Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

Bugunku menum :

kahvalti: 1 yesil elma

ara: 1 fincan sekersiz cay
1 paket corekotlu form biskuvi
1 mandalina

ogle: 1 kase corba

ara: 1 sade turk kahvesi
1 mandalina

aksam: 1 kase corba
1 tane firinlanmis tavuk but
4 yk pilav

gece de yesilcayimi icerim acikirsam da 3 tane erik yerim. Birazdan cikip 1 saat de tempolu yuruyusumu yapicam.

canım bana sorarsan akşam menünle öğlenin yerini değiştirmelisin ama yediklerin çok az degilmi ? ben böyle yesem açlıktan bayılırım :)

Günaydın kızlar! Topiğimiz gerılerde kalmış .hadı yazın bıraz motıve değelim bırbırımızı. Yıne 9 lütfu çayımı içtim kahvaltımı yaptım 3-4 cevız de yedım. Tok tutuyor dıye yıyorum ama yağlı bılıyorum.

günaydın kızlar bende çayımı aldım içiyorum birazdan pazara çıkıcam süt alıp yoğurt yapıcam internetim sınırsız oldu artık sporu da internetten yapıcam pazardan gelince kavaltımı yaparım buraya yazarım öpüyorum hepinizi

kızlar hepinize günaydın..dün kendimi biraz kaybettim ama bu son kaybedişimdi beni değiştirdi..bu sabah kalkıp 45 dak yürüyüş yaptım sabah kahvaltısında 1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık ve peynir yedim.şimdi de plates yapıcam

selam kızlaar bende menümü yazayım hemen sabah: yarım yumurta 3 zeytin biraz yeşillik 1 dilim ekmek öğlen:8 y.k sebze yemeği 1 kase çorba 2 kaşık yogurt

hanımlar biraz canlanın ya hep belli başlı kişiler yazıyor zayıflamak istiyorum deyipte ortadan kaybolanlar nerdeee ?

Çok açılmıştım şimdi öğlen yemeği niyetline 8 tane burcak bısküvi ve salep içtim. 1-2 de cevız yıyecem bu kadar. 9 lu çayımı da içtim.hadı hayırlısı

kızlar hepinize merhaba! 23 yaşındayım. 1.50 boyum var Lisede de çok zayıf değildim ancak son sınıfta 10 kilo kadar aldım ve 58 oldum en fazla. 5 kiloyu aradaki 5 yılda bi şekilde verdim. zaman zaman diyet zaman zaman yürüyüş bazen aldığım da oldu ama 58 i tekrar görmedim. Boyuma çok fazlaydı o kilo çünkü. Şimdi düşününce bedenime yazık etmişim diyorum, çünkü menisküs ameliyatı olmak durumunda kaldım, kemik yapım ağırlığımı kaldırmıyordu. Eylülün 20 sinde tekrar dikkat etmeye başladım. Çok sıkı bir diyet yapmıyodum ve 3 kilo vermiştim. Ancak bayramda aldım. Şuan 50.5-51 arasıyım. tam bilmiyorum pazar sabahları tartılıyorum. Tartım dijital değil bu arada o yüzden pazar günü size tam gramı gramına söyleyemeyeceğim :) Hedefim 43 kilo olmak. Yani bilmiyorum uzun zamandır o kiloda olmadığım için az mı gelir ama hep kafamda 43 var. Kylie Minoque 1.50 boyunda 43 kiloymuş diye okumuştum bi yerde Ama "işte bu!" diyebildiğim kiloda da durabilirim. Bu arada yeme-içme düzenimi oturtmak ve kendime güzel alışkanlıklar kazandırmak istiyorum. Daha sağlıklı olmak istiyorum :) Kilo geçmişim bu.
Kişisel bilgilere gelirsek, geçen haziranda mezun oldum hala işsizim evde oturuyorum ve bu canımı sıkıyo. Bu süreyi en azından bedenime iyi bakarak geçirirsem hem fıstık gibi işe başlarım hem de kendime güvenim artar.
Yılbaşı gibi bir gün belirlenmiş gaza gelme amaçlı, çok da güzel olmuş. beni de alsanıza aranıza, he?
Bu arada elimden geldiğince her gün menü yazacağım. Hatta dur başlıyorum:

Sabah:
1 yumurta, az peynir(1 kkdan azdı), çay (şekersiz), 2 ince dilim tam buğday ekmeği, 2 tk salça (salçayı annem yapar hep, yağı tuzu olmaz yani) , 1 zeytin
Ara:
1 orta boy armut
Öğle:
1 kepçe çorba, 1 ince dilim tam buğday ekmeği, 4 yk biber kavurması, 4 çk yoğurt
ikindi
Çeyrek nar

Şimdilik bu kadar. Hahh bi de sabah yürüdüm tam bakmadım saate de 1 saati geçmişti onu biliyorum.

kızlar valla bayılacam midem o kadar büyümüş ki diyet yapıyorum ama yarı aç bugün temizlik yaptım pazara gittim akşama yemekyaptım üstüne 30 dk spor bide tempolu müzikle oynadım nasıl sizce öglen 4 tane küçük biber dolması 1 dilim ekmek yogurt ara ögün 1 tane nar

Benim de bugunku menum soyle:

Sabah : yulaf ezmesi+nesfit karisimi yarim yagli sut ile

ara : 3 tane form biskuvi+ yesilcay

ogle: 1 kase corba
4 yk etli bezelye
4 yk domates soslu makarna
yogurt

ara: 1 elma
1 fincan yesilcay ve 1 fincan sekersiz nescafe

aksam: yulaf ezmesi+nesfit karisimi yarim yagli sut ile ( bugun usendim yemek yapmadim da kendime)

gece acikirsam da 3 tane erik yerim. Sabah kalkar kalkmaz 45 dk yuruyus yaptim. Bol bol da su ictim. Ayrica dediginiz gibi ogle yemegi ve aksam yemegimin yerini degistirim.Aksami daha hafif tutmaya calisicam :))

aksam yemegime 2 dilim tam tahilli ekmek ve biraz da lor peynirini de ekledim sonradann...

selam bende yazıyım hemen akşamki menümü 1 kase çorba 1 tane küçük bir parçacık börek ara öğünümdede elma yemeyi düşünüyorum tok tutuyor :)) kızlar biz böyle gidersek yılbaşına kesin istedigimiz kilodayızzz :))

Devam ediyorum
İkindi:
yarım grissini, 1 küçük yeşil elma

Akşam: (6 gibi)
2 köfte (salçalı suda yaptık, mümkün olduğunca kızartma yememeye çalışıyoruz annemle) , 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 yk kuru fasulye, biraz hamsi (et olayı bu akşam abartıldı kabul, akşamdan kalmıştı, fırında yapılmıştı, bi de ben pek severim hamsi )

Ara Öğün (8:00- 8:30 arası)
1/3 nar, 1 mandalina

Az evvel de Türk kahvesi içtim. Biraz şekerliydi. Ama yarım çay kaşığı kadardır.Babamla ikimize yaptım o şekerli seviyo da... Ya kızlar en başından beri tam okumadım ama anladığım kadarıyla burda verilecek kilolar genelde 10'un altında. Peki spordan n'aber? Yani ben yürüyorum elimden geldiğince ama siz sıkılaşmak için ayrı birşeyler yapıyor musunuz acaba?

İyi geceler öpücüğümü verip kaçıyorum şimdi. Yarın harika bir gün olacak kızlar. Alınacak yeni kıyafetler, omuzlarımızı dikleştirerek yürütecek özgüven, kıskandırılacak eşler, belki sevgililer, eskiler, sevindirilecek dostlar için, tüm bunlar için yarın yeni bir gün. :)

Günaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım ama sürüklüyor yumurta yedım bıraz ne zamandır canım istiyordu yedım maalesef.

selam herkese... diyet yapmıyorum çnkü bebek emziriyorum ancak kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum. sanırım başarılıyım da... kızıma hamile kaldığımda 67 kilo idim.doğumun 5. günü 68,5 kilo idim. yani hiç kilo almamış ve 3200 gr bebek doğurmuştum. süt verme döneminde 71 kiloya çıktım. deli gibi süt olsun diye yemeyi bırakıp kızım 1 yaşına geldiğinde 62,5 kiloya düştüm. veeee oğluma hamile kaldım. 62.5 ile başladığım ikinci hamileliğim hareketsizliğim nedeniyle 75 kilo ile bitti. doğumdan sonra 71 kiloydum. yani kendime kilo almıştım. şimdi oğlum 11 aylık ve ben 65 kiloyum. vereceğim 2 kilom var ama bebeğimi sütten kesmeyi bekliyorum.

benim naçizane birkaç tavsiyem olacak... menülerde gördüğüm bazı yanlışlar var...

-diyet bisküviler asla ve asla ana öğün olarak yenmemeli...
-çorba içilen öğünde asla ekmek yenmemeli...
-sabah kahvaltı mutlaka yapılmalı. mısır ve tahıl gevrekleri asla sandığımız kadar masum değil...tam buğday ekmeği, peynir veya yağsız yumurta, birkaç zeytin sınırsız yeşillikle kahvaltı yapılmalı...
-ara öğünler mutlaka yapılmalı, dönüşümlü olarak süt-ayran-yoğurt veyya meyve veya 5-6 badem, fındık, bir iki incir kurukayısı olarak yapılmalı..ilk iki seçenekte yanında 1-2 diyet bisküvi veya grissini tüketilebilir.kuruyemiş ve kurumeyve seçeneğinde değil....
-hergün mutlaka sebze grubu ve protein grubu tüketilmeli ana öğün olarak... mesela tercihen öğlen bol az yağlı salata ile et-balık-tavuk gibi hayvansal protein yoksa iki yumurtadan yağsız domatesli menemen alternatiftir.akşam öğününde de 6-7 yemek kaşığı etsiz olmak kaydıyla sebze yemeği önden bir kase çorba ve yoğurt ile tüketilmelidir.
-yatarken küçük bir meyve yada az yağlı bir bardak süt içilmelidir.yatmaya yakın bu beslenme uykuya geçtiği için hızı düşen metabolizmanın bir süre daha çalışmasını sağlar.
-bol su içmek faydalı tabiiki...
-sade kahvenin lipolizi hızlandırdığını hepimiz biliyoruz ama selülit nedeniyle fazlaya kaçmamak lazım....şekersiz çay ve bitki çayları serbest ama kabızlık gidericiler asla kullanılmamalı. bağırsağın iç yüzeyindeki kayganlığın kaybına neden oluyorlar ve sonu daha ciddi boşaltım sistemi problemleri...
-haftada birgün ölçülü olmak ve diğer öğünlerde dengelemek kaydıyla serbest öğünümüz var... pizza tatlı bir hafta boyunca canınız ne çektiyse...

aklıma gelenler ve bildiklerim bunlar. umarım faydalı olmuşumdur.hepinize kolay gelsin arkadaşlar...

selamlarr hanımlar hemen menülerimi yazıyorum sabah yeşillik çok az peynir 3 zeytin 2 dilim kepek ekmegi öğlende fasulye yemegi 1 dilim ekmek 4 kasık yogurt yedim :)

ben şuan spor yapmıyorum 2 ayda istedigim kiloya ulaşmayı düşünüyorum şuara çok yogunum bu yüzden 1. ayımı hareketlerimi arttırarak geçirip 2.ay sıkılaşmak ve kilom daha az olacagı için vermekte zorlanıcam büyük ihtimal kolay gitsin kilolar diye spor yapıcam oda yürüyüş olur büyük ihtimal

Merhabalar!

Sabah:
1 bardak çay, 1 kk peynir, 2 ince dilim ekmek, 1 zeytin

Ara:
1 sade Türk kahvesi
1 küçük armut

Öğle:
2 yk kuru fasulye, 4 yk biber kavurma, 1 köfte, 4 yk yoğurt, 1 ince dilim ekmek

Şimdilik bunlar. Henüz yürüyüş yok. Keyfim yerine gelince çıkıcam. Üşeniyorum ama yine de çıkıcam.

canm senin kilon zaten az değilmi boyun kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…