Yılbaşı

imgehayal

Özgürlük...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
543
182
103
Kızlar evlenene kadar ailemle her yılbaşını evde hazırlıklarla eğlenerek geçirdim. Yaklaşık dört senedir evimi süsleyip eşimle ya da arkadaslarımızla beraber yeniyıl ı kutlamak istiyorum fakat eşim bu konuda biraz geri çekiyor kendini ,Arkadaslar çağırdı bosver dedi.Bu saat olmuş hala hiçbir şey yapmadım oturuyorum, aksama ne yapalim diyorum yemek anlaminda sunu bunu yap diyor hic tepki yok hevesim kaçıyor eşim böyle yapınca, sizce ne yapmalıyım

Zaten dışarı çıkma fikrine karşıyım,aslında özel bir gün olarak da görmüyorum alkol de kullanmıyoruz sadece yeni bir yıl biraz heyacan olsun istiyorum,arkadaşlarımız gelsin oturup sohbet edelim yiyelim içelim o kadar o buna da biraz karşı gibi,heveslendirmek için ne yapayım

bekarken arkadaşlarımla da kutladım cafede barda, dışarda da kutladığım oldu, ailemle de kutladım ama en güzeli eşimle başbaşa tv karşısında kuruyemiş içki meze olan yılbaşımdı. bence ev en güzeli. açın iki rakı bira şarap, güzelleşin.

Zaten dışarı çıkma fikrine karşıyım,aslında özel bir gün olarak da görmüyorum alkol de kullanmıyoruz sadece yeni bir yıl biraz heyacan olsun istiyorum,arkadaşlarımız gelsin oturup sohbet edelim yiyelim içelim o kadar o buna da biraz karşı gibi,heveslendirmek için ne yapayım

Yılbaşını bizde kutlamıyoruz ama bizimki inançlarımızdan ötürü
Bu kadar büyütmeyin kafanızda
Bugün eşimin doğum günü ona bile heyecanı yok =) 40 yaşıma giriyorum neyi kutlayacağım diyor =))
Varmayın üstüne çok da mühim değil, ağzınızın tadını kaçırmayın

Kızlar evlenene kadar ailemle her yılbaşını evde hazırlıklarla eğlenerek geçirdim. Yaklaşık dört senedir evimi süsleyip eşimle ya da arkadaslarımızla beraber yeniyıl ı kutlamak istiyorum fakat eşim bu konuda biraz geri çekiyor kendini ,Arkadaslar çağırdı bosver dedi.Bu saat olmuş hala hiçbir şey yapmadım oturuyorum, aksama ne yapalim diyorum yemek anlaminda sunu bunu yap diyor hic tepki yok hevesim kaçıyor eşim böyle yapınca, sizce ne yapmalıyım
Yemek yap giyin suslen. Mum yak isklari sondur televizyonu kapat. Yanina git eslik etmek ister misiniz x bey de iyi yillar kocacim de op. Sonrasi guzel olur diye dusunuyorum

Aynı benim annem!nasılda kırıyorlar insanın bütün hevesini değil mi.Siz yinede yapın süslemenizi falan.Şahsen ben yaptım.Süs olmadan yılbaşı mı geçer? :O

Ben de sevmiyorum şu olayı, şu saat olmuş plan yok. Bakarız, ev güzel sıcak falan. Sanki her gün gecelere akıyoruz. Dışarı çıkalım ne var di mi? :p Yok içkiliyken arabayla dönemeyiz, taksiye binmek için çok uzak, fix menüye o kadar para mı vereceğiz, çok içki içmeyelimlerle geçiştirilen bir yılbaşı. :confused:
Benim hala umudum var. :KK51: Ama artık hevesim yok.

Ay kızlar teşekkür ederim hepinize,en iyisi pineklemektense kendi kendimi doldurmaktansa kalkıp iki bişey hazirlayayim bari, pasta da yapmıştım,hepinize iyi seneler diliyorum

Benim annem babam da böyle. Hindi yapmaya üşenirler, kutlamaya üşenirler. 12 ye kadar uyumayız ama bir faaliyet de yapmayız. Elimizde 2 cips bi kola. Cips yemeye üşenmiyolar en azından (o da cipsi sevdiklerinden)

Takma kafana sen hazırlan, yine tepki vermese de kendi bilir. Kendin mutlu olursun en azından
Mutlu yıllar

Back
X