Yılbaşına kadar bu iş bitecek diyen arkadaşlar topiğime buyrun...

KIZLAR MERHABA

PZT si çektirdiğim dişim hala yeri açıyo bu ne ya..

nersehulya beni dikkate aldığın için teşekkür ederim ancak bende troid yok kan değerlerim normal yanlızca açlık kan şekerim yüksek oda tatlı bağımlısı olduğumdan galiba..aama engelliyorum kendimi birtek pztesi ödüllendirdim pasta yiyerek

allahım yardım etsin 7 yııl önce 55 kilo idim hamilleliğim de aldığım kilolardan kalını bunlar 15 kilo 35 kilo almıştım

sonradan alıştı bünye bu kilo ya galiba 66 67 68 lerde dolandım hep

ama bundan sonrası için korkuyorum 59 u görsem yaş geçtikçe klo alımı artıyor en azından 59 olunca 60 ı görmemek için dikkat ederim..durum bu 2 hafta oldu ben hala 68 bakalım spora yazılacağım ama benim kızın derslerine yardımcı olmama gerek bi boş bırakırsam yanarız

selam hatunlar
sabah küçük bir dilim ekmek peynir 1 kurabiye yedim yeşil çayla

öğlen taze fasulye ve 1 kase yoğurt

arada 1 fincan yeşil çay içeceğim
saat 4-5 gibi muz yada portakal yerim

akşamada düğün çorbası 1 kase ve salata

bugün kendimi çok halsiz hissediyorum

KIZLAR MERHABA

PZT si çektirdiğim dişim hala yeri açıyo bu ne ya..

nersehulya beni dikkate aldığın için teşekkür ederim ancak bende troid yok kan değerlerim normal yanlızca açlık kan şekerim yüksek oda tatlı bağımlısı olduğumdan galiba..aama engelliyorum kendimi birtek pztesi ödüllendirdim pasta yiyerek

allahım yardım etsin 7 yııl önce 55 kilo idim hamilleliğim de aldığım kilolardan kalını bunlar 15 kilo 35 kilo almıştım

sonradan alıştı bünye bu kilo ya galiba 66 67 68 lerde dolandım hep

ama bundan sonrası için korkuyorum 59 u görsem yaş geçtikçe klo alımı artıyor en azından 59 olunca 60 ı görmemek için dikkat ederim..durum bu 2 hafta oldu ben hala 68 bakalım spora yazılacağım ama benim kızın derslerine yardımcı olmama gerek bi boş bırakırsam yanarız

Canım dişin için ağız temizliğine dikkat et ve tuzlu su yapıp ağzını yemeklerden sonra çalkala...Diş yerin henüz iyileşmemiş olabilir tuzlu iyileşmesine yardımcı olur ve temizliğini sağlar...Aman canım dikkat et şekere yediklerinde açlık kan şekerinin yüksekliği iyi olmayabilir mümkün olduğunca az şekerli tüketmeye çalış...Kolay gelsin ...

selam hatunlar
sabah küçük bir dilim ekmek peynir 1 kurabiye yedim yeşil çayla

öğlen taze fasulye ve 1 kase yoğurt

arada 1 fincan yeşil çay içeceğim
saat 4-5 gibi muz yada portakal yerim

akşamada düğün çorbası 1 kase ve salata

bugün kendimi çok halsiz hissediyorum

Aman canım dikkat et diyet yapacağım diye bünyeni zayıf düşürme sakın ....Sağlığımız herşeyden önemli...

kahvalti(07:45)
1 adet tost (2 dilim tam bugday ekmeginden ve 1 dilim kasardan yaptim)
1 bardaktan biraz az tuzsuz ayran

ögle(12:15)
1 kase salcali pirinc corbasi,
5 adet köfte

saat(13:30)
1 bardak sicak cikolata

aksam(17:45)
1 bardak süt (icine tarcin koydum)
1 büyük muz,
1 avuc dolusu karisik cerez.

günü böyle kapatmayi planliyorum :)

Sabah:
2dilim uno Light denge,
Birazcık bal ve kaymak
1dilim Light peynir
2çatal sucuktu yumurta

Öğle:
Süt dilimi
Şekersiz çay

Akşam:
Soya soslu Sebzeli tavuk sote
Çok çok azıcık 4-5 dilim patates kızartması
Zero

selam ben de aranıza katılabilir miyim ? önce sigarayı bıraktığım için kilo aldım, diyetisyene gittim ve zayıfladım, bu arada 2,5 sene önce evlendim. sonrada aşılama ve tüp bebek tedavisi gördüm ve her tedavide oldukça fazla kilo aldım boyum 1,68 kilomda sanırım 80. kendime o kadar kızgınım ki tartıya pil bile almıyorum. çalışıyorum ve öğlen iş yerinde yemeğimi yiyorum akşam yemeğimde saat 20.00 gibi oluyor ara öğünleri rahatlıkla yapabilirim fikirlerinizle destek olabilirseniz ve beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim :)

selam ben de aranıza katılabilir miyim ? önce sigarayı bıraktığım için kilo aldım, diyetisyene gittim ve zayıfladım, bu arada 2,5 sene önce evlendim. sonrada aşılama ve tüp bebek tedavisi gördüm ve her tedavide oldukça fazla kilo aldım boyum 1,68 kilomda sanırım 80. kendime o kadar kızgınım ki tartıya pil bile almıyorum. çalışıyorum ve öğlen iş yerinde yemeğimi yiyorum akşam yemeğimde saat 20.00 gibi oluyor ara öğünleri rahatlıkla yapabilirim fikirlerinizle destek olabilirseniz ve beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim :)

Gel buyur canım hoşgeldin sefalr getirdin...Hedef kilonu yazarmısın birde ne zaman başladın dikkat etmeye...

Açılınnnn bende geldimm :)
1 ay oldu diyete başlıyalı,iki tane düşük yaptım..
Sebeb çıkmayınca testlerden en büyük düşmanımın kilo olduğunu anladım...!
Bugun itibariyle 1 ayda 10 kilo vermiş bulunuyorum :)))
Yılbaşına kadar da 6 7 kilo gitse ne kadar güzel olucakkkk

Maşallah diyorum bir ayda 10 kilo mu :44::44:Nasıl yaptın canım ya...Hoşgeldin bu arada...

Menü bildirimi : sabah: 5 zeytin,1 dilim çavdar ekmği,4 banım reçel,1 haşlanmış yumurta,küçük parça byz peynir...

Ara:3 gün kurusu...

Ara gibi bişey canım zeytin istedi 4 zeytin,1dilim çavdar ekmeği....

Akşam:1 tabak kurufasülye,4 kaşık pilav,1 kase salata....

Ara: 3 adet sigara böreği,2 dilim baklava

suda içemedim doğru düzgün vede sporda yok

merhaba kızlar bu hafta çok veremedim sanırım bakalım yarın sabah kaç çıkacağım.birde dün regli oldum Allahtan aşırı yeme isteğim yok.

bu sabah kahvaltıda nesfit yedim sonrada yeşil çay

öğlen az çorba 2 dilim ekmek ve peynir 2-3 dilim pastırma

arada portakal yerim sadece

akşamada ıspanak lı yumurta yapacağım bir kasede yoğurt yerim .bu akşam spor yapmam lazım ama

Maşallah diyorum bir ayda 10 kilo mu :44::44:Nasıl yaptın canım ya...Hoşgeldin bu arada...

Hoşbuldum canımmm :)
Valla öğünlerde ben pek bişey yemiyorum
Bir dilim ekmek veriyo zaten sabah öyle kahvaltı geçiştiriyorum
Akşam sebze ve salata yiyorum arada balık.
Doktorum meyve vermiyor ama ben yiyiyorum
:52::52:
Anlıcan ağzımı tutuyorum işte yememek için:52:

Hoşbuldum canımmm :)
Valla öğünlerde ben pek bişey yemiyorum
Bir dilim ekmek veriyo zaten sabah öyle kahvaltı geçiştiriyorum
Akşam sebze ve salata yiyorum arada balık.
Doktorum meyve vermiyor ama ben yiyiyorum
:52::52:
Anlıcan ağzımı tutuyorum işte yememek için:52:

Oh negüzel başarabiliyorsan ne ala :nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar ben şu saat itibariyle kahvaltımı yeni yapmış bulunmaktayım dengem şaştı ya nasıl toparlayacağım bilemiyorum...

hadi hayrlısı inşallah hergün ne yediğini düzenli yazabilrsen bi istikrar oluyor...

ne mutlu 10 kilo inşallah kalanlarda gider

sabah canım hiç bişi istemdedi (tabi saat 12,30) dolabı açtım dünden salata vardı yanınada azıcık bulgur koydum

öğle oldu meyve yerim birazdan

akşama mercimek çorba 1 kase

azıcık çerez yicem

bugün suyum sirkeli içemiyorum imdaaaaaaaaattttt

bitse ya allah aşkına şu sirkeli su le 20 kilo verenler var okuyorum arada kk de yazmışlar şöyle böyle bilmem ne olmuyor efendim içimiz almıyor bu arada şunu gördüm kendimde ayın 21 ile aradaki fark sadece hakikatten az yiyince doyuyorum kilo kaybım henüz yok bahsetmiştim yarn yazarım sabahtan

öpüldünüzzzzz...

Back
X