- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bir de böyle bir durum var kesinlikle evli olmak farklı sevgililik farklıBen evli bir kadın olarak sizi haklı buldum.
Başıma böyle olaylar da geldi sevgliyken, aynı şekilde davrandım.
Evlilikte iş değişiyor, döneceği yer ev olduğu ve halini gözünüzle gördüğünüz için nerede ya da arama ihtiyacı duymuyorsunuz ama sevgililik farklı.
Her şeyi geçtim, dünyanın binbir türlü hali var.
Bu ulaşılmazlığı, doyumsuzca eğlenmeyi aklım almıyor.
Sizin başınıza bir iş gelebilirdi, onun da öyle.
Meraktan çatlatmak yerine, ben şuraya geldim ve şu insanlarlayım, eve girdiğimde haber vereceğim demek çok zor olmamalı.
Herkes alkol alıyor, trafiğin hali perişan.
Değdi mi sizi merakta bıraktığına, 2 saatlik eğlence?
Bende aynı şehirlerde değiliz şu an madem beraber kutlayamıyoruz sen git arkadaşlarınla partile diye zorla adamı partiye yolladım. Evde oturacaktı normalde.Benim flört de gece 4te yazdi,'nihayet eve geldim' diye, öyle biraz konuştuk yattık. Kavga falan da cikarmak aklıma gelmedi
*Kutladığı yer de Tayland geceleri
Bence siz biraz abartmişsiniz
Bende aynı şehirlerde değiliz şu an madem beraber kutlayamıyoruz sen git arkadaşlarınla partile diye zorla adamı partiye yolladım. Evde oturacaktı normalde.
12 de telefonda konuştuk sonra geceler devam etti. 5 te de ben eve geldim diye fotoğraf yollamış.
Güven karşılıklı oluşturulan bir şeydir. Böyle darlanmalarla beni şu kadar saatte bir arayıp rapor vereceksin zorlamalarıyla oluşmaz.
İnsanlar ne zaman birbirinin sahibiymiş gibi davranmayı bırakacak merak ediyorum.
Sorun orda zaten 12 de konuştuğumuzda bende evde değildim eve gidince ararsın biz nereye gitcez belli değil anlatırım somra dedi . Aradım açmadı hala konuşmadık ki uyuyo heralde bende gece yatıp uyudum. Sorun en azından ben lokantadayım canım iyi gecelgeceler diyebilirdi
ettimNormalde de sorumsuz biri midir? Yoksa bu ilk defa mı oldu?
İlişkimiz daha çok yeni oturmuş bi ilişki olsa sorun etmem ama daha en baştan böyle sorumsuz olmasını sorun ettim
Bu tip erkekler siz rica etseniz de tmm tmm diyip geçiştiriyor. Bende de var bir tane. Sıkıntınızı anlattığınız zaman “doğru haklısın hatalıyım özür dilerim” der geçiştirirler ama aynen devam. Bence konu sahibesinin erkek arkadaşı da böyle o yüzden bu kadar kızdı ki bence haklı.2 saatte bir rapor vermiş adam. “Hayatım seni merak ediyorum. Müsait olunca bana bi yazıver.” deseniz yetecek. Nereye gittiği belli, ne zaman gideceği belli. Yılbaşı gecesi çıkılan eğlenceden 2 saatte dönülmez heralde. E habire telefonu alıp masadan ayrılacak halide yok. Ya başta tavrınızı koyacaktınız yada kabul ettiyseniz çıkışmayacaktınız.
Bu tip şeylerde kısıtlamaya gidilmemeli zaten. Daha ilişkinin başında oldukları için gidilmemeli. İlişki rayına oturunca herkes birbirinin huyunu ve sınırlarını öğreniyor. Yılbaşı kutlayan bi adam bu ve saat 12de başlamış eğlencesi daha. Hatalı olduğu için değilde gerginlik sürmesin diye özür diler zaten. Mesele haber vermemesi de değil, konu sahibi onun aslında söylediği yerde olmadığını düşünüyor.Bu tip erkekler siz rica etseniz de tmm tmm diyip geçiştiriyor. Bende de var bir tane. Sıkıntınızı anlattığınız zaman “doğru haklısın hatalıyım özür dilerim” der geçiştirirler ama aynen devam. Bence konu sahibesinin erkek arkadaşı da böyle o yüzden bu kadar kızdı ki bence haklı.
Hıııı tamam o zaman.Bu tip şeylerde kısıtlamaya gidilmemeli zaten. Daha ilişkinin başında oldukları için gidilmemeli. İlişki rayına oturunca herkes birbirinin huyunu ve sınırlarını öğreniyor. Yılbaşı kutlayan bi adam bu ve saat 12de başlamış eğlencesi daha. Hatalı olduğu için değilde gerginlik sürmesin diye özür diler zaten. Mesele haber vermemesi de değil, konu sahibi onun aslında söylediği yerde olmadığını düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?