Yılbası hediyesi almadı kutlamadı bile..

canım biz birlikte olmaya başladık 2 gün sonra hem yılbaşı hem kurban bayramına denk geliyodu.ben beklemedim açıkçası.
ben şu yönden bakıyorum ne kadar çok beklersen bu seni tatminsizliğe iticek bi zaman sonra.karşındaki insanın karakteri neyse o belli bi yaşa gelmiş bundan sonra kimse değiştiremz bi insanı.ya bu şekilde karakterini öğrenicek ya devam edicek.yada benim beklentilerim bunlar karşılamayacak diyip o zman ayrılcak.oturup kendi kendine dert etmek yerine.
diyorum ya benim düşüncelerim bunlar

varol arkadaşım tamda yazacağımı yazdın
arkadaş eğer ben bu ağır ruhlu adamla mutlu olurum diyorsa devam etmeli
yok bana ters diyorsa onun kişiliği, düşünmeli bencede

ayrıca EGEM arkadaşım sanada katılıyorum
ben ilk mesajımda boga burcunun olumsuz özelliklerinden bahsettim ama
boğa burcunun çok olumlu özellikleride var
mesela evine çok bağlıdır ve acayip güvenilir insanlardır boğa burçlular

Son düzenleme:

benim eşim ağır ruhlu değildir.neşelidir.gezmeyi gezdirmeyi,yemeyi ve yedirmeyi de çok sever.yalnızca hediye kültürü yoktur.beceremez.ama benim için tüm gün çarşıda gezer,istediğimi almak için.tabii birde maddiyat kısmı var.parasını başkalarıyla değil bizimle harcamayı sever

Bu yılbaşı takıntısını da anlmadım gitti. Ne oluyor ki bugünde ertesi gün uyanıyoruz 1 Ocak hepsi bu. Ben bugüne özel hiçbir şey yapmadım. ne sofra kurdum, ne süslendim, ne hediye aldım ne de birilerini kutladım. diğer günlerden birtanesi sadece.bırakın böyle küçük şeylerle uğraşmayı.

bende süslenmedim bende özel birşey yapmadım
ama yeni bir yıl denilince insan heyecanlanıyor
belki yeniyıl müthiş güzelliklerle gelecek

senin eşinin yükselen burcu jüpitere denk düşmüştür

bende boğa burcuyum ama burda yazılanlarla alakam yok yerden yere vurmuşsunuz resmen biz boğaları
size kötü bi boğa denk gelmiş anlaşılan

neyse konuya gelirsem;
bence daha yeni tanıştığınız birinin size gömlek almasını beklemeniz yanlış,
hediye konusunda da belki yılbaşının onun için özel bi yeri yoktur bu yüzden hediye almak aklına gelmemiştir..
bizde yılbaşı kutlanmaz, diğer günlreden farkı yoktur dolayısıyla hediye vsde olmaz..
belki tanıştığınız kişi içinde böyledir :26:

sonraki yazdığım mesajları okumamışsınız
zaten söyledim olumsuzluklara değindim diye ve olumlu özellikleride belirttim
ayrıca boğa burcu na düşmedim
eşim terazi

sonraki yazdığım mesajları okumamışsınız
zaten söyledim olumsuzluklara değindim diye ve olumlu özellikleride belirttim
ayrıca boğa burcu na düşmedim
eşim terazi

bende böyle yazınca boğa burcu biri var hayatınızda sandım
burçlar camiasında kötü bilinmek istemeyiz yani

YENİ ATANDI demişsiniz, henüz maaşını almamış veya aldıysa da yerleşimine harcamış olabilir mi? yani bu insanın maddi durumu sıkışık olabilir mi? kimsenin aklına gelmemiş...hediye alamadığı için kutlamak gururuna dokunmuştur??

hediye için illa para harcamasına gerek yok bence. mesela bana erkek arkadasım karalama lagıdından bir cicek bile yapsa bana yeter. önemli olan düşünmesi. ama konu sahibi nasıl bir hediye bekliyor bilemiyorum.

Kendısı ıstatıstıkçı maasını aldıgını bana söledı.Hatta maasımı aldıgımda sana bırsey alırım demıstı..2300 lıra almıs maddı sıkıntısı olamaz...

Ben hediye fılan almasını istemem ama kutlamasını da bekliyor insan...Bütün boğa burcu erkeklerımı böyle acaba:)))

Ayrıca yanar döner insanlarıda sevmiyorum..Yapacağım şeyleri sölerim.Söylemişsemde yaparım ben böyle biriyim karşımdakindende onu bekliyorum..

Benim gibi biride beni bulmuyor.. 2012 de olur inşallah:26:

yaa ben yeni bie birlikte olsam farketmez. benim sevglimde uzakta ve ilk buluşmamızda o da bir şey almadan gelmişti. sadece bir şiir karalamıştı gelirken. aldığım dünyanın en güzel hediyesiydi.

Seninki çok romantikmiş benimkinde o da yok bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…