- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ya sen işine bak seni ne ilgilndirir..?Hayır birde konu saçma napalım birolup sizi.nasıl içirecez diye çözümmü arayalım git allasen derdin yok karın ağrın var
Az o gün içmeyin ne olacak ben anlamadım.
Tamam o şekilde günü geçirmek istiyorsunuz,planlarınızın bozulması kötü de sonra yaparsınız,gelecek yılbaşında baş başa olursunuz.
İçmk derdim drğil evde otrmk da istemyrm
Bn dedim beraber çıkalım yok diyor.. Şimdi de eşi çıkarz diyomuş kndi istrmiyor ablamİyi onları da alıp gidin bir yerlere.Ne oturuyoruz evde deyin,ikna edin.Belki hep beraber çok daha güzel olur.
Bnde bi.kere içtim şimdiye kdr yılbaşında :)Ay kendimi içki içmek zorunda hissettim krismıs münasebetiyle
TamamBnde bi.kere içtim şimdiye kdr yılbaşında :)
Zorunda değlsn yani öle hissetme..
İyice işler karıştı ya.Caniniz ne istiyorsa onu yapin.kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz.
Gereksiz bir muhabbet içine dusmussunuz.İyice işler karıştı ya.
Eniştem eşimi aramış senin eşin bizimle geçirmek istemiyormuş demiş eşime
Ablama ben öyle bişey demediğim halde neden öyle dedin diyorum
Ablam öyle demedim planları olabilir belki dedim diyor
Eniştem böle böle demiş eşime diyorum
Eşin yanlış anlamış enişten turkuazmavinin başka planı vardır belki demiş eşine diyor
Eşim de açık açık senin eşin bizi istemiyor dedi öyle demedi diyor
Bn de ablama ben annemlerle bütün gün vakit geçir madem akşam çıkalım dedim çıkamayız dedi o zmn gündüzz otururuz akşm sen annmle oturursun dedim sana başka napAbilirim dedim sizi istemiyorum mu dedim ben ayrıca senin kocan öyle demiş eşim yanlış anlamamış artık istemiyorsan açıkça söyle bana suç atma insanlar hakkımda yanlış düşünecek konudan çekiliyorum aranızda halledin dedim.
Bu nedrya anlamadm gtti
Bn de bi kere içtim koskoca insanım ben ergen gibi ne özentisi anlamadım içki içmk ne zmndır özenti oldu kimse kimseyi ilgilendşrmezHiç alkol almadım,takir takir da girdim senelere aha 2017 deyim. Ailemle geçirirdim,konudan ozentilik akıyor
+1zaten yılbaşı gecesi pazar,
sabahtan gidin hep birlikte kahvaltınızı yapın, hediyeleşme faslını vs halledip akşam önceden verilmiş sözünüz olduğunu söyleyerek ayrılın. ille bütün geceyi onlarla geçirmenizi beklemezler.
Ya sen işine bak seni ne ilgilndirir..?
Kimseye açıklama yspmsk zorunda değilim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?