Yılbaşına kadar bu iş bitecek diyen arkadaşlar topiğime buyrun...

bende sabah 66.2 geldim pazartesi 67.7 idim bir maşallahta bana 1500 gr.

slm kızlar sabah vaktim yoktu sadece kilomu yazıp çıktım.
bugünkü menüm
sabah 2 küçük dilim ekmek peynir domates salatalık

öğlen dışardaydım yarım simit yedim (dr. sokak simidi yiyebilirsin demişti)

akşamda 5 köfte bol salata 1 çatal makarna

kibrit kutusu kadarda ıslak kek yedim bu aralar cnm tatlı istiyor zor tutuyorum kendimi

Menü bildirimi : sabah 5zeytin 1kk byz peynir,1 dilim çavdar ekmeği...

Ara 1 haşlanmış yumurta,3 günkurusu..

Akşam..7 köfte 1 tane metro...

sabah nesfit ile kahvaltı yaptım.
öğlen yoğurtlu pırasa
arada yeşil çay ve diyet bisküvi
2 mandalina
akşamada dünden köftem var belki azda çorba içerim şimdilik bugünkü menüm bu bir değişiklik olmazsa.

hava çok soğuk olmasa kızımı alıp çıkayım diyordum ama buz gibi şimdi hasta etmeyim zaten burnu akıyor.artık akşam bisiklete binerim.
yarın ama eşim evde mutlaka yürüyüş yapmam lazım.

pazartesiden itibaren listeli diyete basliyorum. tabi yine serbest bir liste olacak ama kahvaltim hep ayni olacak. 2 gün yokum tekrar görüsmek dilegiylee

öğlen yoğurtlu pırasa
2 mandalina
akşamada dünden köftem var belki azda çorba içerim şimdilik bugünkü menüm bu bir değişiklik olmazsa.

hava çok soğuk olmasa kızımı alıp çıkayım diyordum ama buz gibi şimdi hasta etmeyim zaten burnu akıyor.artık akşam bisiklete binerim.

Geçmiş olsun canım düzelir İnşallah burun akıntısı...Menünde çok hafif olmuş tebrikler...

öğlen yoğurtlu pırasa
2 mandalina

akşam sadece köfte ve salata yedim ama çaya misafir vardı küçük bir kek ve 1 dilim baklava yedim.:17::17::17:

Kızlar kusura bakmayın dün yazmamadım muhtemelen bügünde menülerini yazamam hastayım çok fena hem grip hem boğaz enfeksiyonu doğru düzgün bişey yiyemediğim için bende menü paylaşımı yapmadım hepinizi öptümmm:16:

Kızlar kusura bakmayın dün yazmamadım muhtemelen bügünde menülerini yazamam hastayım çok fena hem grip hem boğaz enfeksiyonu doğru düzgün bişey yiyemediğim için bende menü paylaşımı yapmadım hepinizi öptümmm:16:

Geçmiş olsun canım sen iyileş gel biz buralardayız :16::16::16:

Back
X