- Konu Sahibi sadecemutsuz
-
Sizin yerinizde olsam ilk anlaştığınız gibi kendi aileniz hala sizinle yılbaşı geçirmek istiyorsa giderdim ,eşinizinde ayağı alışmış olur ,1 sene eşinizin ailesinde 1 sene sizin ailede kutlayabilirsiniz daha adaletli olur,bence vazgeçmeyin ,iyiki doğmuşsunuz ve nice mutlu yıllara,sevgiler......
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum. Az önce yengem aradı yengemin abisi bugün çalışacakmış yengesi tekmiş evde o yüzden gitmekten vazgeçtik akşam bekliyoruz dedi. Eşime mesaj attım annemler gitmekten vazgeçmiş aradılar şimdi diye. Çocuklar okuldan kayınvalidemlere gittikleri için direkt çocukları alıp çıkmak olmaz diye düşündüm bende. Annenlerde otururuz biraz daha sonra annemlere geçeriz ya da tam tersini yaparız fark etmez en azından iki tarafından gönlü olmuş olur diye yazdım. Ben eşim kadar bencil olamıyorum düşünürken iki taraflı düşünüyorum ama o tek taraflı düşününce sinirlerim zıplıyor. Aradı beni ve konuşması aynen şu şekilde, Aşkım napıyosun, mesajını aldım sen nasıl istersen bitanem. Bana hala kırgın mısın lütfen yeni yıla dargın girmeyelim kusura bakma olurmu, akşam görüşürüz öpüyorum. Kendisinin bencililğine karşın benim hala çift taraflı düşünmem utandırdı sanırım.
Eşinize alkış =)) çok samimiyim, bu cümleleri kurmamak için direnen milyonlarca erkek var =))
Hayırlı olsun yeni yılınız
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum. Az önce yengem aradı yengemin abisi bugün çalışacakmış yengesi tekmiş evde o yüzden gitmekten vazgeçtik akşam bekliyoruz dedi. Eşime mesaj attım annemler gitmekten vazgeçmiş aradılar şimdi diye. Çocuklar okuldan kayınvalidemlere gittikleri için direkt çocukları alıp çıkmak olmaz diye düşündüm bende. Annenlerde otururuz biraz daha sonra annemlere geçeriz ya da tam tersini yaparız fark etmez en azından iki tarafından gönlü olmuş olur diye yazdım. Ben eşim kadar bencil olamıyorum düşünürken iki taraflı düşünüyorum ama o tek taraflı düşününce sinirlerim zıplıyor. Aradı beni ve konuşması aynen şu şekilde, Aşkım napıyosun, mesajını aldım sen nasıl istersen bitanem. Bana hala kırgın mısın lütfen yeni yıla dargın girmeyelim kusura bakma olurmu, akşam görüşürüz öpüyorum. Kendisinin bencililğine karşın benim hala çift taraflı düşünmem utandırdı sanırım.
Aynı şeyi siz yapsanız eminim daha farklı boyuta giderdi bu konu, daha büyük bi tartışma söz konusu olabilirdi..
Şimdi sizin ona böyle mektup mu yazmanız gerekiyordu sizi anlaması için..
Mektubu okuyunca, annene söyle hindiyi hazırlasın lafa bakk !!
Yanii ne olucak ki sizin ailenizde bu sene kutlansa, seninde hakkın değil mi, bak kaç senedir onun ailesinde kutluyormuşsunuz zatenn.
Biz olsak, kendimiz deriz.. "canım iki senedir benim ailemde kutluyoruz, bu sene değişiklik yapalım sizinkilere gidelim hadii" diye kendimiz teklif bile yaparız.. Ama işte erkekler bizim gibi düşünceli olmuyor maleseff..
Annenler ne plan yapmışlar peki onu merak ettim ?
Yani anneler yabancı değil, biz gelicez deseniz, planlarını bozamazlar mı sizin için, sonuçta doğum gününüzmüş birde we çocuklar için bence tekrar annenizle konuşun derim ben..
Gerekirse anneniz eşinizin yanında arasın sizi.. Hani annemi kıramadığım için gidiyoruz gibi bi görüntü olması için..
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok haklısınız aynı şeyi ben yapsam çok büyük tartışma çıkarırdı orası kesin, bazen diyorum ki sizinde dediğiniz gibi bu kadar düşünceli olmasak daha mı değerli olurduk tıpkı onlar gibi onların anladığı dilden konuşsak. Bu arada annemler aradılar akşamki planları iptal olmuş annemlere gidiyoruz :)
yazılan yorumları okuyamadım ama ben sizin tavrınızı çok sevdim. mektup fikrinize bayıldım. mektupta neler yazdınız onu da çok merak ettim :) biraz acımasızca olacak ama ben olsam ailemle geçirirdim yılbaşını. o da nerde kutlarsa kutlasın. ben ailemle mutlu olmaya bakardım. bilemiyorum belki de evliliği hiç yaşamadığım için; annem babam ve kardeşlerimle de çok mutlu olabilirim.
benim tavsiyem birazda, tuzu kuru birinin tavsiyesi oldu ama idare ediver artık.
ben bu yılbaşını yalnız ve evimde geçiricemmutlu yıllar ve iyi ki doğdun arkadaşım
sizin 2 üyeliğiniz mi var?
yoksa ben mi karıştırdım yorumları:26:
karıştırmadın da arkadaş bu konu için yeni üyelik aymış sanırım yönetim buna izin veriyo ya zaten ama kendisi unutup asıl üyeliği ile yazmış sonradan.
karıştırmadın da arkadaş bu konu için yeni üyelik aymış sanırım yönetim buna izin veriyo ya zaten ama kendisi unutup asıl üyeliği ile yazmış sonradan.
Evet aynen öyle oldu eşim bu siteye girdiğimi biliyor hatta bu durumdan rahatsız oldu nedense, bende o yüzden ikinci üyelik aldım, eski üyeliğimi de silemediğim için sorunlarımı bu üyeliğimle sizlerle paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?