Yılbaşı gecesi ulaşılamayan sevgili ?

Adam dışarıda olduğunu söyledi diye ben adamı bir daha aramicak mıyım yani. İki kere aradığımda açmadığında da mışıl mışıl uyuyacak mıyım. Ne yani müsait değilse telefonu alıp eline bir tane mesaj atmak çok mu zormuş. Artı 2 de eve dönüyorum diyip 4 te lokantada olması ne mana.

Bu güvensizliğinizin sebebi nedir? Sevgilinizi daha önce güveninizi sarsacak vukuatları mı oldu?

Yoksa dışarıda arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkmış kazık kadar adamın size arada rapor vermek zorunda olması bana göre feci saçma. Hani saatler geçer merak edersiniz de, gece 12'de gittiler diyorsunuz. Size mesaj attığında saat 2 imiş. Siz bu arada zaten 2 kere aramışsınız. Yani 2 saat bile rahat bırakmamışsınız adamı.

Sevgiliniz güvenilecek bir insan değilse, size böyle hissettiriyorsa, o zaman bu ilişkiyi sürdürmenin gereği yok da, ortada hiçbir şey yokken bu kadar baskı yapıyorsanız, hata ediyorsunuz.

Bir de böyle bir durum var kesinlikle evli olmak farklı sevgililik farklı

Benim flört de gece 4te yazdi,'nihayet eve geldim' diye, öyle biraz konuştuk yattık. Kavga falan da cikarmak aklıma gelmedi

*Kutladığı yer de Tayland geceleri

Bence siz biraz abartmişsiniz
Bende aynı şehirlerde değiliz şu an madem beraber kutlayamıyoruz sen git arkadaşlarınla partile diye zorla adamı partiye yolladım. Evde oturacaktı normalde.
12 de telefonda konuştuk sonra geceler devam etti. 5 te de ben eve geldim diye fotoğraf yollamış.
Güven karşılıklı oluşturulan bir şeydir. Böyle darlanmalarla beni şu kadar saatte bir arayıp rapor vereceksin zorlamalarıyla oluşmaz.
İnsanlar ne zaman birbirinin sahibiymiş gibi davranmayı bırakacak merak ediyorum.

Ne o size ne de siz ona bağlısınız.Bir ilişki yürütüyorsunuz evet ama birbirinizin sahibi değilsiniz aynı şey benim başıma gelse kasmam kendimi ben de eğlenmeme bakarım ya da istediğim şeyleri yaparım.Böyle yapmanız karşı tarafı ciddi anlamda soğutur.İçip sapıtsa bile yılda bir kere gönlünce eğlensin o mutluysa ben de mutlu olurum.
Not:Bu arada ben geniş değilim sadece erkeklere böyle korumacı davranmak onları çok havalandırıyor o yüzden kasmıyorum.

saat 12 ye kadar evde 3 arkadaşım ve sevgilimle birlikte oturup boş yaptık resmen canımız koltuktan kalkmak istemedi o derece. ben zaten bu ara kendimi iyi hissetmiyorum hastayım, arkadaşlarım çıkarken sevgilimi de peşlerine taktım o da eğlensin diye. eğlenmedi biliyorum ama bütün gece benimle oturup boş yapmaktansa kafası dağıldı.

saat 1 de gitti 4 gibi geldi sarılıp uyuduk. 3 saat boyunca da ne bir mesaj ne bir çağrı bıraktım o da yazmadı çünkü yazılacak bir şey değil yani neyim ben hava trafikteki kule miyim adam bana sürekli ne yaptığını bildirecek? garip ve gereksiz.

ha ama sevgilime güvenmesem ve daha önce vukuatları olsa aynen konuda bahsedildiği gibi davranırdım.

Normalde de sorumsuz biri midir? Yoksa bu ilk defa mı oldu?

Anaaa bu şey değil mi benim sevgilim :/
Ben anladım sizi. Tamam tabii ki sürekli aramak doğru değil ama insan endişelenir tabii. Karşı tarafı endişelendirip merakta bırakıp nasıl eğleniyorlar ben anlayamıyorum
Burcu nedir

İlişkimiz daha çok yeni oturmuş bi ilişki olsa sorun etmem ama daha en baştan böyle sorumsuz olmasını sorun ettim

Belki de karakter olarak sizden farklı bakıyordur. Alışamamış da olabilir. Bir süre sakin kalıp gözlemleyin davranışlarını. Rahatsız olduğunuzu da belirtin, güzelce konuşun. İlişkiden beklentilerinizi direkt ifade ederseniz birbirinizi yıpratmamış olursunuz. Ben de bu durumdan rahatsızlık duyardım sizi haklı buldum ama başkası da adamı haklı olmuş. En doğru kararı siz vereceksiniz. Birbirinize anlayış gösteriyor musunuz yoksa "ben buyum" deyip geçiyor musunuz o önemli.

2 saatte bir rapor vermiş adam. “Hayatım seni merak ediyorum. Müsait olunca bana bi yazıver.” deseniz yetecek. Nereye gittiği belli, ne zaman gideceği belli. Yılbaşı gecesi çıkılan eğlenceden 2 saatte dönülmez heralde. E habire telefonu alıp masadan ayrılacak halide yok. Ya başta tavrınızı koyacaktınız yada kabul ettiyseniz çıkışmayacaktınız.

Levent Yüksel'in Bi Daha Tövbe!
Şarkısıyla af dilemeli :)

Madem bu kadar sorun edecektın yılbaşında beraber eglenmeye gitseydınız. Niye ayrı gecirdiniz ?

Sorun etmeye haklısın tabiki kayıp 2 saatin hesabını verecek....OLDU CANIM. HERKES KAFASINA GÖRE HAYAT YAŞASIN...

Bu tip erkekler siz rica etseniz de tmm tmm diyip geçiştiriyor. Bende de var bir tane. Sıkıntınızı anlattığınız zaman “doğru haklısın hatalıyım özür dilerim” der geçiştirirler ama aynen devam. Bence konu sahibesinin erkek arkadaşı da böyle o yüzden bu kadar kızdı ki bence haklı.

Bu tip şeylerde kısıtlamaya gidilmemeli zaten. Daha ilişkinin başında oldukları için gidilmemeli. İlişki rayına oturunca herkes birbirinin huyunu ve sınırlarını öğreniyor. Yılbaşı kutlayan bi adam bu ve saat 12de başlamış eğlencesi daha. Hatalı olduğu için değilde gerginlik sürmesin diye özür diler zaten. Mesele haber vermemesi de değil, konu sahibi onun aslında söylediği yerde olmadığını düşünüyor.

Hıııı tamam o zaman.
O zaman şöyle sorayım: Acaba önceki ilişkinizde böyle bir şey mi yaşadınız ? Ya da böyle bir şey yaşayan birilerine mi tanıklık ettiniz? @Seleneselen

Darlandum. Boğaldum. T-shirtleri almıştım bu yaz memleketten. O şekilde.

Kiminle nereye gittiğini önceden söylediyse neden arayıp darlayayım ki. Ertesi gün arardım ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…