Yılbaşı yaklaşıyor ve eşle tartışma artıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lelya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önceden çok taviz veriyodum ama şimdi pek öyle olmuyo biraz biraz beni anliyo sanirim hareketleri öyle gosteriyo ama emin değilim bu arada eşinizin burcu nedir benim eşim çift karakterli desem anlarsınız sanırım

Yilbasina fazla anlam yuklemissiniz.illaki bir yre gitmekmi gerekiyor esinizle evdede gecirebilirsiniz.
Kv niz davet ettiginde evde gecireceginizi soyleyin

Önceden çok taviz veriyodum ama şimdi pek öyle olmuyo biraz biraz beni anliyo sanirim hareketleri öyle gosteriyo ama emin değilim bu arada eşinizin burcu nedir benim eşim çift karakterli desem anlarsınız sanırım
ikizlerr. ayy çok zor bir burç... eşim balık burcu ama bence yükseleni ikizler... yoksa bana göre baska açıklaması olamaz.

Yilbasida neymis ben ilk evlilik yildonumu kv kaynim ve yegenlerle kutlamistik . Bence en bastan tavrinizi belli edin plan yapin esinize isleyin suraya gidelim iste arastirdim yemekleri soyle guzelmis yada ne bilim arkadaslarimizi cagirirz şu hazırlıkları yapariz gibi ozamanda anasi ararsa reddeder

Yilbasina fazla anlam yuklemissiniz.illaki bir yre gitmekmi gerekiyor esinizle evdede gecirebilirsiniz.
Buda guzel fikir ama anlayissiz insanlarda bu sefer toplanip gelip size süpriz yaptik yalnız kalmayin dedik demesinler. Sanirim konu sahibide bu yüzden disari cikmak istiyo

E
Esinizden önce davranin normalde kv arayip sohbetiniz falan varsa mesela bi iki hafta kala arayin oylesine aradada soyleyiverin boyle heyecanlı heyecanli anlatin suraya gitcez çok heyecanliyim falan gibi msji alir heralde her bide rezevasyonlu yer, yer bile kalmamis deyinki bu seferde bizde sizle gelelim yalniz kalmayin demesinler

Biz başka program yaptık diyeceksiniz ve net olacaksınız yani eşiniz diyecek. Zamanla artık sizin gitmeniz beklenti olmaktan çıkacak alışacaklar yani. Ama istikrar önemli. Aynısını bende yaşadım. Ben yılbaşı kutlamalarına karşıyım ve sırf o gün yılbaşı diye bi yere gitmeyi doğru bulmadığımdan evde sıradan günler gibi geçirme taraftarıyım. Zaman içinde eşimin ailesi de alıştı ve artık sormuyorlar bile.

Bide soyle bisey var genelde erkeklerin bi cogu bekarken boyle gunlerde disarda arkadaslariyla takilirlar analari ozaman illada beraber olcaz diye diretmezler ama adam evlenince kiymete biner

Yanlış anlamışsınız benim o güne önem vermemin tek sebebi eşimin izinli olmasi onun dışında bir önemi yok. Ky söylüyoruz ama soyleyene kadar eşim sürekli baskı halinde yani iki güzel söze kanan biriyim eşimde bu durumu kullaniyo gibi ben zaten gitmem o gece oraya huzurlu olmuyorum çünkü he illa ki disardada olalım demedim ben evimde eşimle rahatım zaten problem eşimin tavrı sözleri Ky ne söylerse söylesin ama eşimin düşüncesi önemli benim için

Buda guzel fikir ama anlayissiz insanlarda bu sefer toplanip gelip size süpriz yaptik yalnız kalmayin dedik demesinler. Sanirim konu sahibide bu yüzden disari cikmak istiyo
Aynen öyle bu ihtimalde çok yüksek

Bide soyle bisey var genelde erkeklerin bi cogu bekarken boyle gunlerde disarda arkadaslariyla takilirlar analari ozaman illada beraber olcaz diye diretmezler ama adam evlenince kiymete biner
Çünkü o zaman ogullarini kaybettiklerini saniyolar bi de bekarken sonuçta anneler ilk önce geliyo ama evlenince iş degisiyo artık oğlunun herseyini yapan giydiren yediren karısı biraz kiskanclikta var

Güzel fikir bakalım artık duruma göre eğer gerekirse öyle yapıcam

O istikrar bende varda aile devreye girince eşimde hiç yok kendine gelince is değişiyor çünkü o ailede benim dusunceme önem verilmez ben Hayır desemde yine eşime sorulur o evet dedi mi iş bitti

Çünkü o zaman ogullarini kaybettiklerini saniyolar bi de bekarken sonuçta anneler ilk önce geliyo ama evlenince iş degisiyo artık oğlunun herseyini yapan giydiren yediren karısı biraz kiskanclikta var

Hem kendi ogullarini kiskaniyolar hemde torunlarini torunlar uzerinde de anneden çok söz sahibi olmak istiyolar bizde çocuklarımızın annesiyiz ama böyle dusunmuyolar

Hem kendi ogullarini kiskaniyolar hemde torunlarini torunlar uzerinde de anneden çok söz sahibi olmak istiyolar bizde çocuklarımızın annesiyiz ama böyle dusunmuyolar
Şuan bi cocugum yok umarım yakında olur ve umarim boyle olmaz eşim konusunda hala sabirliyim zor bir şekilde evladım olursa o zaman nasıl biri olurum bilmiyorum.

O istikrar bende varda aile devreye girince eşimde hiç yok kendine gelince is değişiyor çünkü o ailede benim dusunceme önem verilmez ben Hayır desemde yine eşime sorulur o evet dedi mi iş bitti
Peki eşin başbaşa yada rahat ettiğiniz arkadaşlarınızla beraber olmak istiyo mu ? Bi benzeri sorun bendede var canm ben yılbaşında baş basa olmak isterim evde ama esim ya kndi akrabasnda yada dışarda Olmak ister kalabalık olduğu için dışarıyı tercih etmiyorm yakın arkadaşımız yok kaynanam kayınpedermde yok bnm ailem uzakta 2 senedir eşimin teyzesinde geçiriyoruz yilbasni yani eşiniz basbasa olmak istiosa ne güzel

Evet istiyo ama ailesi daha ağır basıyo aslında ailesi cagirmasa problem olmaz diye düşünüyorum ama henüz öyle biseyde olmadı

Şuan bi cocugum yok umarım yakında olur ve umarim boyle olmaz eşim konusunda hala sabirliyim zor bir şekilde evladım olursa o zaman nasıl biri olurum bilmiyorum.
İnşallah olmaz ama daha ileri gidiyorlar malesef ama size tek tavsiyem olabildiginiz kadar mesafeli olun dogurdum sekiz gun kaldi sadece iki kere yemek pisirdi esim bile begenmedi ertesi gun cope gitti guya yardımcı olmaya kaliyodu bizle biyere tek bi bez surmedi dikisli halimle herseyi tek yaptim bide oglumu benden kiskaniyodu kucagima alinca alma alismasin benden iki dk sonra o aliyodu geceleri salonda yatiyodu yan odamızda yatak olmasına rağmen bi gece bile çocuk aglayinca bakmadi hep tek ilk cocuk zorlandim hep iyikide yapmisim esime mazaretim oldu bi faydasi yok gitsin artik dedim zaten herseyi tek yapiyorum dedim sekiz gun boyunca bi kere eşimle oturup yemek yiyemedim bebegim durmuyodu agliyodi surekli kucakta pispislamak gereliyodu bana direkt sen çocuğa bak biz yiyelim sen sonra ye diyodu sizde bastan tavrinizi koyun cok nazli olun olasiniz yoksa bile olun aglayin durmadan annemi yanımda istiyorum diye anneniz sizinle kalsin o zaman daha çok hassas ve sınırlı oluyorsunuz bide sanki kendileri lohusa olmamis halden anliyomus gibi davraniyolar

Evet istiyo ama ailesi daha ağır basıyo aslında ailesi cagirmasa problem olmaz diye düşünüyorum ama henüz öyle biseyde olmadı
O zmn en iyisi diger arkadasin dediği gibi kaynaniza 2 hafta kala telfn acmak tabi arsız anlayissizsa yinede eşinizi arayıp cagircaktr... ben gorumceme dedim ben bas basa olmak istiyorum ama kardeşin istemio sorun kimde anlamıyorum ddm teyzesine gitmesek görümcem çağırır o lafin ustune anlamaz yani başbaşa kalmayı tek taraflı olmadığı için bıraktım artık bende kime gidelim diosa gdioz

2yilbasidir uyuyarak giriyorum.
Evdeyiz biz tv karsisinda uyuma
Ben anneme falanda gitmem akrabamada gitmem
Yilbasininda bir önemi yok
Yıl atliyoz be yaslaniyoruz.
Neyini kutlicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…