugün açılan konuların hepsi bir garip, ayrıntı vermeyenler, ayrıntı sorunca sinirlenenler, 3ye boşananlar, kendi kendine tanı koyanlar jdjfjdndbbd
Bu akşam cımbızdan kurtulursak daha da ban yemeyiz jajdjsjdhHay cok yasaaynen böyleydi özet bu
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eylerBu akşam cımbızdan kurtulursak daha da ban yemeyiz jajdjsjdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?