• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşına kadar bu iş bitecek diyen arkadaşlar topiğime buyrun...

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Merhaba arkadaşlar buraya daha önceleride topik açıp ciddi kilolar verdim fakat 15 kilodan sonraki verdiklerimi geri alıyorum 15 kiloda takıldım anlayacağınız...Yeni yıla başka bir ben olarak girmek istiyorum...Bunuda başarabilecek iradeye sahibim şükür...Sİzlerde benimle birlikte bu yolda yürümek isterseniz topiğimde bana arkadaşlık edebilirsiniz...Kilolarımızı birlikte verebiliriz...Evet arkadaşlar hedef yılbaşı ilgilenen herkese duyurulur..
İşte kurallarımız:
1.
Kahvaltı uyandıktan sonraki bir saat içinde mutlaka yapılacak
2.Ekmek kesinkile yasak ayrıca pilav ,makarna en fazla iki kaşık yenebilir,ekmek yerine az miktarda kuruyemiş yenecek
3.Şeker içeren her türlü yiyecek yasak dayanamazsam haftada bir sütlü tatlı yenebilir
4.Akşam en geç saat yediye kadar yemek yenmiş olacak eğer bu saatten sonra acıkırsam sadece yoğurt yiyebilirim
5Hergün mutlaka fiziksel aktivite yapılacak yürüyüş olur,ip atlama olur fark etmez..
6.Mutlaka menü paylaşımı yapılacak kaçamaklarda dahil her yenilen içilen yazılacak..

Son düzenleme:
Akşam menümü yazarak paylaşıma başlıyorum :2 kaşık bulgur pilavı,1 tabak yahni...

Canım ben sana katılmak istiyorum.Artık bıktım bu kilolardan çok mutsuzum,kendimi tamamen bıraktım kendıme hıç birşey almak istemiyorum lütfen bana destek ol.

sabah 1 yumurta, 6 adet zeytin roka ,tere Öğle ne bulduysam yediğım ıcin aksam yemeyeceğim :26:

Canım ben sana katılmak istiyorum.Artık bıktım bu kilolardan çok mutsuzum,kendimi tamamen bıraktım kendıme hıç birşey almak istemiyorum lütfen bana destek ol.

Tabikide canım seve seve inana bana ben bu kiloya 81.3 ten düştüm hattaki 63 leri bile gördüm fakat son zamanlarda bıraktığım için aldım bir miktar ama gidecek inşallah..Hoşgeldin bu arada ..

sabah 1 yumurta, 6 adet zeytin roka ,tere Öğle ne bulduysam yediğım ıcin aksam yemeyeceğim :26:

Canım sana önerim akşam hafifte olsa yemen ve öğün atlamaman çorba salata yiyebilirsin akşam yemeğinde varsa...Yemezsen eğer bir müddet sonra her yediğini vücut yağ olarak depolar...

Ah canım benim kilom çok fazla 77 kiloyum,boyum 1.55 durum çok fena:43:

Ah canım benim kilom çok fazla 77 kiloyum,boyum 1.55 durum çok fena:43:

Sen yeterki iste olur mutlaka benimkiler sadece dikkat ederek gitmişti ...benim mantığım dikkat etmek çünkü şok diyetler hem sağlığa zararlı hemde kalıcı kilo verilmiyor hemn alıyorsun geri...Evde tartın varmı...

canım haklısın ama bu öğle boğazıma hakim olamadım çok yedim o yüzden akşam yemeyeceğım.

canım haklısın ama bu öğle boğazıma hakim olamadım çok yedim o yüzden akşam yemeyeceğım.

Sen bilirsin ama sana önerim yarın 3 öğün yapabilirsen iyi olur çünkü öğün atlarsan vücudun kıtlık hissine girer ve kilo aalmaya başlarsın...

Evet var canım şuan 77 kiloyum ama ben sömestr tatiline kadar tartılmayacağım motivasyonum düşmesin diye

Arkadaşım ben şimdi çıkıyorum yine girebilirsem girerim giremezsemde yarın görüşürüz iyi akşamlar ve bol iradeler...

Bu akşam bol bol su içiyorum kısmetse yarın sabah aç karna tattılıp cetvelimi güncelleyeceğim...

selam tekrar canım ben de bol bol su içeceğim bide yeşil çay yarın tam başlıyorum ama burayı bıraakmayalım birbirimize destek olalım canım .sen bu kilolarını ne kadar sürede verdin

selam tekrar canım ben de bol bol su içeceğim bide yeşil çay yarın tam başlıyorum ama burayı bıraakmayalım birbirimize destek olalım canım .sen bu kilolarını ne kadar sürede verdin

Canım ben 5 ayda 15 kg verdim..Sonra iki ay boyunca 63 indim sonra 66.5 en son işte bugün tartıldım ama artık uzun zaman oldu ve sıkıldım verip kurtulmak istiyorum İnşallah...Bu arada yeni başladıysan ilk kilolar hemen gidiyor bu konuda avantajın olur vede dediğin gibi günde 2,5-3 litre su gerçekten işe yarıyor hem iştahı kesiyor hem ödemi attırıyor...

Bırakmicam İnşallah canım burayı fazlalıklarımızı atalım ...Yarında erken uyanabilirsem hareket edicem biraz iyice hamladım...Bu arada cetvelimide yanlış güncellemişim 66.5 yazacaktım bir kg eksik yazmışım...

Son düzenleme:
Back
X