- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
bence konu sahibi haklı. Uzak yoldan geldi o kadar demişsiniz gelecek tabi. İlişki yaşıyor sonuçta değil mi. Bir hediye alamaz mıydı boş gelmekde ne oluyor. Ayıp ya, bi erkekte cimrilik tahammül edemediğim şey. Hele ilişkinin başında bunu yapıyorsa bence bu adamdan bi cacık olmaz
iyide konuya bakilirsa kendi de bisey almamis neden hersey erkeklerden bekleniyor ki..
egeer bulusmaysa eger kendi hediye bekliyorsa kendininde almasi gerekmiyor mu..iliskiyi tek erkek mi yasiyor..
alsa kesinlikle belirtirdi arkadas almamis aldim desede artik inandirici olmaz..kendi varkende soruldu ama o sadece kendini destekleyen seylere yazdi cikti..
erkek alsin,erkek ödesin,erkek yapsin kadinlar bu zihniyetten dolayi erkekler ne derse onu yapiyor..birde daha bir aylik iliskide aldigim gömlegin parasini ödemesi ne demek
yani ödese iyidi cocuk heralde..sahsen benim bulundugum sehre gelse ben utanip kendime birsey bakmazdim sonucta öderim filan derse diye...
kendi hediye aldimida hediye bekliyor..iliskide karsilik beklemiyorsa zaten alirdi..ben olsam bana hediye almasada ben alirdim.hatta gömlegi kendime degil ona alirdim..
yani bana aldi almadi diye düsünmezdim
benim en çok merak ettiğim şu;
11 sayfadır yorum yapılıyo ama konu sahibi ortalarda yok..
arada geliyo aşağıda görüyorum ama sonra bişey demeden gidiyo..
burda millet oturup bişeyler yazıyo madem cevap verilmeyecek neden konu açılıyo hiç anlamıyorum
ben bunu saygısızlık olarak görüyorum burda yorum yapan insanlara
neyse artık kendisi bilir
seenin için erzurumdan gelmiş belliki seni ciddiye alıyor
ama hediye yok kutlama yok demekki devreye başka bişey giriyo burda
ordan anladım kişiliğiyle alakalı diye
boğa burçları çok durağandır onlarda heyecan yoktur hayat yoktur
inişler çıkışlar çok yoktur duygularında anlatabiliyormuyum, hareketleride düşünceleri kadar ağırdır yavaştır
üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi derler bu kişilikteki insanlar iiçin
bence tamamen kişiliği ile alakalı
ve genellikle ciddi bi insandır kahkahalarını görmek çok zordur
çok nadir gülümserler zaten böyle insanlar
erzurumdan senin için geldi ama hediyesi yoktu hatta kutlamadı bile, çokta özensizdi
bu ne yaman bi çelişki.
boğa burcumu acep
eringen özensiz
seenin için erzurumdan gelmiş belliki seni ciddiye alıyor
ama hediye yok kutlama yok demekki devreye başka bişey giriyo burda
ordan anladım kişiliğiyle alakalı diye
boğa burçları çok durağandır onlarda heyecan yoktur hayat yoktur
inişler çıkışlar çok yoktur duygularında anlatabiliyormuyum, hareketleride düşünceleri kadar ağırdır yavaştır
üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi derler bu kişilikteki insanlar iiçin
bence tamamen kişiliği ile alakalı
ve genellikle ciddi bi insandır kahkahalarını görmek çok zordur
çok nadir gülümserler zaten böyle insanlar
Allah Allah Boğa burcunun özellikleri olduğundan emin misiniz bende boğayım ve hiç alakası yok tanıdığım bütün boğalar anlattıklarınıza uymuyor :)))
benim de anlamadığım 1 aylık sevgilinle gezerken neden kendine gömlek almak istedindeğil sevgili normal bir erkek arkadaşın bile yanında alınmaması gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?