yılbaşı ve sevgililer günü hediyelerimiz :)

ikisini aynı anda vereyim diyorum canım doğum gününde yani 27sinde
ama doğum günü için asıl düşündüğüm şu evlerdi
sevgililer günü içinde kalpli kurabiye yapacağım şeker hamuruyla kaplı olanlardan
birde ben 1 aylığına bir yere gitmiştim giderken tşörtünü almıştım o yokken kokusu bende olsn diye:16:
hala duruyor vermedim onun yerine güzel bir tişört alabilirim

Olabilir aslında canım :1:
Ama kış olduğu dolayısıyla kazak alsan? :27:
Çocuk güzel hatırlasa seni giydikçe :9:

Bence de aynı anda ver canım benim...
Ama tüm hediye seçeneklerini bir anda verme bence..
Yoksa sonra hediye bulamazsın valla :1:

oooo ben bugün kendime hediye aldım çok beğendim : ) aşçı şapkası : )
şimdi diğer arkadaşlarıma ne aldım :

lavie'ye : bebiş atletleri
diğer dostuma : fırın eldiveni ve limonlu kek kalıbı : )

Biz sevgilimle anlaşma yaptık, yılbaşı ve sevgililer gününde birbirimize hediye almıyoruz. Bence çok saçma dedim onun da işine geldi açıkçası. Bize hergün sevgililer günü:16: ben de doğum günü hediyesi arayışındayım ama, burdaki fikirleri değerlendircem, mesela maket fikri güzelmiş, araba maketi alabilirim belki bulursam sevdiği bir arabanın maketini.:16:

Hediye almayı hiç beceremem ben, romantik bir yapımda yoktur. yılbaşı için şöyle bir şey düşündüm :
takım halinde gömlek ve v yakalı üzerine triko hırkalardan görmüştüm onlardan alacağım, altına da pantolon alıyım diyorum.. yani bi kıyafet kombini :))

kırk yılda bir romantik fikir de buldum ama, yanında da şunu yapıcam :

2013 ajandası gördüm d&r'da, minik, el kadar.
onu alıp, içine her sayfasına yazı yazıcam.
özel günlerimizi işaretlicem, haftasonları hep yaptığımız belirgin şeyler var onları yazıcam.. her sayfasına, kimine sadece sevgilim yazarım, kimine tarihe göre başka bir şey uydurup daha romantik bir şey yazarım diye düşündüm.

tabi becerebilirsem romantik cümle kurabilmeyi :)

Yaş daha çok çok çok küçüük :1:
Liseliyim tazee :51:
çıtır kız :9::9:
Hediye almayı hiç beceremem ben, romantik bir yapımda yoktur. yılbaşı için şöyle bir şey düşündüm :
takım halinde gömlek ve v yakalı üzerine triko hırkalardan görmüştüm onlardan alacağım, altına da pantolon alıyım diyorum.. yani bi kıyafet kombini :))

özel günlerimizi işaretlicem, haftasonları hep yaptığımız belirgin şeyler var onları yazıcam.. her sayfasına, kimine sadece sevgilim yazarım, kimine tarihe göre başka bir şey uydurup daha romantik bir şey yazarım diye düşündüm.

bence gayet güzel düşünmüşsün cnmm :16::16:

Vay beeeee :16:
Bence gayet de romantikmişsin canım yaa...
Eminim ki çok sevinecek, bu fikir aklımda bulunsuun :1:

Pantolon alırken bedenini tutturmak biraz zor :44:
Çok çok kolay gelsin diyoruum :16:

Vay beeeee :16:
Bence gayet de romantikmişsin canım yaa...
Eminim ki çok sevinecek, bu fikir aklımda bulunsuun :1:

Pantolon alırken bedenini tutturmak biraz zor :44:
Çok çok kolay gelsin diyoruum :16:

içimde bi romantizm deryası yatıyormuş sanırım :))

bu yılbaşında düzgün bir hediye almak istiyorum gerçekten, doğum gününde bir şey almamıştım çünkü, sürpriz ayarlamıştım bütün arkadaşlarının olacağı, o da son anda yalan oldu, oldukça kötü geçirmiştik. şimdi telafi edesim var..

pantolon bedenini bir arkadaşına sorarak öğrendim, yine de değişim kartı alacağım :/

teşekkürler canım

içimde bi romantizm deryası yatıyormuş sanırım :))

bu yılbaşında düzgün bir hediye almak istiyorum gerçekten, doğum gününde bir şey almamıştım çünkü, sürpriz ayarlamıştım bütün arkadaşlarının olacağı, o da son anda yalan oldu, oldukça kötü geçirmiştik. şimdi telafi edesim var..

pantolon bedenini bir arkadaşına sorarak öğrendim, yine de değişim kartı alacağım :/

teşekkürler canım

Telafi et canım benim...
Gönüllerini yapalım.. Seviyoruz değil mi :1:
Bir tanecik sevdiceğimiz var yaa :32:

ben beğendim bu fikri:32:

Back
X