yılbaşı ve aile ziyareti...

ne kadar güzel eşitliği kurabilmişsiniz bende bu yok işte ben kendi aileme ayrıcalık istemiyorun sadece benim onun ailesine gösterdiğim saygıyı kendi aileme bekliyorum.

Hayret ya!Hayret diyorum çünkü benim eşim de tam tersi.İlla tutturdu hadi sizinkilere gidelim bu yılbaşı diye.Benim eniştem alkolik eşimde önceden çok içerdi ama şimdi içmez sadece yılbaşında 2 kadeh içmek isteyecek sonra annem kızıcak falan bende o yüzden istemedim gitmek.Yok dedim bu yıl başbaşa geçirelim seneye gideriz.Ozaman onlar buraya gelsin demeye başladı bu seferde
Sevinsemmi üzülsemmi

bnmkide aksine yılbaşında bnim ailemle olmak ister.
çünkü kendi ailesi yılbaşını kutlamaz:)

bayramlardada mecburen onunkilerle oluruz
çünkü aynı binadayız.
öğleden snra bnm aileme geçeriz.

vallahi canım kıymetini bil ne diyelim :))

İnatlaşıyor işte,ailesiyle olsa ne senin ailenle olsa ne.. onun dediği olacak tek önemsediği bu..
bence iki tarafa da gitmediğiniz takdirde evde de gayet güzel geçer.Madem içten buldun beni sana küçücük bir tavsiyem var.Eğer o da kendi ailesine gitmezse onu utandıracak kadar tabii cozutmadan güzel bir akşam geçir.Gitmezse gitmek istememiştir inadı az da olsa kırılmış kendinden ödün vermiş demektir.Ve bence bu yeterince olumlu bir durum.Sakın zaten adaletsiz olan oydu deme haklısın ama bizim amacımız adamı eleştirip arayı bozmak değil bu huyundan kurtarmak.Onu alttan alttan ödüllendir.Bencillikle bir yere varılmayacağını onun dediği olmasa bile mutlu olunabileceğini görmüş olacak.Öküz değil ya,o da karşılık verecektir.verir yani umarım inşallah ı hope

Bu arada ben son dakika gölünü yedim,Neden peki..? Hava soğuk diye.. Yılbaşı hep soğuk oluyormuş ne ilginç değil mi 31 aralığın hep soğuk olması ..? (bu cümleyi kuran adam öss de derece yapmış şu anda mühendis olan bir adam ) nasıl bir teklifte bulundu peki..? 1 temmuz da kutlayalım biz yeni yılı ,yılın tam ortası olsun hem de sıcak olur dedi.Peki dedim 1 temmuza da kutlayalım bende iyice kafayı sıyırdım yani

eğer inat edip ailesinin yanına giderse siz de kendi ailenizin yanına gidin
onunla gitmeyin bence eğer giderseniz her dediğini yaptırdığını düşünüp bu konuda kendine olan güveni artacaktır

bence soğukkanklı davranın.

hayatım bu galatasaray - fenerbahçe değil ki yaptığın şey çok gereksiz. illaki istiyorsan senin ailene giderim benim için fark etmez o da ailem sayarım. ama benim ailemi dışaldığın için kırıldım deyip sıkıntınızı belirtin. bu konuşmanın üzerine o sanıyorum ki 'yanlış anladın beni tamam sizinliklere gidelim'' der...

bu tür şeylerde iğneleyerek suyuna gidin.
kendinizle barışık olun.
ayrıca evliliğimizde şimdiden senin ailen benim ailem yaparsak sonu çabuk gelir birbirimizi yomayalım diye de ekleyin.

derinss çok haklısın birdenbire evet ben dersimi aldım deyip değişmesi zaten imkansız. ama bölyle inceden inceye ödüllendirirsem belki (yani senin tabirinle öküz değilse "çok güldüm buna") birşeyler zamanla değişir. bugün öğlene kadar çalışacağım. ve çıkışta gidip alışveriş yapacağım. umarım memnun olur.
ama şimdi aklıma geldi şöyle de bir durum var. biz dün evde iki yabancıydık resmen. zerre kadar konuşmadık. şimdi hiç bi şey olmamış gibi mi davranayım sizce???

ayrıca senin durumuna da değinmeden edemeyeceğim. eşinin teklifine bayıldım. (1 Temmuz olayı)
ama haklı yani gerçekten ne büyük rastlantı her sene yılbaşı kışa geliyor yaaa
neyse sen bana bu kadar öneri veriyorsan kimbilir kendin için neler düşünmüşsündür diyeceğim ama biliyorum "Terzi Kendi Söküğünü Dikemez"

hayırlısı ne diyelim :))

yaa kesinlikle doğru aslında; tatlı dille söylemeye çalışayım. umarım faydası olur. bu arada gs-fb benzetmesi müthişti...

valla benim eşim çok inatlaşırsa hadi güle güle diyorum ama geri gelme sakın dönüp dolaşıp geleceğin bu kapı diyorum. evden bir adım dahi atamıyor. gerçi artık hiç inatlaşmaz kırmaz beni sen ne istiyorsan onu yapalım hayatım der. ailesinden kazık yiye yiye anladı ona tek destek benim olduğumu. biz bu akşa için bir plan yapmadık ama evdeyiz kalabalığa çıkmayız böyle günlerde. zatende akşama kadar çalışıyoruz.

canım benim de aklıma bu geliyor ama o benden daha inatçı ve ben istediğimi bela okuyarak yapmasını istemiyorum içinden gelsin istiyorum. üstelik senin eşin aileden sorun görmüş benim öyle bi durumum bile olsa eşim yüzünü bana dönmez. ne hissediyorum biliyor musun? evliliğimize bile kendi mutluluğu açısından bakıyor. yani yarın bi gün çocuğuğmuz olsa bunu ikimizin yavrusu olarak görmekten ziyade kendi çocuk sevgisini karşılamak ve ailesine torun vermek olarak görecek. ve bu beni kahrediyor kendimi sadece bi araç olarak görüyorum.
ya neyse konudan çok çıktım bende dert çok off...

Sen gönlünden bu gece için geçen nasıl bir yılbaşıysa gereğini yap.Ama öyle çok da anlamlar yükleme.Sonra incinmemek için.Farz et ki sen hazırlığı yaptın bu eleman çekti gitti ailesine o zaman da bil ki 1-0 öndesin.Seni öyle bırakıp gitmeyi onca hazırlığa rağmen çok ağır ödeyecektir.Ben nedense eşinin inat ve biraz da ailesinin ağzına bakan biri olduğunu düşünüyorum bence tek sıkıntısı bu seninle bir derdi yok.Bir de hiçbirşey olmamış gibi davranmak çok da mühim değil.ne yaptınız ağız kavgası ee olur ya evlilikte bence gayet normal.affedilmeyecek bir laf bir fiziki hareket yapmadı ki..? Uzatmaya gerek yok..Hiçbirşey olmamış gibi davranmak derken adamın boğazına sarıl öpücüklere boğ demiyorum he o ödülü yılbaşını seninle geçirmeye karar verirse uygularsın.hmmm kırılgan ama istekli,sakin ama düşünceli ,tatlı ama kaygılı ol.Nasıl olacağım deme başla şimdiden işte çalışmalara

benim durumum çok güzel ya yeni bir takvim türetti eşim.artık yılbaşı 1 temmuz haberiniz ola bütün bunları tatlılıkla anlattığı için ben ses etmedim.aslında hmm nasıl derler biraz cadıyımdır ama ertesi gün bir aile ziyareti yapmam gerektiği ortaya çıktı.ondan haberi yok onun onu düşündüm kahvaltıya gideceğim sabah o da master yapıyor okul ek ders koymuş oraya gidecek,evde oturmamız daha mantıklı..ama o beni bir yere götürmedi bende kendimdem fedakarlık yaptım kabul ettim gibi bilsin istiyorum

Akşam üşenmezsen ara ara haberdar et buradan olur mu ..? durumları merak ediyor olacağım.ben evdeyim malum,öyle banttan can sıkıcı sahte konserleri falan izlerim ara ara eşime sarar ayy bak millet nasıl eğleniyor diye uyuz uyuzluk yaparım ama nette olurum habersiz bırakma olur mu ..

ya derinss gerçekten elerktrik diye bi olay var ya onu sende o kadar yaşadım ki anlatamam sanki kırk yıllık arkadaşım gibi; çok çok teşekkür ederim. şimdi gelelim yazdıklarına;
öncelikle bi yılbaşı menüsü hazırladım kafamda onu hazırlayacağım ve evet sıradan bir hazırlıkmış gibi davranacağım eğer o giderse zaten nette çooooook zamanım olacak yeni yıla kadınlar külubündeki yüzlerce kişiyle gireceğim :))
eşim için yaptığın tespit bi yere kadar inanılmaz doğru ben senimle ilgili bi sıkıntısı olmadığından emin değilim ama buna inanmek istiyorum.
ayrıca boğazına sarılıp öpücüklere boğmayacağıma dair kız sözü veriyorum :))
buraya kadar her şey güzel ama üstte vurguladığım bölümü nasıl yapacağımı bir türlü bilmiyorum işte. :))
eşinin yaratıcılığı takdire şayan ne yapsın daha; sana olanaksızlıktan olanak yaratıyor işte
ayrıca dediğin doğru "içinden gelmese de bir şeyi yapmak bunu onun bilmesine gerek yok o fedakarlık yaptın sansın" tuttum bunu arkadaşım...

bende senden elektrik aldım specific sende bende bu olumlu havayı uyandırmasan sana böyle yorumlar yazamadım.olayları dramatize etmeden anlatan,yaşayan çözüme yönelik tatlı birisin.. hislerime güvenirim ben hiç yanılmadım bu sitede şimdiye kadar.Cümle kuruşundan bile belli oluyor inan.Sevgi pötürceği olduk

o gitmesin inş ve nete vakit ayırama dileğim bu yönde.sen er geç geLir sonucu buraya yazarsın eminim.Kız sözüne bayıldım,öpücük kavga sonrası büyük bir aksiyon oluyor.onu boşa harcamamak gerek bence.. seni öptüm kıymetini bil kıvamında yapılması gerekir.

O işaretlediğin yerde anlatmak istediğim şuydu.Kırılmışsın üzgünsün eşim çünkü canını sıkmış iki gün önce gereksiz ama buna rağmen o kadar fedakarsın ki isteklisin günü güzel geçirelim istiyorsun.Sakinsin kavga gürültüye meylin yok öyle bir potansiyelin yok ama kafan da karışık ne olacka bizim bu halimiz neden saçma sepeplerle tartışıyoruz diye düşüncelisin.Eşini seviyorsun ama bu huyları yüzünden onu harcayabilirmişsin gibi bir imaj ..?? bir taraftan da sen kendine güvenen neşeli özünde mutlu bir kadınsın,enerjimi düşüren sensin koca..! imajı.. mutlu ama neşemi kaçıracak mısın yoksa türünde kaygılı.. bütün bu ruh hallerine gir specific,bu duyguları adama ver,hangi koca dayanır bu imaja :78:

woooooowwwww !!! tatlım bunu yapabilsem burda işim ne? dimi ama?
neyse canım yazdıkların gerçekten beni memnun etti. ve tabi benim hakkımda söylediklein :)) özellikle ayrıntılı karakter analizine tav oldum. hepsini not ettim büyük bi ihtimalle bana bi şey söylediğinde içimden "hımm şimdi notlarıma göre; kırgın oılup çok istekli cevap vermeyim ama yok cümlemin içinde de bir tutam istek katıp ufak bi göz mü kırpsam acaba "

ben bi yere gitmiyorum evde oturucam dersen eşin kalkıp gidermi ya zannetmiyorum..benim eşim asla gitmez.
banada öyle bikaç kere bayramda yılbaşında gidelim dedi ama ben karşı çıktım kendi ailemede gidelim demedim ama evde oturduk. sonuçta bizde bi aileyiz yaa çocukmuyuz her özel anı onlarla geçiremeyiz ki. umarım herşey hallolur.. eşine o kadar iyi ol ki akşam annesine gitmediği için kendisini çookk şanslı hissetsin.böylelikle evde herşeyin daha güzel olduğunu hissederse biyere gitmek istemez artık yılbaşında..

keşke eşin paramız mı var nerden baksan 200e patlar dediğinde illa dışarı cıkmamıza gerek yokki evimizde de kutlayabiliriz güzel bi masa hazırlayıp deseydin hiç aileler söz konusu olmadan konu tatlıya bağlansaydı, evde bunu yapın diye cok kişi önerdi farkındayım ama, karşındaki erkek, sen dua etki gecen yıl benim aileme gtmiş olabilirz ama aradan 1 yıl gecti sen hala bunun hesabını mı yapıyosun dememiş, ki ben olsam ben de böyle bişey düşünmezdim aradan koskoca bi yıl gecti iki tarafa da defalarca gidildi, cok da anlamı yok bence

Son düzenleme:
Bizdede ayni konu tartistik 6,5 aydir küs oldugum k.v ye gidicez diye tutturdu kaynimin yaninda.Halbuki cok önceden konusup karar vermistik evde gecircez basbasa diye.Gitmiyorum istersen sen gidebilirsin dedim inat ettim.sinir tepemde yemek hazirliyorum burnumdan geldi iste

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…