yaa ben yeni bie birlikte olsam farketmez. benim sevglimde uzakta ve ilk buluşmamızda o da bir şey almadan gelmişti. sadece bir şiir karalamıştı gelirken. aldığım dünyanın en güzel hediyesiydi.
amin canım... umarım bilir bunlarıne güzel genelde kızlar başka şeyler bekliyor. sevgilin şanslıymış senin gibi kanaatkar kızı bulmuş. Allah hep mutlu etsin
biz 5 yıldır birlikteyiz ve bunu ödemedi hediye almadı diye ne tavır yaptım ne başka bişey.illa hediyemi alması lazım yani
önemli olan yanında olması.ve zaten 1 ay olmuş birlikte olalı sanki 10 yıllık evlisinde unuttu diye tavır yapıyosun
Ne yılbaşıymış arkadaş ..
Kutlamayanlar düşüncesiz ilan ediliyor..
Ya Türklere ait olmayan bir bayramı neden kutlasın ki arkadaşınız bırde hedıye beklemıssınız ..
Bizim miletimiz kadar özenti bir millet dah yoktur, o kadar yabancı insan tanıyorum daha bir gün kendılerıne ait olmayan seylere meğıllensınler, bızımkıler hırıstıyanlardan daha cok hurmet edıyor yılbasına Ne gunlere kaldık ..
[/QUOT
insanlarımız özenti değil,özel günler bu gibi şeyler bahanedir..
konu sahbi arkadşımız eğlencelere gitmemeiş kutlamalardan bahsetmemiş sadece minik bir hediye beklmeiş ki bu hepimizde yomudur..
bu gibi özel günlerde minik bir hediye beklmezmıyız..?
ayrıca yepyeni bir yıla girmek sırdan bir gün olabıırmı?
özentilikle hiçbir ilgisi yok bu durumun..
konudan ne kadarda sapmışsınız..
arkadaşın derdi bambaşka sizinki bambaşka..
benimde merak ettigim sizin ona aldigniz hediye, o ne dedi sizin aldiginiz hediyeye...
seenin için erzurumdan gelmiş belliki seni ciddiye alıyor
ama hediye yok kutlama yok demekki devreye başka bişey giriyo burda
ordan anladım kişiliğiyle alakalı diye
boğa burçları çok durağandır onlarda heyecan yoktur hayat yoktur
inişler çıkışlar çok yoktur duygularında anlatabiliyormuyum, hareketleride düşünceleri kadar ağırdır yavaştır
üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi derler bu kişilikteki insanlar iiçin
bence tamamen kişiliği ile alakalı
ve genellikle ciddi bi insandır kahkahalarını görmek çok zordur
çok nadir gülümserler zaten böyle insanlar
ben sizin gibi düşünmüyorum..bence tam tersi..bi insan biriyle gerçekten gelecek düşnüyorsa ilk aylar o kadar özenmeldrki...şahsen benim suanki nişanlım öyle..
hedyelere boğardı..yanıma geldğnde özenerek gıynirdı çiçekleri asla ihmal etmezdi..
ilk izlenimler önemlidir..
yani bu erkek ince düşünseydi eğer,'daha ilişkimiz yeni ,kız arkadaşımın üzerinde yanlış intiba bırakmıyım 'diye düşünmedi gerekirdi..
belliki ruhu yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?