Yılbası hediyesi almadı kutlamadı bile..

iyide konuya bakilirsa kendi de bisey almamis neden hersey erkeklerden bekleniyor ki..
egeer bulusmaysa eger kendi hediye bekliyorsa kendininde almasi gerekmiyor mu..iliskiyi tek erkek mi yasiyor..
alsa kesinlikle belirtirdi arkadas almamis aldim desede artik inandirici olmaz..kendi varkende soruldu ama o sadece kendini destekleyen seylere yazdi cikti..
erkek alsin,erkek ödesin,erkek yapsin kadinlar bu zihniyetten dolayi erkekler ne derse onu yapiyor..birde daha bir aylik iliskide aldigim gömlegin parasini ödemesi ne demek
yani ödese iyidi cocuk heralde..sahsen benim bulundugum sehre gelse ben utanip kendime birsey bakmazdim sonucta öderim filan derse diye...
kendi hediye aldimida hediye bekliyor..iliskide karsilik beklemiyorsa zaten alirdi..ben olsam bana hediye almasada ben alirdim.hatta gömlegi kendime degil ona alirdim..
yani bana aldi almadi diye düsünmezdim

Son düzenleme:

bende kendime hediye bakmazdım o konuda haklısın çekinirdim. Ama bi ilişkide erkek erkekliğini bilecek önce. Niye ben alayım once o alacak tabi. İlişkiyi her iki tarafta yaşıyo ama gunumuzde erkeklerle kadınlar yer değiştirdi adeta. İnsan ilk zamanlarda dahada dikkat eder uzak yoldan gelip eln boş gelmez en azından bi çiçek alır. şimdiden boyle yapan adam ilerde iş ciddiyete bindiğinde vah ki vah elini cebine atmaz

Hediye alıp vermek sacma bir durum degil elbet bende hediye almayı, vermeyi severim.
Ama iliski daha 1 aylıkken kalkıpta bana neden hediye almadı diye dert edinmem, altında birsey aramam.
Bayanlar da simdi bir tuhaf oldu cok sey bekliyorlar.
Erkekler herseyi düsünmek zorunda, herseye atılmak zorunda.
Ben erkek olsaydım 1 aylık tanıdıgım bir bayanın alacagı gömlegin parasını ödemezdim ki, benden ödememi beklemesini de tuhaf karsılardım acıkcası.
Burdaki yorumlara istinaden yazmıyorum bunları etrafımda gördügüm bunlar hediyelesmek tabiki güzel birsey ama sadece karsı tarafın göreviymis gibi beklemek tuhaf olan.
İliski daha cok yeni bu kadar anlam yüklemek, sorumluluk yüklemek yanlıs bana göre.
Ve yılbasında dedigim gibi herkes hediyelesmeyebiliyor o sekilde yetismemis belkide.
Ama dogum gününüzü unutup, telafi etmemesi yanlıs!

Son düzenleme:
benimde en tahammül edemediğim erkek özensiz ve hediye almayan erkekdir.
bahaneleri de hiç sevmem.
o kadar yoldan gelmiş nolmuş?
seviyorsa elbet gelecek tabi ki sen gidecek değilsin şu aşamada.
hediye demek illa ki çok pahalı şeyler almak demek değil.
küçük hoş süprizler yapmak çok kolay yeterki insan düşünceli olsun.
arkadaşım bence karşındaki insanla güzel bir konuşma yap.
beklentilerini söyle senin nelere önem verdiğini anlasın.
biraz kendine çeki düzen versin.
benim çıktığım bir çocuk vardı oda bena hiç hediye almadı.
ne doğumgünü ne sevgiler günü ne de başka özel bir gün.
ama ben hep ona aldım.
bırakın hediye almayı akşama kadar beraber gezerdik bir kere bile acıktın mı demedi.
bende söylemezdim aç aç akşama kadar dolaşırdım.
erkeklerde düşüncesizlikten nefret ederim.

parası yoktur belkide.yeni atanmış,belki borçları vardı ödedi,belki ailesine yardım etti,kalanıylada sana geldi..olamazmı olabilir.bazen insanın cebinde 10lira bile olmuyor.olmayınca olmaz.
ama elbette bir çiçekçik bile çalsaydı bahçeden olurdu
neden ödesinki senin gömleğini.kalkmış senin şehrine gelmiş,onu neyle karşıladın,ne aldın veya bir yemek bir minik kurabiye yaptınmı?belkide alacaktı,ama o da senden birşey görmedi,kırııldı belkide.

benim de anlamadığım 1 aylık sevgilinle gezerken neden kendine gömlek almak istedindeğil sevgili normal bir erkek arkadaşın bile yanında alınmaması gerekir

benim en çok merak ettiğim şu;
11 sayfadır yorum yapılıyo ama konu sahibi ortalarda yok..
arada geliyo aşağıda görüyorum ama sonra bişey demeden gidiyo..
burda millet oturup bişeyler yazıyo madem cevap verilmeyecek neden konu açılıyo hiç anlamıyorum

olumlu tepki alsaydı herkese yorum yapardı.genel olumsuz plunca okuyup gidiyor

ben bunu saygısızlık olarak görüyorum burda yorum yapan insanlara
neyse artık kendisi bilir

genel olumsuz yorum olunca şimdi cevap verse tartışmaya dönüşecek onun için yazmıyor bence ve haklı
birde arkadaşı hediye konusunda eleştirenlere hak vermiyorum ben
arkadaşın tenezzül edeceğini düşünmüyorum
memur, çalışan bi insan sanırım konu sahibi

Ben bayılırım hediye vermeye. İnsanlara özel hediye seçerim, özenirim, gezerim dolaşırım, herkese farklı tarzda bir şeyler bulurum hep.
Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 aydır beraberiz ve doğumgünüydü 1 Ocak. Özendim hediyemi hazırladım güzelce, sevincini görünce ondan çok mutlu oldum ben
Muhtemelen yılbaşı hediyesi almayacak bana ama olsun bekliycem sabırla.
İçten gelerek alınmadıkça, hazırlanmadıkça hiçbir hediyenin anlamı yok çünkü

bende aynı şekilde düşünüyorum.
konu sahibi arkadaş hadi hediye almadı bari beğendiğim bir şeyi hediye etseydi diye düşünmüş.
belki karşı taraf zevkini bilmiyor o nedenle almadı.
bazı erkekler öyle yapar.
ama hediyenin fiyatını bilmekte hoş olmaz.

Hediye alıp vermek önemli konulardır.Ciddi bir ilişkiye başladık diyorsunuz, doğum gününüzü kutlayabilirdi.Gerçi bana yanıma gelmesi bile yeterdi. ama sizin daha 1 aylık erkek arkadaşınızın yanında gömlek alıp gömleğin parasını onun ödememesini garipsemeniz bana garip geldi açıkçası.Ama tabi ki herkesin kendi fikridir.

1 aylık bir ilşki içerisinde öncelikle birbirinizi tanımamışsınız bile
ne hediyesi bekliyosun anlamadım yani
amann şu hediye meraklı ilşkileride çok itici gelir bana
1 aylıkilşkiden ne beklicemki bide hediye isteyim allah aşkınıza

Hem ciddiyiz diyorsunuz; hem onu sevmiyorum, sadece alışabilir miyim diye bakıyorum diyorsunuz..

Geçmiş konularınıza baktım.. Baktım..

1 aylık ilişkiniz varmış Eylül'de, çok yakınlaştığınız için pişman olmuşsunuz..

O tarihlerde, 2 sene ilişki yaşadığınız, sonra kendinize denk görmediğiniz için ayrıldığınız (o lise mezunu, siz memur) ancak ayrılıktan sonra adamla arkadaş olarak takılmaya devam ettiğiniz, adam kendisine sevgili bulunca onu kıskanıp "Acaba kızdan soğursa bana döner mi, onunla sevgili olmak istemiyorum; ama arkadaşlığını da kaybetmek istemiyorum" şeklindeki konularınızı okudum..

Yaşınız küçük desem değil.. Tecrübesizsiniz desem, o hiç değil.. Bu tür git gelli sağlıksız ilişkilerinize hiç anlam veremedim..

Allah Allah Boğa burcunun özellikleri olduğundan emin misiniz bende boğayım ve hiç alakası yok tanıdığım bütün boğalar anlattıklarınıza uymuyor :)))

erzurumdan senin için geldi ama hediyesi yoktu hatta kutlamadı bile, çokta özensizdi
bu ne yaman bi çelişki.
boğa burcumu acep
eringen özensiz

kesinlikle yükseleni KOVADIR AÇIK VE NET O KADAR EMİNİM YANİ benim ilk ve son tek sevdiğim adam ama beni terk eden eski sevgilim kovaydı hiç romantik değildi duygusal değildi ve seninkinin yükselen kovası ağır basmıştır ondan düşüncesizdir sürünsün kova erkekleri

ve bende boğa burcuyum hiç böyle değilim ayrıca tanıdığım boğa burcu erkekleride çok canlılar pozitifler eğlenceliler keza bayanlarıda çok iyi hareketli canlı :)

Allah Allah Boğa burcunun özellikleri olduğundan emin misiniz bende boğayım ve hiç alakası yok tanıdığım bütün boğalar anlattıklarınıza uymuyor :)))

ve evet size katılıyorum :

Son düzenleme:
benim de anlamadığım 1 aylık sevgilinle gezerken neden kendine gömlek almak istedindeğil sevgili normal bir erkek arkadaşın bile yanında alınmaması gerekir

Çok doğru söylemişsiniz 1 aydır tanıdığım bir erkeğin yanında gömlek alamam :) bayan bunlara takılmamış ta aldığı gömleğin parasını ödemediğine takılmış. Valla hiç anlayamıyorum 1 aydır tanıdığınız birinden ne beklersiniz daha neler beklersiniz. Ama şu konuda konu sahibesine katılıyorum en azından yeni yılın kutlu olsun diyebilirdi bunun için hediyeye gerek yok. o konuda haklı ama belki o yılbaşlarını kutlamıyor? her ihtimali düşünmek lazım...

Boğalar atağa geçti :)))

Konu sahibi arkadaş siz bu kadar yazılanlara saygı göstermezsen neden hayatınızdaki insanlardan saygı bekliyorsunuz bu 1

2. side ne kadar büyük görgüsüzlük bilmem farkında mısınız ama yanında gömlek almanız hiç hoş değil ,1 aylık bir ilişki ve ısrarla hediye beklemek ,bir kere ben kabul etmezdim ciddi düşündüğüm bir ilişkide daha ilk aydan hediye almazdım ,nişanlı ,sözlü olunur yada çok uzun bir ilişkidir artık ailelere kadar olay gitmiştir bu olabilir ,birde bunu dile getiriyorsunuz hayret nasıl ayrılmamış çocuk sizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…