biz 5 yıldır birlikteyiz ve bunu ödemedi hediye almadı diye ne tavır yaptım ne başka bişey.illa hediyemi alması lazım yani
önemli olan yanında olması.ve zaten 1 ay olmuş birlikte olalı sanki 10 yıllık evlisinde unuttu diye tavır yapıyosun
sevgili kk arkadaşlarım
değerli üyeler
boğa burcu mevzu bahsini yapan benim
arkadaşın anlattığı olayda geçen şahsı tanımadığımdam mütevellit
kişiliğini tanımlamak için seçtiğim bi etiketti boğa burcu
yani konusahibi arkadaş, erkek arkadaşı özensizdi hediyesi yoktu kutlama bile yapmadı deyince
ben o kişinin KİŞİLİĞİNİ ADLANDIRMAK için boğa burcu dedim kızlar
umarım anlatabilmişimdir
ama hakkattende boğa burcu çıktı oda ayrı bi konu
hepiciğinizeeeeee sefgiler...
genel olumsuz yorum olunca şimdi cevap verse tartışmaya dönüşecek onun için yazmıyor bence ve haklı
birde arkadaşı hediye konusunda eleştirenlere hak vermiyorum ben
arkadaşın tenezzül edeceğini düşünmüyorum
memur, çalışan bi insan sanırım konu sahibi
evet belkide tartışma ortamı olsun istemedi ama yinede bi teşekkür fln edip çıkacağını yazmayacağını söyleyebilirdi hani nezaketen..
neyse..
bu arada biz boğa burçlarının ne kadar alıngan olduğunu öğrenmiş oldun burdan
1 aydır tanıdığınız bir insan ve tek derdiniz hediye alamamanız..
evet tek gayeniz bu..maddiyat..sizi tanımayan bir insan var karşınızda..sizde onu daha ne
kadar tanıdınız ki hemen bir beklenti içine girdiniz..evet sadece tüketim oldu bu işler değil mi..
1 ayda hemen bu boyuta gelip ,sonra herşey aa sıkıldık ya dyip bitecek..sadece tüketme
üzerine kurulu boş zihniyetler,bunu gönül işi zanneden yarım akıl kızlar....hayattaki en gereksiz insan modeli;
sürekli zırt pırt hediye bekleyen,hatta hediyesiz geçirmeyim diye doğum günü öncesinde
bile sevgili bulmaya çalışanlar....derdin çok büyükmüş be kardeşş!!!
1 aydır tanıdığınız bir insan ve tek derdiniz hediye alamamanız..
evet tek gayeniz bu..maddiyat..sizi tanımayan bir insan var karşınızda..sizde onu daha ne
kadar tanıdınız ki hemen bir beklenti içine girdiniz..evet sadece tüketim oldu bu işler değil mi..
1 ayda hemen bu boyuta gelip ,sonra herşey aa sıkıldık ya dyip bitecek..sadece tüketme
üzerine kurulu boş zihniyetler,bunu gönül işi zanneden yarım akıl kızlar....hayattaki en gereksiz insan modeli;
sürekli zırt pırt hediye bekleyen,hatta hediyesiz geçirmeyim diye doğum günü öncesinde
bile sevgili bulmaya çalışanlar....derdin çok büyükmüş be kardeşş!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?