Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tavsiyen için tşk ederim böyle bi cümle kurmak yerinde olur dediğin gibi bende kendimi bi ritüele sokmak istemiyorum aslında annemi geri çevirmeyişimin nedeni sadece duygusal değil anneme gitmesem bu sefer ya çağıracaklar ya gelecekler üçüncü bi şans bırakmazlar
aslında bu konularda ailem her zaman huzurumuzu kaçırmamak yada isteklerimize müdahale etmemek için pek ısrarcı olmazlar yeni evli sayılırsınız ne isterseniz yapın derler zaten semt olarak da çok yakın değiliz ama dün gece evde olsaydık ısrar kıyamet k.validemlere gidicektik açıkcası bunu önlemek için gittim.söylediklerinde haklısın bende her zaman o dengeyi kurmaya korumaya çalışıyorum ama k.validem hayır cevabını sevmiyor ama alışıcak yapıcak bişey yokRica ederim.
Bu sene ne yaptınız bilmiyorum ama umarım bundan sonraki senelerde ; üçüncü bir şans bırakılmayacak derece insanlara yaşantınızı teslim etmezsiniz.
İsteklernizi açıkca söylemekle , ters düşüp kalp kırmak arasındaki ince çizgiyi oturtabileceğiniz bir düzen kurabilirsiniz umarım.
kızlar dün geceyi annemler de geçirdik eşim annen çağırdı evet dedik şimdi vazgeçmek olmaz dedi(kafasına sonradan dank etti galiba) gittik yemek falan yedik 1 gibide evimize geldik tv falan seyrettik yattık bu arada k.validem sabahtan aradı hazırlandım bi programınız yoksa gelin dedi bende söyledim anneme gideceğimizi
öyle canım ister.dün eğer evimde bişeyler hazırlasam da illa gelin diye tutturacaktı bende kurtulmak için gittim hem geçen seneki emrivakiden dolayı gıcıktım açıkcası ama bundan sonra farklı olcam çünkü yıpranıyorum arada.sen aynı apartmandasın sanırım öylesi daha zordur eminim tırtıkları falan takip ediosa durum vahim vallaofff yaa illaki çağıracak ayağına değil mi. aynı benim kv. hergün illa ki yanına gitmemi ister. sanki benim evde bir işim olamaz. onu da geçtim. tıkırtılarımı dinleyip ne yaptığımı tahmin etmeye çalışıyormuş![]()
öyle canım ister.dün eğer evimde bişeyler hazırlasam da illa gelin diye tutturacaktı bende kurtulmak için gittim hem geçen seneki emrivakiden dolayı gıcıktım açıkcası ama bundan sonra farklı olcam çünkü yıpranıyorum arada.sen aynı apartmandasın sanırım öylesi daha zordur eminim tırtıkları falan takip ediosa durum vahim valla