çok istiyorum ama bazı problemlerimiz var nasip hayirlisiysa olsun inşallahAllah eksikliklerini vermesin darisi senin başına
Sen düşünmüyor musun bebek
saat beş gibi yapalim akşam ögünunuKahvaltim
Bir simitle labne , cay
Birazdan bir bardak meydanoz suyu icicem
Kahvaltiyi 12 de yaptigim için öğle yemek yok artik aksama inş. Aksami hafif atlatirim
elma güzel ara ögün yerine geçer ama cipsi ağzına alma cok yagli belki bir tabak yemek yesen daha iyi..maydonoz suyuna limonda sıkıyosun demi bide aralarda maden suyunu iç bol bol sıvı alalim ki wc ye çok çıkalım böbrekler çalışsın toksinler gitsin.. ben 2 maden suyu ictim2 elma mecbur yedim çocuklar yemedi dogradim ve yine kendime hakim olamadim birazcik cips bir bardak maydanoz suyu ictim
Tamam canım akşıma geldikçe söylerim :)süper kilo vermişsin maşallah uzun döneme yaydığın icinde yaşama seklin olmuş.. yaptigin ekstra seyler varsa bizimle paylasirmisin
ne durumdasin ? en son kacta yedin?Aksam yemegim haslanmis tavuk, çocuklara biraz pilav yaptim ondan 5,6 klasik aldim ve salata yedim
Benim çocuklar yüzünden kilo aliyorum onlara yemek yapiyom yemiyorlar oturup ben yiyiyorum o kadar ugrasiyorum ama birşey yemiyorlar ne yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?