Yılbası hediyesi almadı kutlamadı bile..

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Selam arkadaşlar bundan 1 ay öncesinde bır çocukla tanıştım..Ciddi bir birliktelığımız var.Niyetlerimiz belli.Birbirimizi tanıma aşamasındayız.

Arkadaşım Erzuruma yenı atandı.

Doğum günümü 4 gun oncesınden söyledıgım halde unuttu ve kutlamadı..Bahanesi ise kafası karısıkmış.Yeni iş, yenı arkadaşlar alışmaya çalışmasıymış.Özür diledi bu hafta sonu ıcın kendını affettırecegını söylemıstı.

Bugün Erzurumdan benim için geldi ama bırakın yenı yıl hedıyesını yenı yılımı kutlamadı bıle... Ve bomboş gelmiş onca yoldan...

Üstelık kendıne bıle dıkkat etmemıs bır kızla nasıl buluşulur nelere dıkkat edılır hıcbısey bılmıyor..

Bende özel günleri önemsemedıgını ve unuttugunu, kendısıne özen göstermeden benımle buluşmaya geldıgını ve bana değer vermediğini söyledim..Yine bundan sonra dikkat edeceğim kendımı değiştirecem dedi ama kalbim çok kırıldı...(

erzurumdan senin için geldi ama hediyesi yoktu hatta kutlamadı bile, çokta özensizdi
bu ne yaman bi çelişki.
boğa burcumu acep
eringen özensiz

ne guzel bu huylarini evlenmeden farketmissiniz,sanslisiniz :) tanisma asamasindaymissiniz bu yonden bakabilirsiniz:)

Bu Çelişki zaten beni deli ediyor mantığıma yatmıyor anlayamıyorum.. Cimri desem değil..Ama hediye yok...

bence bu adamın gerçek hali bu.özensiz ve düşüncesiz.bence bir an evvel kurtul.şimdi ömemsemeyen ilerde hiç önemsemez.o kadar yoldan gelmiş.hediye alamamışsa bile bir çikolata veya çiçek alabilirdi.

Ayrıca bugün büyük bır alışverıs merkezınde buluştuk...O kadar mağaza gezdik ben bir gömlek aldım parasını bıle ben verdım...Ama en azından ısrar etseydi ödemek icin sadece dil ucuyla bır kere söyledı ben kabul etmem zaten.Ve bır gomlek 20 lira ben odedım:SSS

evet boğa burcu nası bıldın(((

seenin için erzurumdan gelmiş belliki seni ciddiye alıyor
ama hediye yok kutlama yok demekki devreye başka bişey giriyo burda
ordan anladım kişiliğiyle alakalı diye

boğa burçları çok durağandır onlarda heyecan yoktur hayat yoktur
inişler çıkışlar çok yoktur duygularında anlatabiliyormuyum, hareketleride düşünceleri kadar ağırdır yavaştır
üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi derler bu kişilikteki insanlar iiçin
bence tamamen kişiliği ile alakalı

ve genellikle ciddi bi insandır kahkahalarını görmek çok zordur
çok nadir gülümserler zaten böyle insanlar

Son düzenleme:
biz 5 yıldır birlikteyiz ve bunu ödemedi hediye almadı diye ne tavır yaptım ne başka bişey.illa hediyemi alması lazım yani
önemli olan yanında olması.ve zaten 1 ay olmuş birlikte olalı sanki 10 yıllık evlisinde unuttu diye tavır yapıyosun

hediye değilki sadece arkadaşlar
yeni yılını bile kutlamamış

eeee nolmuşki
bence hiç farketmez canım.inanın hayatta başka ne sıkıntılar ne sorunlar var ah aaaaaah
hediye almadı gömlek paramı ödemedi ısrar etmedi yada yılbaşını kutlamadı bunlara bi uzaktan bakın ne kadar ufak şeyler olduğunu görüceksiniz.ne büyütmeye ne de olay yapmaya değer şeyler
tabi bu benim düşüncem herkes hayata farklı bakar

Son düzenleme:
1 aylık ama ciddiyet var ayrıca hediyede istemiyorum sadece yeni yılın kutlu olsun diyebilirdi..

hayatta sevmedigim birsey iliskilerde illa bir maddi acidan bakmak..
bence kalkip erzurumdan gelmis ne kadar uzaklikta size bilmiyorum ama sizin icin gelmis
hediye geldi gelmedi diye düsünmek tuhaf,haklisin olabilir belki ama bu kadar dert edilecek birsey degil..
ayrica ben ilk önce ona sizin bir gömlek aldiginizi düsündüm ama siz sanirim kendinize gömlek almissiniz..
ben su mantiga karsiyim erkek hesap öder,erkek kadinin cebinden para cikartmaz bla bla
bu düsüncelerden dolayi erkekler kadinlarin hayatina bu kadar hükmediyor...
para hesaplarini yapmamak gerek yeni yilini kutlamamis,siz deseydiniz oda kutlardi sizinkini a ya da kutlamistir bu vesileyle kimi insanlar icin yeni yil vs. cok degisik bir olay degil
siz ne hediye aldiniz ona?

Son düzenleme:

gömeleğin parasını ödemedi falan bunlara bişey diyemem
ama yine şöyle bir şey var
bunlar daha 1 aydır çıkıyorlar yeni yeni çıkmaya başlandımı bilirsiniz
iki tarafta çok özenli olur
ne biliym mesela buluşacakları zaman bile saatlerce hazırlanır nasıl daha iyi olabilirim görünebilirim diye
yada her kelimelerini seçerek kullanırlar
çünkü ilk çıkılmaya başlanan zamanlarda bunların hepsi olağandır
mesela arkadaş atıyorum 3-5 yıllık evli olup eşim hediye almadı yeni yılımı kutlamadı dese dediğinize katılıcam
ama bunlar daha yeni ilişkideler
ve arkadaş haklı olarak ilgi bekliyor
bununla ilerde evlendiğini düşünün ozaman bu adam daha beter ilgisiz olucak şimdiden böyleyse
valla ben böyle düşünüyorum

Kesinlikle haklısın canım.Yorumların için teşekkür ederim..Özel günü geçtik adam özen bile göstermemiş

Bugün Erzurumdan benim için geldi demekki ilgiisz değilmiş
kendine özen gösterip göstermemesi konuşmalaırına dikkat edip etmemesi onun karakteriyle alakalı bence o da öle biri demek

Bugün Erzurumdan benim için geldi demekki ilgiisz değilmiş
kendine özen gösterip göstermemesi konuşmalaırına dikkat edip etmemesi onun karakteriyle alakalı bence o da öle biri demek

sen olsan beklemezmiydin Allah aşkına bi yeni yılın kutlu olsun denmesini, sıcacık sarardı buda arkadaşı tatlı tatlı mutlu olmuş olurdu
haaa evet ona bende katılıyorum kişiliğiyle alakalı bi durum var mutlaka daha öncede yazdım

bir boğa burcuyla evliyim ve çok mutluyum.doğrudur hediye almayı ve vermeyi sevmez ama evine bağlıdır.her kuruşunu evine harcar.sevecendir.bana ve çocuklarına düşkündür.evinde eksiği olsun istemez.sadece sinirli anında karşısında konuşmayacaksın.siniri geçince ondan iyisi yoktur

benimde merak ettigim sizin ona aldigniz hediye, o ne dedi sizin aldiginiz hediyeye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…