Benim de bugunku menum soyle:
Sabah : yulaf ezmesi+nesfit karisimi yarim yagli sut ile
ara : 3 tane form biskuvi+ yesilcay
ogle: 1 kase corba
4 yk etli bezelye
4 yk domates soslu makarna
yogurt
ara: 1 elma
1 fincan yesilcay ve 1 fincan sekersiz nescafe
aksam: yulaf ezmesi+nesfit karisimi yarim yagli sut ile ( bugun usendim yemek yapmadim da kendime)
gece acikirsam da 3 tane erik yerim. Sabah kalkar kalkmaz 45 dk yuruyus yaptim. Bol bol da su ictim. Ayrica dediginiz gibi ogle yemegi ve aksam yemegimin yerini degistirim.Aksami daha hafif tutmaya calisicam :))
kızlar hepinize merhaba! 23 yaşındayım. 1.50 boyum varLisede de çok zayıf değildim ancak son sınıfta 10 kilo kadar aldım ve 58 oldum en fazla. 5 kiloyu aradaki 5 yılda bi şekilde verdim. zaman zaman diyet zaman zaman yürüyüş bazen aldığım da oldu ama 58 i tekrar görmedim. Boyuma çok fazlaydı o kilo çünkü. Şimdi düşününce bedenime yazık etmişim diyorum, çünkü menisküs ameliyatı olmak durumunda kaldım, kemik yapım ağırlığımı kaldırmıyordu. Eylülün 20 sinde tekrar dikkat etmeye başladım. Çok sıkı bir diyet yapmıyodum ve 3 kilo vermiştim. Ancak bayramda aldım. Şuan 50.5-51 arasıyım. tam bilmiyorum pazar sabahları tartılıyorum. Tartım dijital değil bu arada o yüzden pazar günü size tam gramı gramına söyleyemeyeceğim :) Hedefim 43 kilo olmak. Yani bilmiyorum uzun zamandır o kiloda olmadığım için az mı gelir ama hep kafamda 43 var. Kylie Minoque 1.50 boyunda 43 kiloymuş diye okumuştum bi yerde Ama "işte bu!" diyebildiğim kiloda da durabilirim. Bu arada yeme-içme düzenimi oturtmak ve kendime güzel alışkanlıklar kazandırmak istiyorum. Daha sağlıklı olmak istiyorum :) Kilo geçmişim bu.
Kişisel bilgilere gelirsek, geçen haziranda mezun oldum hala işsizim evde oturuyorum ve bu canımı sıkıyo. Bu süreyi en azından bedenime iyi bakarak geçirirsem hem fıstık gibi işe başlarım hem de kendime güvenim artar.
Yılbaşı gibi bir gün belirlenmiş gaza gelme amaçlı, çok da güzel olmuş. beni de alsanıza aranıza, he?
Bu arada elimden geldiğince her gün menü yazacağım. Hatta dur başlıyorum:
Sabah:
1 yumurta, az peynir(1 kkdan azdı), çay (şekersiz), 2 ince dilim tam buğday ekmeği, 2 tk salça (salçayı annem yapar hep, yağı tuzu olmaz yani) , 1 zeytin
Ara:
1 orta boy armut
Öğle:
1 kepçe çorba, 1 ince dilim tam buğday ekmeği, 4 yk biber kavurması, 4 çk yoğurt
ikindi
Çeyrek nar
Şimdilik bu kadar. Hahh bi de sabah yürüdüm tam bakmadım saate de 1 saati geçmişti onu biliyorum.
Devam ediyorum
İkindi:
yarım grissini, 1 küçük yeşil elma
Akşam: (6 gibi)
2 köfte (salçalı suda yaptık, mümkün olduğunca kızartma yememeye çalışıyoruz annemle) , 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 yk kuru fasulye, biraz hamsi (et olayı bu akşam abartıldı kabul, akşamdan kalmıştı, fırında yapılmıştı, bi de ben pek severim hamsi)
Ara Öğün (8:00- 8:30 arası)
1/3 nar, 1 mandalina
Az evvel de Türk kahvesi içtim. Biraz şekerliydi. Ama yarım çay kaşığı kadardır.Babamla ikimize yaptım o şekerli seviyo da... Ya kızlar en başından beri tam okumadım ama anladığım kadarıyla burda verilecek kilolar genelde 10'un altında. Peki spordan n'aber? Yani ben yürüyorum elimden geldiğince ama siz sıkılaşmak için ayrı birşeyler yapıyor musunuz acaba?
İyi geceler öpücüğümü verip kaçıyorum şimdi. Yarın harika bir gün olacak kızlar. Alınacak yeni kıyafetler, omuzlarımızı dikleştirerek yürütecek özgüven, kıskandırılacak eşler, belki sevgililer, eskiler, sevindirilecek dostlar için, tüm bunlar için yarın yeni bir gün. :)
Merhabalar!
Sabah:
1 bardak çay, 1 kk peynir, 2 ince dilim ekmek, 1 zeytin
Ara:
1 sade Türk kahvesi
1 küçük armut
Öğle:
2 yk kuru fasulye, 4 yk biber kavurma, 1 köfte, 4 yk yoğurt, 1 ince dilim ekmek
Şimdilik bunlar. Henüz yürüyüş yok. Keyfim yerine gelince çıkıcam. Üşeniyorum ama yine de çıkıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?