• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşına kadar tavuk salata ayran ve lahana kürü ile zayıflamak isteyenler buyursun gelsin :)

guselolurdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
423
219
53
Adana
ciddi ciddi benimle bu diyeti yapacak arkadasları bekliyorum...bugün birinci günüm.doyana kadar tavuk salata ayran yarım saat spor ve sabah aksam 1 bardak limonlu lahana suyu...

canım ben daha önce lahana suyunu içmeye kalktım ama başarısız oldum seni kötü etkilemek istemem ama çok kötü kokuyor birde şok diyetleri tavsiye etmiyorum sarsıcı olabiliyor vucüt için

canım ben daha önce lahana suyunu içmeye kalktım ama başarısız oldum seni kötü etkilemek istemem ama çok kötü kokuyor birde şok diyetleri tavsiye etmiyorum sarsıcı olabiliyor vucüt için
biliyorum ama mesela dukan diyetini yapıyolar atak dedigi evrede sadece et yediriyor karatay diyetine bakıyorum o da meyve yemeyin diyor bu dedigim diyette ikisine oranla cok masum geliyor günde 2 meyve de yenebilir katılmak isteyen varsa ama ekmek en azından 2 hafta yemeyeyim diyorum

ekmeği bırakalı çok oluyor şekeri de bıraktım 15 sene oldu ben şimdi kendime göre bi program yaptım ordan devam ediyorum bakalım daha 2 gün oldu ama inşallah veririm
başarılar dilerim sonuçları yazarsın :)

Ben alıştım artık eksikliğini hissetmiyorum yerine bişey yemiyorum yoğurt salata yetiyor bana yemeklerde sadece kahvaltılar da canım istiyor bazen onda da ya ekmek sıcak olacak yada köy ekmeği tahıllı ekmekse yiyorum :)

birde bol su içmeni tavsiye ederim işe yarıyor ben çalıştığım yerden dolayı su içemiyorum gün içinde anca eve gidince açığı kapatmaya çalışıyorum

ciddi ciddi benimle bu diyeti yapacak arkadasları bekliyorum...bugün birinci günüm.doyana kadar tavuk salata ayran yarım saat spor ve sabah aksam 1 bardak limonlu lahana suyu...
Diyete devam ediyor musunuz acaba? Tavuk yemeklerini cok severim. Nasil pisirdiniz tavuk haslama mi yaptiniz? Kac kilo verdiniz?

Back
X