yılbaşı ve sevgililer günü hediyelerimiz :)

Eki Görüntüle 574451

Fikir vermesi açısından 1-2kolaj yaptım. Umarım birilerinin işine yarar

Hediye topiğime yazmıştım,belki hoşunuza giden bişeyler olur
14Şubattan ziyade yılbaşı fikirleriBen bu sene aşkıma hediye
alamicam askerde olduğu içinAma belki 14 şubatta bişeyler
gönderebilirim

Son düzenleme:
Hediye topiğime yazmıştım,belki hoşunuza giden bişeyler olur
14Şubattan ziyade yılbaşı fikirleriBen bu sene aşkıma hediye
alamicam askerde olduğu içinAma belki 14 şubatta bişeyler
gönderebilirim

Ben senin topiğine baktığımı hatırlıyoruum
Pek çok hediye ve fikir vardı...
Şimdi tekrar bakacağım, kendini hatırlattığın için çok sağol

Şu yukarıdaki hediyeler için resim kolajlarına baktım da, sevdiceğime hediye seçmek yerine kendim için gözüme kestirdim bir kaçını şu teknoloji bölümünü sevgilime mi yollasam napsam

Kızlar ya bana da akıl verin

Ben de yılbaşı hediyesi için konu açmıştım sevgili kupalarından düşünmüştüm kafama da yatmıştı yanında sıcak çikolata, nescafe vs ile ama gelin görün ki daha geçen doğum gününde kutu hazırladığımda kutunun içine takımının kupasını da alıp koymuştum o yüzden vazgeçtim. Şimdi diyorum takımının ev terliğini mi alsam.

Hatta şuan yılbaşı için hediye alıp almamak arasında da gel git yaşıyorum

Geçen laf arasında bunlar hep para tuzağı vs diye söyleniyordu konu bi'şeyden açılınca benim de o an jetonum düşmedi "aa niye ama yılbaşı çok güzel oluyo her yer ışıl ışıl enerji veriyo insana" dedim şuan büyük ihtimal "bu kız şimdi bana kesin hediye alır" diye düşünüyordur

Bence de gereksiz gerçi, bilemedim ya hu

Kizlar banada bi fikir verin 6 yillik iliskim var uc yildirda nisanliyiz her aldigim hediyenin yaninada mutlaka romantik bi supriz yaparim mesela bi keresinde yazar kasa fisleri varya ona bir yilda yasadigimiz seyleri yazmistim tarihleriyle birlikte kocaman bi top olmustu acilmasin diede nazar boncuguyle tutturmustum sabaha kadar onu okumustu kesin aldigim hediyenin yaninda kendi elimden gelen supriz yaparim ama hediye olarak yada supriz olarak ne yapsam diyorum nisanlim askerde ama sevgililer gununde izinde olucak o yuzden guzel bisi yapmak istiyorum

sevgililer günü için aldım

doğum günüde 28 ocakta traş makinası düşünüyorum avm de gezerken beğendiği bir modeli göstermişti onu alacağım.
askerde olduğu için hepsini sevgililer gününde vereyim diyorum ama nasıl? özel olsun istiyorum.
12 şubat inşallah askerliği bitiriyoruz. benim yanıma gelecek direk. ama ben ne yapayım ailem var o günde özel ne olabilir ki..
ikimizin resmini kara kalem olarak yapmıştım onuda güzel bir çerçeve içinde hediye etsem mi? güzel olur mu?

yılbaşını kutlamak bana mantıklı gelmiyor. o günü hiç saymıyorum.

Son düzenleme:
kızlar hediyelerim yavaş yavaş şekillendi aklımda
ama bunları koyacak bir kutuya ihtiyacım var
hediye kutularını nasıl nerden temin edebilirim
fikriniz var mı ?

fikriniz var mı ?

internetten yada ikea tarzı yerlerden temin edebilirsin cnmm

fikriniz var mı ?

kutu degıl de karton, süslü, hediye çantaları görmüştüm boy boy rossman'da.

Benim bebeğim yılbaşında yok Oyüzden hediye alsamda veremicem Doğumgünümdede yok Askerim gelsin seneye kutlucam hepsini

ben gecen yildonumunde bungee almistim, birbirine iple bagli su ustune atliyosun, atladik beraber, oluyodum nerdeyse ama degdi :)

bu senede tango dersleri alicam, beraber gidelim diye

Kızlar çok çelişkideyim karar veremiyorum.
Balık burcu erkeğine ne alınır ki?
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…