yılbaşına kadar hedef 10 kilo

Allah eksikliklerini vermesin darisi senin başına
Sen düşünmüyor musun bebek

Kahvaltim
Bir simitle labne , cay
Birazdan bir bardak meydanoz suyu icicem
Kahvaltiyi 12 de yaptigim için öğle yemek yok artik aksama inş. Aksami hafif atlatirim

saat 12.30 itibariyle ilk ogunumu yedim dünkünun aynısı..birazdaha fazlasi..

2 elma mecbur yedim çocuklar yemedi dogradim ve yine kendime hakim olamadim birazcik cips bir bardak maydanoz suyu ictim

2 elma mecbur yedim çocuklar yemedi dogradim ve yine kendime hakim olamadim birazcik cips bir bardak maydanoz suyu ictim
elma güzel ara ögün yerine geçer ama cipsi ağzına alma cok yagli belki bir tabak yemek yesen daha iyi..maydonoz suyuna limonda sıkıyosun demi bide aralarda maden suyunu iç bol bol sıvı alalim ki wc ye çok çıkalım böbrekler çalışsın toksinler gitsin.. ben 2 maden suyu ictim

Hihi maydonoz suyuna limon sikiyorum tadi da güzel oluyor ben elime koluma hakim olamiyom 2 tanede top çikolata yedim artik atistirmalik bitti sadece yemek yicem yarinada niyet edecem ben gün içinde tatli yemedigimde dinç olamiyom

Maden suyum evde kalmadi normalde içerim ya bide limonlu olanindan iciyorum sade icmem gerekiyor ama zorlaniyorum en kisa zamanda şadesinden icicem

offff inanilmaz bisey yaptim lokma döküyorlardi hayır için gittim yedim dayanamadim... çok kötüyüm

dahada ağzıma bisey koymamam lazim ama şimdi şekerim yukselcek ve deli gibi acikicam

Çok yediysen yemek yeme.1,2 tane yediysen birşey olmaz ama yemek azye. Nede olsa herşeyden yemek lazimhic bisey yemezsen sonra hizli kilo alirsin vücut herşeyden alsin verdiğin kilo kalici olsun yavaştan gitsin

Aksam yemegim haslanmis tavuk, çocuklara biraz pilav yaptim ondan 5,6 klasik aldim ve salata yedim
Benim çocuklar yüzünden kilo aliyorum onlara yemek yapiyom yemiyorlar oturup ben yiyiyorum o kadar ugrasiyorum ama birşey yemiyorlar ne yapiyim

ne durumdasin ? en son kacta yedin?

Simdi eşim geldi yarim avuç kadar antep fistigi yedim bide cay

eveeeet ögleden sonra yaptigim iradesizlik yüzünden doğru düzgün bisey yiyemedim protein alamadim sinir ve pişmanlikta cabası.. lokmanim şekeri içimi yakti resmen.. eve gelince bir nar yedim şimdi büyük kupada tarçınlı zencefil içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…