yılbaşına kadar hedef 10 kilo

Belki ben yarin protein gunu yaparim sen tam olarak ne zaman basladin diyete

saat 22.00.. sanırım ben dudak tiryakisiyim sürekli biseyler kemirmeye alismisim simdi kahvemi iciyorum cok şükür ki aclik hissim yok su anlık ama heran bi kriz yasayabilirim

saat 22.00.. sanırım ben dudak tiryakisiyim sürekli biseyler kemirmeye alismisim simdi kahvemi iciyorum cok şükür ki aclik hissim yok su anlık ama heran bi kriz yasayabilirim
Kahveni ic hemen git uyu kriz tutmadan yoksa kotu olur

saat 14.00 itibariyle günün ilk ögünunu yedim. 200 gr köfte izgara ve piyaz 2 bardak ayran.. eşimin yedigi kaymakli tahinli kemalpasayla gözgöze gelsekte hiç yuz vermedim biraz sonra xenicaldan bir tablet icicem...
xenical ınternetten arastırdıgım bır ılac sıze doktor mu verdı bunu ne zamandır kullanyorsunuz bıraz bılgılendırırmısınzı acaba

xenical ınternetten arastırdıgım bır ılac sıze doktor mu verdı bunu ne zamandır kullanyorsunuz bıraz bılgılendırırmısınzı acaba
doktor vermedi kullanan arkadaşlarim vardı biliyorum cok yalnis ama bende altim 90 tl gibi bi fiyatı var zaten recetesiz satiliyor. 4 gündür yağlı öğünlerimden sonra aliyorum bazende önce farketmez. ilacin yaptığı olay yediğin yemekteki yağı sindirilmeden bagirsaklara gondermesi. arastirdiginda görmüşsündur yağı atarken gün icinde sızmalar yapmasi gibi hoş olmayan durumlari var bu yüzden arkadaşim ped le geziyor mesela wcde yağ kaliyor gözünle yağı görüyorsun yani.. ama cok ilginc bende olmadi daha cok kabizlik yaşattı bakalim ilerleyen zamanlarda ne olacak... ama dedigim gibi sonuçta ilac tabi doktora gitmeden almak riskli belki baska organlara sıkıntı verebilir

eveeeeeeeeeeeeet saat 00.00 zor ama güzel bi gündü en azindan başımı yastığa pismanlikla degil huzurla koyucam.. en son 2 havuc ve 1 nar daha yedim.. dayanamadım yani bi nevi..ama yinede basarili bi gündü benim icin

günaydınnn. yeni hayatimin 2. gununden merhaba... sabah 9.00 da kalktim suan kahvemi içiyorum şekersiz ama kremali.. henuz ne yesem karar veremedim belki bi detox çayı içerim once.. bu arada sabah dayanamadim tartildim sanırım baya bi ödem atmisim çünkü 70 kilo geldim. 2 kilo gitmis.. gözlerimin şişligi bile inmiş bu sabah..

Gunaydin

Gozun aydin iyi bir baslangic 2 gunde 2 kilo cok iyi maasaallah
Kahvaltim 3 tane haslanmis yumurta cocuklar yemedi ziyan olmasin diye yedim midem bulandi. 7 kadar zeytin 1.5 dilim ekmek labneyle yedim fazla geldi artik aksama yemegimibyerim ara ogun yapmam umarim ama agzim bos durmuyor

bugün bol bol sıvı al 2 litre yapalim en az

saat 12.00 ilk ogunumu yedim.. 2 dometes biraz zeytinyağı ve nane ile pisirdim sicak biseyler yeme ihtiyaci duydum çünkü yaninda 2 patates onuda firinda pisirdim.. aslinda normal olan yumurtali ve peynirli bir öğün ama ben her iki besinide cocuklugumdan bu yana yiyemem o yuzden kahvalti olayi ayri bir zorluk benim icin.. simdi sıvı almaya başliycam hadi bakalim.

saat 15.30 bir adet nar yedim saat beş gibi ana ögünumu yemek istiyorum umarim dayanabilirim

Bende ne yemedimki dunyayi yedim bir tane nar, 3 adet cips,yarim avuc antep fistigi. Bir kucuk cikolata kahvaltidan sonra yadiklerim ara ara.
Cocuklara veriyom onlarda yemiyor ben atiyorum agzima

Ne olur bana biseyde aksam yemeginden vazgecir bisey yemiyim sadece yogurt kuru yiyim ve cay icim lutfen ikna et beni,sayende yemem

Ne olur bana biseyde aksam yemeginden vazgecir bisey yemiyim sadece yogurt kuru yiyim ve cay icim lutfen ikna et beni,sayende yemem
ben az önce ögunumu yedim 200 gr kuzu eti ve bir kase yogurt arkasindan xenical ictim şimdi çayımi yudumluyorum.. ve baska öğün yememem lazim ayni sekilde sende çünkü abur cubur yemissin az ama olsun bi kase yogurdunu ye ve akşamı atla.. senin için daha zor biliyorum cocuklar var enerjiye ihtiyacın var ama dayan.. tarcinli cay iç gerçekten şekeri dengeledigi icin ac hissetmiyosun..yada sogut kendini. yemekten ben bi ara kötü resimlere bakiodum yemekten önce tiksinmek için o kadar yani düşün.. yatağa pişman girme dolu bi mideyle uyuma.. her aciktigimizda buraya yazalim.. hep destek tam destek

biz nefsimizin kölesi olmuşuz aslinda açlıktan degil nefsimizi dizginleyemedigimiz icin.. bu yüzden aslinda sadece kilo vermek icin degil mücadelem canimin istediği seyler gözümün önünde oldugu halde yememek istiyorum.. nefsimizi terbiye edelim bedenimizin ihtiyacindan cok daha fazlasini aliyoruz.. yoruyoruz manevi olarakta yoruluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…