- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
Merhaba arkadaşlar buraya daha önceleride topik açıp ciddi kilolar verdim fakat 15 kilodan sonraki verdiklerimi geri alıyorum 15 kiloda takıldım anlayacağınız...Yeni yıla başka bir ben olarak girmek istiyorum...Bunuda başarabilecek iradeye sahibim şükür...Sİzlerde benimle birlikte bu yolda yürümek isterseniz topiğimde bana arkadaşlık edebilirsiniz...Kilolarımızı birlikte verebiliriz...Evet arkadaşlar hedef yılbaşı ilgilenen herkese duyurulur..
İşte kurallarımız:
1.Kahvaltı uyandıktan sonraki bir saat içinde mutlaka yapılacak
2.Ekmek kesinkile yasak ayrıca pilav ,makarna en fazla iki kaşık yenebilir,ekmek yerine az miktarda kuruyemiş yenecek
3.Şeker içeren her türlü yiyecek yasak dayanamazsam haftada bir sütlü tatlı yenebilir
4.Akşam en geç saat yediye kadar yemek yenmiş olacak eğer bu saatten sonra acıkırsam sadece yoğurt yiyebilirim
5Hergün mutlaka fiziksel aktivite yapılacak yürüyüş olur,ip atlama olur fark etmez..
6.Mutlaka menü paylaşımı yapılacak kaçamaklarda dahil her yenilen içilen yazılacak..
İşte kurallarımız:
1.Kahvaltı uyandıktan sonraki bir saat içinde mutlaka yapılacak
2.Ekmek kesinkile yasak ayrıca pilav ,makarna en fazla iki kaşık yenebilir,ekmek yerine az miktarda kuruyemiş yenecek
3.Şeker içeren her türlü yiyecek yasak dayanamazsam haftada bir sütlü tatlı yenebilir
4.Akşam en geç saat yediye kadar yemek yenmiş olacak eğer bu saatten sonra acıkırsam sadece yoğurt yiyebilirim
5Hergün mutlaka fiziksel aktivite yapılacak yürüyüş olur,ip atlama olur fark etmez..
6.Mutlaka menü paylaşımı yapılacak kaçamaklarda dahil her yenilen içilen yazılacak..
Son düzenleme: