• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşı sorunu

annem ve kızkardeşim bize geliyo...
aslında kimseyi çağırmayacaktık bizde gitmeyecektik ama son anda değişti plan...
eşinin sana sorması lazımdı haklısın bozulmakta...
tekrar bi konuş eşinle belki değişir planınız..
en güzeli evde başbaşa geçirmek...

Bence sizin sorununuz yılbaşı filan değil
Senin ailen - benim ailem olayı
Herhangi bi etkinlikte de bu çıkıyo sanırsam ortaya

Ben geçen yıl başı ne yaptık hatırlamıyorum bile
Özel olarak kutlamıyorum ama bu akşam mesela eşimin teyzesinde hep beraber toplanacağız, 2 kuzeni ve görümcem ile sözlüsü de gelecek.. Yaşıtlarımız olduğundan seviniyorum ben..

Hiç aklıma gelmedi neden senin ailenle kutluyoruz demek
Hani öyle yıl başı akşamı ne yaparsan bütün bir yıl öyle geçermiş sözüne inanmıyorum yani :8:

eğer illa birine gidilecekse ben olsam kendi ailemi tercih ederdim. Hem önceden söylemişsin evet demiş kocan dhaa ne mız mız yapıyor ki..Annesinede desin ben ...annemlere söz verdim bu sene ordayım diye çok mu zor. hayret yaa..kocaya bak anneye hayır dememek için neleri yıkıyor..hastayım bu erkeklerin bu anne huyuna ...ne düşünüyorsunuz anneme çoktan söyledik yaptı hazırlığını de..

Eşiniz size ''ne yapalım'' diye sormuş. Sizde ''çok önce anneme söz vermiştik, şimdi iptal etmemiz hoş olmaz diyeceksiniz. ''
Düşüncelerimizi açık açık söylemekten çekinmemeliyiz.

Bence konu sahibinin anneme söz verdik hazırlık yaptı demesi kolay ama insanın kafasına takılan eşinin biliyor olması önce sormuşsunuz gidelim demiş sizde ailenizde beyninizde bunun planını yapmışsınız ama sonra ne oluyor özel ve önemli taraftan gelen çağrı eşinizin beynini karıştırıor o taraf daha ağır basıyor tabi annesine hayır demek içinede sinmiyo insanı üzen işte bu... yoksa çok kolay annem hazırlanmış demek ama işte gönül kırılıyor yani.

ben evde kocamla çocuklarımla geçirdim kimseye gitmedik kimseyide çağırmadık.
siz ne yaptınız merak ettim:44:

tavsiyen için tşk ederim böyle bi cümle kurmak yerinde olur dediğin gibi bende kendimi bi ritüele sokmak istemiyorum aslında annemi geri çevirmeyişimin nedeni sadece duygusal değil anneme gitmesem bu sefer ya çağıracaklar ya gelecekler üçüncü bi şans bırakmazlar

Rica ederim.
Bu sene ne yaptınız bilmiyorum ama umarım bundan sonraki senelerde ; üçüncü bir şans bırakılmayacak derece insanlara yaşantınızı teslim etmezsiniz.
İsteklernizi açıkca söylemekle , ters düşüp kalp kırmak arasındaki ince çizgiyi oturtabileceğiniz bir düzen kurabilirsiniz umarım.

kızlar dün geceyi annemler de geçirdik eşim annen çağırdı evet dedik şimdi vazgeçmek olmaz dedi(kafasına sonradan dank etti galiba) gittik yemek falan yedik 1 gibide evimize geldik tv falan seyrettik yattık bu arada k.validem sabahtan aradı hazırlandım bi programınız yoksa gelin dedi bende söyledim anneme gideceğimizi

Rica ederim.
Bu sene ne yaptınız bilmiyorum ama umarım bundan sonraki senelerde ; üçüncü bir şans bırakılmayacak derece insanlara yaşantınızı teslim etmezsiniz.
İsteklernizi açıkca söylemekle , ters düşüp kalp kırmak arasındaki ince çizgiyi oturtabileceğiniz bir düzen kurabilirsiniz umarım.
aslında bu konularda ailem her zaman huzurumuzu kaçırmamak yada isteklerimize müdahale etmemek için pek ısrarcı olmazlar yeni evli sayılırsınız ne isterseniz yapın derler zaten semt olarak da çok yakın değiliz ama dün gece evde olsaydık ısrar kıyamet k.validemlere gidicektik açıkcası bunu önlemek için gittim.söylediklerinde haklısın bende her zaman o dengeyi kurmaya korumaya çalışıyorum ama k.validem hayır cevabını sevmiyor ama alışıcak yapıcak bişey yok

kızlar dün geceyi annemler de geçirdik eşim annen çağırdı evet dedik şimdi vazgeçmek olmaz dedi(kafasına sonradan dank etti galiba) gittik yemek falan yedik 1 gibide evimize geldik tv falan seyrettik yattık bu arada k.validem sabahtan aradı hazırlandım bi programınız yoksa gelin dedi bende söyledim anneme gideceğimizi

offf yaa illaki çağıracak ayağına değil mi. aynı benim kv. hergün illa ki yanına gitmemi ister. sanki benim evde bir işim olamaz. onu da geçtim. tıkırtılarımı dinleyip ne yaptığımı tahmin etmeye çalışıyormuş :53:

offf yaa illaki çağıracak ayağına değil mi. aynı benim kv. hergün illa ki yanına gitmemi ister. sanki benim evde bir işim olamaz. onu da geçtim. tıkırtılarımı dinleyip ne yaptığımı tahmin etmeye çalışıyormuş :53:
öyle canım ister.dün eğer evimde bişeyler hazırlasam da illa gelin diye tutturacaktı bende kurtulmak için gittim hem geçen seneki emrivakiden dolayı gıcıktım açıkcası ama bundan sonra farklı olcam çünkü yıpranıyorum arada.sen aynı apartmandasın sanırım öylesi daha zordur eminim tırtıkları falan takip ediosa durum vahim valla

öyle canım ister.dün eğer evimde bişeyler hazırlasam da illa gelin diye tutturacaktı bende kurtulmak için gittim hem geçen seneki emrivakiden dolayı gıcıktım açıkcası ama bundan sonra farklı olcam çünkü yıpranıyorum arada.sen aynı apartmandasın sanırım öylesi daha zordur eminim tırtıkları falan takip ediosa durum vahim valla

ohooo giriş çıkışımı takip eder, ben eve girerken ya da çıkarken perde altından dikizler, eşimle bir yere gitsek nereye gittiniz naptınız diye sorgular. geçen sene çalışıyordum ve ancan 8 ya da 9 gibi evde olabiliyordum ve çok yorgun oluyordum o saatte. o yüzden doğruca evime çıkıyordum neymiş efendim ona da uğrayacakmışım bir iki defa yapmadım sonrasında eşime şikayet etmiş. ama bu sene tam umursamıyorum değil eşime isterse cumhurbaşkanına şikayet etsin. birşey için üsteledikçe inadına tersini yapıyorum hep.

valla ben bu ailelerin bencilliğini anlamıyorum ya, zaten yıllarca yılbaşını çocuğunuzla beraber geçirmişsiniz, evlenince rahat bırakın demi, gönül koyma sitem etme falan, valla benim inadına eşimle başbaşa geçiresim gelir:KK53:

yılbaşıyla alakalı bişeyler ararken karşıma çıktı bu konu eskiymiş, sorry:KK53::KK53:

Back
X