- Konu Sahibi specific84
-
kızlar merhaba; yarın yılbaşı ve eşim ailemin yanına gitmek istemiyor. kısaca şöyle anlatayım; geçen sene ilk yılbaşımızdı ve dışarda başbaşa olalım ısrarlarıma rağmen ailesinin yanına gittik. bu sene ise ben yine yaklaşık 1.5 ay öncesinden bir plan yap ve bu sene başbaşa olalım dedim. o da bana ben yılbaşı kutlamayı sevmiyorum, paramız mı var şimdi bi parti nerden baksan 200'e patlayacak gidemeyiz filan dedi. ben de bugün o zaman ailemin yanına gidelim dedim. o da bana nedenmiş madem aile ile kutlayacağız o zaman benim ailemin yanına gdelim dedi. ben de "sen her zaman 4 atanın da hakkı bir demezmisin, geçen sene seninse bu sene de benim ailemin yanına gidelim madem dışarı çıkmıyoruz" dedim. o da gitmiyorum ben, o zaman ben ailemin yanına gidiyorum dedi. sen de nereye gidiyorsan git dedi.
şimdi ben bu bencil insana ne yapayım canım çok sıkkın hep istiyor ki bana bana olsun. benim ailem dış kapının mandalı değil ki...
lütfen önerilerinizi esirgemeyin kızlar çok sıkkınım inanın ki((
cnm senı cok ıyı anlıyorum benımde ılk evlendıgım sene basıma geldı yılbasında sofra hazırladım suslendım puslendım esım eve geldı tam yemek yıyecez annesı aradı bıze gelın dıye esım ama hazırlandık falan dedı telefonda ayıldı bayıldı mecbur gıttık gıttıgımızde turp gıbıydı bır dahakı sene asla gıtmem dedım aılemı cagırdım bende kayınvalıdem gelmedı tabı. bu senede evde plan yapmadım onalrıda hıc aramadım cnm ama esın yanlıs davranmıs madem hak hukuk dıyor senın aılene gıtmenız lazım ama gıtmıyorsa da bı yılbası yuzundende esınle cok problem yasama cnm uzulen hep bız oluyoruz onlar analarıyla cok mutlu oluyolar sınır oluyorum yaaa...
ikinizde ailelerinizin yanına gitmemelisiniz
evde başbaşa güzel bi sofra kurun eğlenin başbaşa
biz eşimle telefonları da kapatıp,yemekler hazırlayıp başbaşa kalmayı düşünüyoruz
aileler işin içine girerse sıkıntı olur bence...hiç devreye sokmayın aileleri...
bu saatten sonra kendi ailenize gitseniz nolacakki.ya beraber gideceksiniz bütün gece suratını şişirip oturacak,onun ailesine gitseniz o zafer kazanmış olacak siz bütün gece keyifsiz oturacaksınız.bence de evde olun.bi daha aile konusunu açmayın.bakalım napıcak.kalkıp tek başına ailesine giderse de artık orasını bilemicem.:44:
Seni çok iyi anlıyorum bende ilk evlendiğimde eşim aynen böyleydi. Habire kendi ailesine gitmek
istiyordu zamanla düzeliyor bu erkekler tabi annesi yönlendirmezse beynini yemezse.
Eşinle evde başbaşa olun derim ben.
cnm senı cok ıyı anlıyorum benımde ılk evlendıgım sene basıma geldı yılbasında sofra hazırladım suslendım puslendım esım eve geldı tam yemek yıyecez annesı aradı bıze gelın dıye esım ama hazırlandık falan dedı telefonda ayıldı bayıldı mecbur gıttık gıttıgımızde turp gıbıydı bır dahakı sene asla gıtmem dedım aılemı cagırdım bende kayınvalıdem gelmedı tabı. bu senede evde plan yapmadım onalrıda hıc aramadım cnm ama esın yanlıs davranmıs madem hak hukuk dıyor senın aılene gıtmenız lazım ama gıtmıyorsa da bı yılbası yuzundende esınle cok problem yasama cnm uzulen hep bız oluyoruz onlar analarıyla cok mutlu oluyolar sınır oluyorum yaaa...
evliliklerin bazılarında bunlar yaşanıyor hayatım
bayramlarda eşinin ailesiyle olmalısın,yılbaşında onlarla olmalısın vs vs...
kendi ailenin bunlara hakkı yokmuş gibi
eşime diyorum ki kızımız olsaydı,sürekli eşinin ailesiyle olsaydı
bizde istemez miydik kızım damadım bu özel gündede bizimle olsun
eşin mi istiyor yoksa ailesiyle konuştu da onlar mı çağırdı
eşin arada kaldı
3 yıl eşimin ailesiyle yılbaşına girdik
geçen yıl çekirdek aile olarak geçirdik
bu yılda eşim ve oğlumlayım
eşime diyorum bu sebeplerden rahatsız olup tavır yapıcaklarsa kendi sorunları
evlilikte senin ailen benim ailem mevzuları bitmez
benim fikrim yılbaşına haftalar varken eşine seninle beraber geçirmek istiyorum deyip yılbaşı masası hazırlamak
cnm butun hepsı aynı ıste ne yapıcan hayır ben sunu anlamıyorum evlenmeden once aman o evden cıkayımda modundalar evlenıncede ben annemı ısterım bu ne ya cocuk gıbı ozamn evlenme kardesım buyumedıysen ama ne yapıcan bu her yerde boyle cocuk gıbı yetıstırılen erkekler (tabı bazıları harıc cnm onları ayrı tutalım yıgıdın hakkını yemeyelım)
cnm sen hıc bozma moralını boyle seyler ıcın kocanada dekı ben senınle ozel yılbası gecırmek ıstıyorum de ve gercektende unutamayacagı bı yılbası gecırınıste erkekler cocuk gıbı cnm elınden sekerını al bak nasıl aglıyolar
cnm bosuna demıyorlar ıste erkekelr gec olgunlasır dıyeben böyle strateji peşinden koşmaktan inanın 1.5 yılda bıktım ama bu forumdan da anladığım kadaruıyla böyle erkek çocukları eğitimini tamamlamamış oluyorlar ve eğitimin asıl ikinci kısmını eşlerinde alıyorlar sanırım...
cnm bosuna demıyorlar ıste erkekelr gec olgunlasır dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?