- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi nursehulya
iyileştin mi moonlin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 kilo anlatırmısnız nasıl oldu ...bu kadar kilonun gidişi çok merak ettim...
Kızlar ben geldimmmmbugünkü menümü yaziiiim hemen
Sabah:
Kepekli tost ve şekersiz çay
Öğle:
Tarhana çorbası
Süt dilimi
1tane de hamur kızartması
Akşam:
Domates çorbası
Yarım porsiyon hamsi
Menü bildirimim :
Sabah:5 zeytin,3banım reçel,1 dlm çavdar ekmeği,1 domates,1 haşlanmış yumurta,yarım kk beyaz peynir...
Ara:1 elma,1 mandalina....
Akşam:1 kase şehriye çorbası,2 kaşık pirinç pilavı,3 kaşık soslu kızarmış tavuk...
Başkada birşey yemek istemiyorum bakalım irademe sahip olabirsem![]()
cok az degil mi menun ya :/
sabah 1 dilim çik.ekmek
akşam 1 tabaktan az nohut 1 kaşık pilav
3 litre su
gün bitti.
pek keyifsizdim meyve yoğurt yemedim...çevizde yemek gelmedi içimden
sadece kayısılı meyveli form çayı içtim.
Canım ben çok geç uyanıyorum o nedenle böyle az yiyorum...Nasıl yapmalıyım sence arttırsam mı ?
gecden kastin ögleden sonra mi? yani en azindan meyve falan yiyebilirsin yada yogurt süt tarzi seylerr
hafta sonu fazla da bişe yemedim aslında kendi kendime kızıyorum sanki çok yemişim gibi bi tek pzt si kaçtı bahsettim ya akşam tatlı yedi sabahta sarelleli ekmek 1 dilim ya ben anlamıorum
kepek ekmeğini aylardır tüketiyorum
çayım şekersizdir kahvem orta
sabah kalkar kalkmaz suyumu da içiyorum ki 10 gündür en az 2 litre oldu
ballı sirkeli su içiyordum
spor yapmıyorum bir tek
yemekle aram yok bayıla bayıla yemekte yemem
ben niye aç iken 68 kiloyummmm ya bırakasım geliyor diyeti
niye yahu allah allh bugünkü yediklerim az değil normalde de o şekilde yerim arada regl döneminde çoşarım ..
Canım 3 tane mandalina ve bolca patlamış mısır yedim ve çok üzgünüm şuan mısırdan dolayı...
patlamis misiri yagsiz ve tuzsuz patlatip yiyince kilo verdirdigini okumustum bi yerde :) aklinda bulunsun derim. hem zevklerinden mahrum kalmazsin hemde saglikli yasarsin :) gerci az biraz tuz koyarsan daha iyi olur gibi geliyor bana tdi. yedigin hic biseyden pisman olma ayrica o zaman vucuda negatif enerji yolluyoruz :)
sabah(06:45)
ev yapimi müsli (1 bardak süt, 2,5 yk yulaf ezmesi, 2 hurma ve 1 kuru incirle yaptim)
saat(12:45)
1 bardak sicak cikolata
ögle(14:30)
1,5 kase tarhana corbasi
saat(16:00)
1 minik kare bitter cikolata
aksam(18:00)
1,5 avuc karisik cerez(cogunluk findik)
150 gr yogurt
bugunu böyle kapatmayi pilanliyorum, aksam yemeginde cerez yeme sebebim bugun hic yag almadim disardan o yüzden yagli bir sey yiyeyim dedim :)
Canım sen 18 kiloyu verirken sıcak çikolata hep varmıydı menünde bende eklemek istiyorum çünkü sıcak çikolataya bayılıyorum![]()
Yok tatlım ya nerdeeee grip insanı baya süründürüyo yaiyileştin mi moonlin
![]()
Benim canımda hamsi çekti yaw...