Adetten olabilir canım 1 kilo fark var. Adet olmasan daha da fazla olabilir bencecharmant ben bu bunyemi anlayamadim valla.
4 aralik 62.8
11 aralik bugun 61.8 daha az yemem gerekiyor sanirim.
Adetim bu arada
Afiyet olsun canım valla olur arada kaçamak bugün de ben yaptım:) süper gidiyorsun maşallahMerhabalar herkese,
Dünkü menüm:
Sabah: 06:30 da 1 bardak sıcak light süt
08:00 de Yeşillikler, 1 yumurta, zeytin, peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı pekmez
Öğle: 13:00 te doktora gittiğim için dışardaydık bir kaçamak yapıp yarım ekmek döner yedim :)
Ara: 15:00 3-4 kaşık yoğurt , 1 küçük armut
Ara: 18:00 bir avuç içi kadar kuruyemişler
Akşam: 20:00 1 kase tarhana çorbası, 3 kaşık karnabahar yemeği
Ara: Gece 12 de 1 bardak sıcak light süt
Hedefine az kalmış canım tebrik ederim ne güzel maşalllahhSu anki.kilom 66.3 charmant
tesekkur ederim.pass . insallah pes etmem yine memlekete gidecez kendomden endiseliyim:)Hedefine az kalmış canım tebrik ederim ne güzel maşalllahh
Pes etmezsin bence bu kdar verdin az daha gayrettesekkur ederim.pass . insallah pes etmem yine memlekete gidecez kendomden endiseliyim:)
Olsun canım gidiyor ya sonuçta ona bak
Ayyy ne guzelllOlsun canım gidiyor ya sonuçta ona bakCharmant diyeti bıraktı canım ulaştı hedefine
Verirsin canım metabolizmanı hızlandıracak şaşırtacak bir şeyler yap derimAyyy ne guzelll
Gauret etti kiz hedefine ulasti.
Biz hala ayni yerdeyiz.
6 kilo daha vermem gerekiyorrr
Ne gibi cnmVerirsin canım metabolizmanı hızlandıracak şaşırtacak bir şeyler yap derim
Spor ya da hızlandırıcı yiyecekler bitki çayları olabilir mesela canımNe gibi cnm
Yapiorum cnm onlariSpor ya da hızlandırıcı yiyecekler bitki çayları olabilir mesela canım
O zaman vücudun tutuyor canım bol suyunu eksik etme sporla kırmaya çalış biraz bazen çok ye vücut şaşırsınYapiorum cnm onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?