yılbaşına kadar hedef 10 kilo

Aynen canim. nefis terbiyesi ancak orucla terbiyelenir insaallah persembe cuma niyet edecem eger musaitsen gel beraber tutalim hem muharrem ayinin orucu.cuma gunu muharrem cuma yalniz basina tutulmaz persembe cuma tutalim var misin

Tamam canim yemicem insaallah ha bide oncesinde kucuk kase fasulye yemistim yazmayi unuttum bi nevi yemek yemis sayilirim

Resûlullah (sav)’ın evinde aylarca sıcak yemek yenmediği çok olurdu. Peş peşe üç gün buğday ekmeği yememiştir. Su ve hurma ile açlıklarını giderirlerdi. (Buhari, Müslim, Tirmizi-9606, 9610, K.S.-2083) Yiyecek bir şey olmadığı için akşam yemeğini yemeden yattıkları çok olurdu. (Tirmizi-9614, K.S.-2084)

Halis buğday unundan yapılmış ekmek y(iy)ememiştir. İstese bütün bir Uhud Dağı, kendisi için altın olacakken, O, sadeliği tercih etmiştir. (Buhârî-5458, Tirmizi, K.S.-3867)

Sahabeden pek çok kimse, Resûlullah (sav)’ın açlıkta gün boyu kıvrandığını görmüştür. (Müslim-9617, K.S.-2085)

Çok açlık çektiği olurdu. Bir defa açlıktan dolayı dışarı çıkmış, aynı durumda olan Hz. Ebubekir ve Hz. Ömer’le karşılaşmıştı. (Müslim, Muvatta, Tirmizi-9627, K.S.-2089) Bir seferde Peygamber Efendimiz, ashapla birlikte, yiyecek bir şey bulamadığı için habel (veya Huble) ağacının yapraklarından yemişti. (Müslim-9628, K.S.-2090)

Açlık çeken ashabına moral ve müjdeli haberler verirdi. “Eğer bu çektiğiniz sıkıntı sebebiyle, Allah katında elde ettiğiniz mükâfatı bilseydiniz, fakirlik ve ihtiyaç yönüyle daha da artmayı dilerdiniz.” (Tirmizi, K.S.-2092)

Yine Müslümanlardan bazılarının ekonomik sıkıntı yaşadıkları dönemde, Ebu Talha (ra), karnına bağladığı taşı göstererek açlıktan yakınır. Bunun üzerine Resûlullah (sav), elbisesini kaldırır ve ashap, iki taş bağladığını görür. (Tirmizi-9629, K.S.-2091)

İnsanın her istediğini yemesini, israfın bir çeşidi olarak görürdü. (İbn-i Mâce. hala aksam yemek yemeği düşünüyormusun?

İste bu beni kesinlikle etkiledi peygamber efendimiz yedi cihan efendisi mubarek insan,anamiz babamiz feda olsun dunya feda olsun bir aksam yemegini mi feda etmicem kurban olurum onun yoluna hersey feda olsun onun ugruna aleyhi selatu vesselam

19.30 detox cayi icildi simdi soda içiyorum düne göre daha iyiyim... bol sıvı bol sıvı

Maydanoz suyu içtim 300 ml gunde kaç bardak iciyosun bide AC mi tokmu

Maydanoz suyu içtim 300 ml gunde kaç bardak iciyosun bide AC mi tokmu
4 bardak içiyorum eczaneden aldim bi nevi form cayi aslinda.. içinde sinemeki kiraz sapi maydonoz mısır püskülü yesilcay bamya cicegi var.. iyi geliyo baya ödem attırdı

Simdi esinle beraber bir fincan sütlü menengic kahvesi içtim inşaallah sözümden vacgecmis sayilmam

Simdi esinle beraber bir fincan sütlü menengic kahvesi içtim inşaallah sözümden vacgecmis sayilmam
sözümüz aksam yemeği icindi ve ikimizde tuttuk sanırım.. benim elim ayagim titriyo suan ama dayaniyorum bi kahvede ben icicem ama ne kadar gec. o kadar iyi

sözümüz aksam yemeği icindi ve ikimizde tuttuk sanırım.. benim elim ayagim titriyo suan ama dayaniyorum bi kahvede ben icicem ama ne kadar gec. o kadar iyi
Canim seker atiyomusun ben attim orta sekerliydi eşim şekersiz içermiyor bende usendim yapmaya ayri ayri

Evet canim birşey yemedim çok şükür acikmadim

ne kadar kilo verdin bu zamana kadar ?? sanırım sen daha sistemli gidiosun.. neler yaptın eksrta sırların var mi
Canım ben 5 ayda 17 8 ayda 27 kilo verdim ama gel bana sor
8 aylık bir kızım var ve ben Ramazan Bayramı'na kadar doğum kilosuHariç sadece 3 kilo verebildim
Ramazan'ı tutmadım kızım doymuyor diye ama hiç yemek de yiyemedim
Sonra bayramda bir tartıldım sadece üç kilo gitmiş bir karar aldım bir buçuk ayda 9 kilo daha verdim ve bir ay oldu 90 günlük diyete başlayalı 5 kilo da böyle verdim canım şu an 80.4 kiloyum
Üç aydır hiç ekmek yemedim nadir hamur işi yiyorum sadece Günü'nde 2 senedir hiçbir içecekte şeker kullanmıyorum böyle işte

süper kilo vermişsin maşallah uzun döneme yaydığın icinde yaşama seklin olmuş.. yaptigin ekstra seyler varsa bizimle paylasirmisin

yeni hayatimin 3. gününden günaydın.. dayanamadim aç karnina tartildim 69 geldim 3. günümde 3 kilo kaybi büyük ihtimal hala ödem attığımin göstergesi umarim geri gelmezler... bu arada gece aç yatmak cok rahat biseymis sabah midemin dinlenmis olduğunu hissediyorum. suan kahvemi içiyorum sekersiz ve kremali...

Harikasin supeeeer boyle devam. Ayrıca azmin içinde tebrikler
Bu arada gunaydin
Bende bu sabah tartildim 61.300 geldim
Yahu arkadas bir mesaj yazicam bir turlu izin vermediler bu çocuklar ömrümu tukettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…