sen neler yedin bugünYok canim birer cay kasigi zencefil,zerdecal,tarcin ve zeytinyagi ben zerdecal bulamadigim icin isot koyuyorum aciktiysanda bir avuc leblebi ye uzerine bir bardak su ic
canim çekti yahuAksam yemegi 6 kasik bulgur pilavi bir tabak kuru fasulye tursu
İkindi bir avuc dolusu leblebi bir kare gofret
canim benim afiyetler olsun inşallah.Gel misafirim ol
izmir .. sen ??Nerde yasiyorsun
Cok sagol tesekkur ederim beraber olsun dicem ama uzaktasincanim benim afiyetler olsun inşallah.su icmeyi ne yaptin bu arada bitki cayi filan ictin mi.. cuma günü tartilalim
Ben 90 günlük diyet yapıyorum ve son 10 kilom kaldı birinci ayım yarın doluyorarkadaslar herkese iyigecelerr.. başlıktada yazdığım gibi hedefim 10 kilo vermek..tabi sizin desteginizle
bugün tartildim 72 kiloyum boyumda 1.58.. 6 sene evvel evlendigimde 60 kiloydum cok zayif olmazsamda iyi hissediyordum kendimi.. zaman gecti 12 kilo aldım yorgun ağır biri oldum düşünün 12 kiloyu sırtınıza alsaniz zor taşınır.. bunun yaninda görüntü faktörü var birde alt bedenim üstüme göre zayif kollarim feci durumda kocaman bir gobegim var hamile gibiyim.. xl xxl giymeye başladim m giydiğim günler hayal gibi şimdi. neyse bu hale geldik diye kendimizi buna mahkum edecek degiliz dimi ama cok şükür saglimiz yerinde. gün aşırı yaptıklarımi yazicam ve dayanabilirsem haftada bir kere tartilicam.. bana şans dinleyin kızlar..... bu arada xenical aldim yağı parçalanmadan vücuttan atımını sagliyor günde bir tane ana ögün sonrasi almayi planlıyorum yada hangi ögünüm daha yagliysa.. zararlarida vardir tabiki kimse araştırmadan almasın kötü örnek olmayayim.. bunun dışında eczane satılan pars markasinin bitki cayini aldim karışık form cayi gibi.. bunu maydanoz suyuyla desteklemeyi düşünüyorum.. kahvalti icinde yulaf aldim hem bağırsakları çalıştirsin diye.. ek olarakte gün içinde ictigim sulari alkali haline getiricem.. simdilik planlar bunlar herkese kolay gelsin
ne kadar kilo verdin bu zamana kadar ?? sanırım sen daha sistemli gidiosun.. neler yaptın eksrta sırların var miBen 90 günlük diyet yapıyorum ve son 10 kilom kaldı birinci ayım yarın doluyor
Bugün Sıvı günümdü ve çok umutluyum
Sekersiz ic bari.aksam yemegi yemedin demisaat 20.30.. biraz dolandim geldim. aklım yemekte atıştırmalıklarda.. ama sabrediyorum dokuz gibi bi kahve icicem ödül
Sabret biraz zorlanican ama alisirsin gun gectikce miden kuculecek ve sen cok acikmicaksin kendini motive et kucuk beden kiyafetlerin varsa onlara bak giyicem sizi hatta sizde bana bol geleceksiniz diyip iradeli ol oyalanacak bisey bul kendine eve tatli filan getirme kendinde yapma canim zorlanican ama sabretSekersiz ic bari.aksam yemegi yemedin demi
yemedim canim öğlen yedim iste en son.. bol bol sıvı aliyorum sen ne yaptin??Sabret biraz zorlanican ama alisirsin gun gectikce miden kuculecek ve sen cok acikmicaksin kendini motive et kucuk beden kiyafetlerin varsa onlara bak giyicem sizi hatta sizde bana bol geleceksiniz diyip iradeli ol oyalanacak bisey bul kendine eve tatli filan getirme kendinde yapma canim zorlanican ama sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?