Detoks cayi dediğin bir karisim mi19.30 detox cayi icildi simdi soda içiyorum düne göre daha iyiyim... bol sıvı bol sıvı
4 bardak içiyorum eczaneden aldim bi nevi form cayi aslinda.. içinde sinemeki kiraz sapi maydonoz mısır püskülü yesilcay bamya cicegi var.. iyi geliyo baya ödem attırdıMaydanoz suyu içtim 300 ml gunde kaç bardak iciyosun bide AC mi tokmu
Pardon canim bi geçmişe baktim maydanozu biri tavsiye etmişti sen degilmissinMaydanoz suyu içtim 300 ml gunde kaç bardak iciyosun bide AC mi tokmu
sözümüz aksam yemeği icindi ve ikimizde tuttuk sanırım.. benim elim ayagim titriyo suan ama dayaniyorum bi kahvede ben icicem ama ne kadar gec. o kadar iyiSimdi esinle beraber bir fincan sütlü menengic kahvesi içtim inşaallah sözümden vacgecmis sayilmam
Canim seker atiyomusun ben attim orta sekerliydi eşim şekersiz içermiyor bende usendim yapmaya ayri ayrisözümüz aksam yemeği icindi ve ikimizde tuttuk sanırım.. benim elim ayagim titriyo suan ama dayaniyorum bi kahvede ben icicem ama ne kadar gec. o kadar iyi
Evet canim birşey yemedim çok şükür acikmadimsözümüz aksam yemeği icindi ve ikimizde tuttuk sanırım.. benim elim ayagim titriyo suan ama dayaniyorum bi kahvede ben icicem ama ne kadar gec. o kadar iyi
Canım ben 5 ayda 17 8 ayda 27 kilo verdim ama gel bana sorne kadar kilo verdin bu zamana kadar ?? sanırım sen daha sistemli gidiosun.. neler yaptın eksrta sırların var mi
süper kilo vermişsin maşallah uzun döneme yaydığın icinde yaşama seklin olmuş.. yaptigin ekstra seyler varsa bizimle paylasirmisinCanım ben 5 ayda 17 8 ayda 27 kilo verdim ama gel bana sor
8 aylık bir kızım var ve ben Ramazan Bayramı'na kadar doğum kilosuHariç sadece 3 kilo verebildim
Ramazan'ı tutmadım kızım doymuyor diye ama hiç yemek de yiyemedim
Sonra bayramda bir tartıldım sadece üç kilo gitmiş bir karar aldım bir buçuk ayda 9 kilo daha verdim ve bir ay oldu 90 günlük diyete başlayalı 5 kilo da böyle verdim canım şu an 80.4 kiloyum
Üç aydır hiç ekmek yemedim nadir hamur işi yiyorum sadece Günü'nde 2 senedir hiçbir içecekte şeker kullanmıyorum böyle işte
Harikasin supeeeer boyle devam. Ayrıca azmin içinde tebrikleryeni hayatimin 3. gününden günaydın.. dayanamadim aç karnina tartildim 69 geldim 3. günümde 3 kilo kaybi büyük ihtimal hala ödem attığımin göstergesi umarim geri gelmezler... bu arada gece aç yatmak cok rahat biseymis sabah midemin dinlenmis olduğunu hissediyorum. suan kahvemi içiyorum sekersiz ve kremali...
onlar senin doğal sporun4 defadir kaldiriyprlar bir mesaj yazamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?