- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Galiba cherly ve ben gıdıcıyızYine ban mevsimini açmışsınız anladığım kadarıylatüm akademi hızla ban yiyordu, birinciliği hanginize verdiler
Hobaaaa
Biraz otur soluklan burdaHobaaaaben alışmıştım bize, hazır bansız aktif kalma rekoruna doğru giderken.. Olmadı bu
Vallahi şuan oturduğum yere sindim, kimse kaldıramaz beni buradanBiraz otur soluklan burda
Sende görünmez ol millete laf sokma kuzu Allah aşkına bi 3 5 gün aktif olalımBiraz otur soluklan burda
Kıpırdama gıdınce gunlerce gelemiyoruzVallahi şuan oturduğum yere sindim, kimse kaldıramaz beni buradan
Seni bırakmicaz sööözzSeri kızgın surat atışlarım başladı
Aslan burçları kırmızı çizgimizdir, tanıdığım aslanlar hep minnoştu,senin gibiiiiAslan burçlarına bile narsist denmiş ben ağzını açtım mı ha, açtım mı
Yerim seniAslan burçları kırmızı çizgimizdir, tanıdığım aslanlar hep minnoştu,senin gibiiii❤
Nice neyi ogrenır ogrenmez bosandıAslan burçları kırmızı çizgimizdir, tanıdığım aslanlar hep minnoştu,senin gibiiii❤
Seni severiiimmYerim senisen de ban yeme beni ye bıktım banlarınızdan
Nice aldatıldığını öğrenir öğrenmez boşandı. Fıstık gibi de hatun yani son konusuna fotoğrafını atmıştıNice neyi ogrenır ogrenmez bosandıBı konuya boyle yorum yapmissın bende meraklı melahat
Bizim her zaman çenemiz açık, 1 yıldır üyeyim hala çenemi tutmayı öğrenemedimBir lafa bakarım adam mıdır bir adama bakarım laf mıdır ve suskunluğum asaletimdendir gibi özlü sözleri size öğretemedim ya ona yanarım
Yarım saat hava almalık ban yesen neyse, yıl 365 gün 6 saat, sen 321 gün 4 saat banlısınBizim her zaman çenemiz açık, 1 yıldır üyeyim hala çenemi tutmayı öğrenemedim
3 ay ban almazsan ceza puanların düşüyormuş... Ama bende nerede 3 ay çene tutacak azimYarım saat hava almalık ban yesen neyse, yıl 365 gün 6 saat, sen 321 gün 4 saat banlısın
Parmaklarınızı koli bandıyla hırt hırt bantlamaca, kadınlar yarım saat sonra o şikayet ettikleri eşlerinin yanında horrr pışşş yapıyorlar, ban yiyen kim, bizim akademi takımı3 ay ban almazsan ceza puanların düşüyormuş... Ama bende nerede 3 ay çene tutacak azim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?