- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
canım kilo cetvelini nasıl yaptın anlatabiir misin:44:
arkadaşım günaydın cetvelin yanlışmı oldu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kilo cetvelini nasıl yaptın anlatabiir misin:44:
bende diyet yapıyorum ama birlikten kuvvet doğar.zaten dr.un verdiği listeyi uyguluyorum ben hedefim yılbaşına kadar en azından 60-62 olmak.
çalışıyorum ve kızımda olduğundan çok yürüyüş yapma imkanım yok bisiklete binip evde kendim ne kadar yaparsam artık.
bu arada 2.bebek için uğraşıyorum ve bir ihtimal aralıkta aşılama yaptıracağım ama bir sıkıntı olmaz heralde.
bugün sabah 1 dilim ekmek peynir yeşil çay
öğlen yoğurtlu semizotu
2 mandalina ve 1 muz
akşam yemeğimdede mercimek çorbam ve salata var.
en az 2-2.5 lt su içmem gerekiyor tabi
ben zor kilo veren biriyim ama 2 haftada 2800 gr.verdim dr. iyi dedi.
Merhaba arkadaşım hoşgeldin azmin bol olsun İnşallah aşılama olayında istediğin gibi hayırla sonuçlanır...Bu arada menün çok güzelmiş kendinden bahseder misin şu andaki kilon yaşın boyun...Birde disiplinli oldunmu bu iş tamamdır...
ben şuan 68 kilo 155 boyundayım 33 yaşındayım öğretmenim 4.5 yaşında kızım var.
bu arada akapunktura başladım ....
Yeni mi başladın dikkat etmeye ben uzun zamandır uğraşıyorum...
diyete başlayalı 2 hafta oldu cnm 70.9 kadar yükselince artık dur demem gerekiyordu.aslında kilom 61 -62 civarıydı ama 17 aydır bebek düşünüyorum bu süreçte kilolar arttı spor yapamadım ya hamileysem diye sonuç bu .bende artık beklediğim yeter dedim ve bir tanıdık vesilesi ile akapunktura başladım.şimdilik iyi gidiyor bakalım bebiş gelene kadar kaç kiloya ineceğim.
merhaba, bende arada gelip katilmak isterim. zaten benim günlügüm var ama farkli günlüklere bakmak da bayagi iyse yariyor. ben her seyi yiyorum, kek börek pasta cikolata dahil. gerci 59.5 direnc noktam oldu benim onun altina inemeden hoop geri aliyorum ama bu defa inat ettim kiricam o direnci suan 59.8 kg yim
Tabikide hoşgeldin aynı kaderi yaşıyoruz bende bir noktada takıldım 15 kilodan fazlasını veremedim ama bu sefer kararlıyım yılbaşına 60.00 göreceğim İnşallah...
ah ah bende yilbasina kadar 55 demek isterdim ama hatta demistim de ama 29 ekimden beri sadece 1.2 kg verebildim, gerci aralarda deli gibi yedigim günler oldu. ben spor yapmiyorum ya yapsam yilbasina 55 olurum aslinda da useniyorumm
Bence eğer atlayabiliyorsan ip atlayabilirsin hem ekonomik hemde etkili...
Canım hoşgeldin kapımız herkese açık yılbaşına kadar rahatlıkla verebilirsin sabredersen...Bende geldim bendeeeeebaşka topikdede de yazıyorum ama burda sizinle de zayıflayacağım
![]()
Bende 63 kiloyum yılbaşına kadar en azından 60 yada 59 olsam süper olcak
Kızlar tüm günümü yaziiim hemen:
Sabah:
2dilim uno Light denge
1tatlı kaşığı biber salçası
Yağsız salata (marul, salatalık,domates)
2tane Light üçgen peynir
2bardak şekersiz çay
Öğle:
Sade soda
4-5 kaşık yeşil mercimek
Akşam:
Yağsız salata
1tabak yeşil mercimek
Kornişon turşu
Light ice tea
Yemekten sonra da az şekerli Türk kahvesi ve cocostar
Bugün toplamda 850 kalori aldım