yılbaşı krizi...

ne trip atıyorsun boşversene madem gidelim demiş bas git annenlere şimdi evde kalınca kvden zorla çagıracaktır sizi gelin oturalım diye daha mı iyi olacak git bence annenlere boşver amannn neleri yutmuyoruz kiiii bunu da yut

bende bu yılbaşını ailemle geçirmek istiyordum çok şükür Allah gönlüme göre verdi geçen yılbaşı eşimin ailesindeydik keşke sizde gurur yapmasaydınız bulmuşsunuz fırsatını gidin bence eşinizin işine gelmiş sizin bu tavrınız

amaaaannn kendinizce eşinizin gitmeme kararınıza üzüleceğini, bozulacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
ailenizle yılbaşı geçirmekten olursunuz sadece.yani olan yine size olur.
boş verin anlamayan insana bir şeyler anlatmaya çalışmayın.
bakın keyfinize

sizin 2 üyeliğiniz mi var?
yoksa ben mi karıştırdım yorumları:26:

karıştırmadın da arkadaş bu konu için yeni üyelik aymış sanırım yönetim buna izin veriyo ya zaten ama kendisi unutup asıl üyeliği ile yazmış sonradan.

Evet unutup eskisi ile yazdı sanırım.

sadece bu konu için değil,hazirandan beri kullanıyor hesabı.neden gerek görülüyor ki 2,hesaba:44:

2. Üyelik alamazsınız, üyeliğiniz için yönetimle irtibata geçebilirdiniz. Eski üyeliğinizi hiç kullanmasaydınız bu dediklerinizi anlardım ama aylardır her ikisini de kullanmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…