Tuz dokme sisirir yiyemiyorsan azicik doksaat 21.00 bir adet domates yedim.. tuzu döktüm de döktüm
dün tartildim tam 72 yimGunluk tartiliyom ben sen haftada bir mi tartiliyon tam olarak kac kilosun
bugün basladimVe kac kilo verdin
Kahveni ic hemen git uyu kriz tutmadan yoksa kotu olursaat 22.00.. sanırım ben dudak tiryakisiyimsürekli biseyler kemirmeye alismisim simdi kahvemi iciyorum cok şükür ki aclik hissim yok su anlık ama heran bi kriz yasayabilirim
xenical ınternetten arastırdıgım bır ılac sıze doktor mu verdı bunu ne zamandır kullanyorsunuz bıraz bılgılendırırmısınzı acabasaat 14.00 itibariyle günün ilk ögünunu yedim. 200 gr köfte izgara ve piyaz 2 bardak ayran.. eşimin yedigi kaymakli tahinli kemalpasayla gözgöze gelsekte hiç yuz vermedim biraz sonra xenicaldan bir tablet icicem...
doktor vermedi kullanan arkadaşlarim vardı biliyorum cok yalnis ama bende altim 90 tl gibi bi fiyatı var zaten recetesiz satiliyor. 4 gündür yağlı öğünlerimden sonra aliyorum bazende önce farketmez. ilacin yaptığı olay yediğin yemekteki yağı sindirilmeden bagirsaklara gondermesi. arastirdiginda görmüşsündur yağı atarken gün icinde sızmalar yapmasi gibi hoş olmayan durumlari var bu yüzden arkadaşim ped le geziyor mesela wcde yağ kaliyor gözünle yağı görüyorsun yani.. ama cok ilginc bende olmadi daha cok kabizlik yaşattı bakalim ilerleyen zamanlarda ne olacak... ama dedigim gibi sonuçta ilac tabi doktora gitmeden almak riskli belki baska organlara sıkıntı verebilirxenical ınternetten arastırdıgım bır ılac sıze doktor mu verdı bunu ne zamandır kullanyorsunuz bıraz bılgılendırırmısınzı acaba
bugün bol bol sıvı al 2 litre yapalim en azGunaydin
Gozun aydiniyi bir baslangic 2 gunde 2 kilo cok iyi maasaallah
Kahvaltim 3 tane haslanmis yumurta cocuklar yemedi ziyan olmasin diye yedim midem bulandi. 7 kadar zeytin 1.5 dilim ekmek labneyle yedim fazla geldi artik aksama yemegimibyerim ara ogun yapmam umarim ama agzim bos durmuyor
ben az önce ögunumu yedim 200 gr kuzu eti ve bir kase yogurt arkasindan xenical ictim şimdi çayımi yudumluyorum.. ve baska öğün yememem lazim ayni sekilde sende çünkü abur cubur yemissin az ama olsun bi kase yogurdunu ye ve akşamı atla.. senin için daha zor biliyorum cocuklar var enerjiye ihtiyacın var ama dayan.. tarcinli cay iç gerçekten şekeri dengeledigi icin ac hissetmiyosun..yada sogut kendini. yemekten ben bi ara kötü resimlere bakiodum yemekten önce tiksinmek için o kadar yani düşün.. yatağa pişman girme dolu bi mideyle uyuma.. her aciktigimizda buraya yazalim.. hep destek tam destekNe olur bana biseyde aksam yemeginden vazgecir bisey yemiyim sadece yogurt kuru yiyim ve cay icim lutfen ikna et beni,sayende yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?