• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşı :(

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
48
Herkese merhaba
Evliyim nisanlıyken eşimin ailesine çok giderdim iyiydik ozaman sonra sorunlar yasadık yılbaşında bile birsürü yemek yapıp götürdüm orda kutlamıstık
Evlenince de ilk yılbası ailesine gittik eşimin ısrarı üzerine babası kayınvalidenin gazıyla kavga çıkardı içkiliydi bana çıkıstı biraz esimde ona sinirlendi olay büyüdü evden kovdu esimi ben o an alt dairedeydim görümcemde neyse sonraki yıl ben gitmem dedim esimde baktı ikna edemiyo evde geçirdik.
Bu yılda yine annesine gitmek istiyor benim annemle ananem şuan başka şehirde köydeler aylardır görmedim oraya gitmek istedim gelemem izin alamam diyo izin Alsan gelir misin yok ne isim var orda dedi
Beni ananem büyüttü ve çok özledim yaşlı kadın bisey olursa diye içim içimi yiyo benim yalnız gitmemede için vermiyor
Ne yapmalıyım sevmedigim insanlarla yeni yıla girmek zorundamıyım
Ayrıca kendisi istiyor diye ailesinin memleketteki evine gidip 1 hafta kaldım bana zerre deger vermedikleri halde o neden gelemiyo benimle
Zaten sorunlu bir evlilik biraz kafamı dinlim dedim onada izin yok :(

hiç bir yere gitmeyin başbaşa kutlayın canım sizde
ne o öle kv ile yılbaşımı kutlanır,romantik bişeyler yapın evde yemek falan yiyin

İzin almanız gerekmiyor. Çocuk değilsiniz
Neye özlem duyuyorsanız. Kime gitmek istiyorsanız eşinize halinizi anlatın.
Normal bir insan bu isteğinizi anlayışla karşılar.
Yılbaşını istemediğiniz insanlarla geçirmeyin. Özleminizi giderin.
Ama eşiniz hiç anlayacak gibi durmuyor anlattığınıza göre...
Umarım çözersiniz bu durumu.

Herkese merhaba
Evliyim nisanlıyken eşimin ailesine çok giderdim iyiydik ozaman sonra sorunlar yasadık yılbaşında bile birsürü yemek yapıp götürdüm orda kutlamıstık
Evlenince de ilk yılbası ailesine gittik eşimin ısrarı üzerine babası kayınvalidenin gazıyla kavga çıkardı içkiliydi bana çıkıstı biraz esimde ona sinirlendi olay büyüdü evden kovdu esimi ben o an alt dairedeydim görümcemde neyse sonraki yıl ben gitmem dedim esimde baktı ikna edemiyo evde geçirdik.
Bu yılda yine annesine gitmek istiyor benim annemle ananem şuan başka şehirde köydeler aylardır görmedim oraya gitmek istedim gelemem izin alamam diyo izin Alsan gelir misin yok ne isim var orda dedi
Beni ananem büyüttü ve çok özledim yaşlı kadın bisey olursa diye içim içimi yiyo benim yalnız gitmemede için vermiyor
Ayrıca kendisi istiyor diye ailesinin memleketteki evine gidip 1 hafta kaldım bana zerre deger vermedikleri halde o neden gelemiyo benimle
Zaten sorunlu bir evlilik biraz kafamı dinlim dedim onada izin yok :KK43:

eşinle ayrı yatağa girmeni 1 günde olsa önermiyorum bu biiiirrrr..
ikincisi ikna etme çabasına gitmelisin bence tatlı tatlı huyuna suyuna giderek bu ikiiiii...
üçüncüsü en kötü ihtimalle ne ona ne sana yapıp evde geçiriceksin bu da üüçç......

Evde kutlayalım dedim istemedi iki kişi napcakmısız
Dışarı çıkalım dedim kuzeni ve eside söyledi hep birlikte çıkalım diye fiyatlar biraz fazla geldi onların durumu pek iyi değil zaten haftanın iki günü orda gitmeden duramaz herşeyi onlarla paylaşmak istiyor
Biz iki kişi bisey ifade etmiyoruz ona göre

Herkese merhaba
Zaten sorunlu bir evlilik biraz kafamı dinlim dedim onada izin yok :KK43:
Böyle bir eşin varsa izinlerde sen ailenin yanına o da ailesinin yanına gitsin.
Seni bu konuda pasif gördüm. "izin vermiyor" demişsin ya sen izin almayı beklersen hiç gidemezsin. Bu senin baban mı, kocan mı?

Bayram mı da illa bi büyüğün yanına gidip el öpüyosunuz. Evde başbaşa kutlamak gibisi var mı:KK50:

Evde kutlayalım dedim istemedi iki kişi napcakmısız
Dışarı çıkalım dedim kuzeni ve eside söyledi hep birlikte çıkalım diye fiyatlar biraz fazla geldi onların durumu pek iyi değil zaten haftanın iki günü orda gitmeden duramaz herşeyi onlarla paylaşmak istiyor
Biz iki kişi bisey ifade etmiyoruz ona göre

Kuzenleri sizin eve çağırın onlarla kutlayın bence .

anneme söyledim durumu git kızım oraya onlar dediğini yaptırır huzursuzluk çıkmasın dedi
zaten çok huzurluyum ya, her yılbaşı aynı sorun ailesine gidilecek yılbaşı yaklaşında karnıma ağrılar giriyo ya :(

Ben olsam atlar giderim ananemin yanına.
valla beni istemeyen insanları ben hiç istemem..
zaten eşiniz sizle olmak istese sizi kırmazdı..

Ben olsam atlar giderim ananemin yanına.
valla beni istemeyen insanları ben hiç istemem..
zaten eşiniz sizle olmak istese sizi kırmazdı..

kararsızım gidersem iş çok büyüyebilir o izin alamayacağı için zaten gelemicek
şuan müsait değil tekrar bi arayıp konuşucam güzellikle, en kötü ihtimal onunda dediği olmıcak
evde olucam

kararsızım gidersem iş çok büyüyebilir o izin alamayacağı için zaten gelemicek
şuan müsait değil tekrar bi arayıp konuşucam güzellikle, en kötü ihtimal onunda dediği olmıcak
evde olucam
işiniz çok zor valla
yukarı tükürseniz bıyık aşşa tükürseniz sakal

eğer anneanne yaşlıysa ve içinizden onu görmek geliyorsa İZİN almayın çekin gidin ,gelmek isteyen gelir istemeyen gelmez ...

eğer anneanne yaşlıysa ve içinizden onu görmek geliyorsa İZİN almayın çekin gidin ,gelmek isteyen gelir istemeyen gelmez ...

yaşlı kalp hastası ayrıca onu görmeyip 10 dk mesafemde oturan samimiyetsiz kayınvalideme sarılmak çok zoruma gidiyo
işe geldim sabahtan beri çalışamadım :(

Back
X