Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yılbaşına kadar tavuk salata ayran ve lahana kürü ile zayıflamak isteyenler buyursun gelsin :)
ciddi ciddi benimle bu diyeti yapacak arkadasları bekliyorum...bugün birinci günüm.doyana kadar tavuk salata ayran yarım saat spor ve sabah aksam 1 bardak limonlu lahana suyu...
canım ben daha önce lahana suyunu içmeye kalktım ama başarısız oldum seni kötü etkilemek istemem ama çok kötü kokuyor birde şok diyetleri tavsiye etmiyorum sarsıcı olabiliyor vucüt için
canım ben daha önce lahana suyunu içmeye kalktım ama başarısız oldum seni kötü etkilemek istemem ama çok kötü kokuyor birde şok diyetleri tavsiye etmiyorum sarsıcı olabiliyor vucüt için
biliyorum ama mesela dukan diyetini yapıyolar atak dedigi evrede sadece et yediriyor karatay diyetine bakıyorum o da meyve yemeyin diyor bu dedigim diyette ikisine oranla cok masum geliyor günde 2 meyve de yenebilir katılmak isteyen varsa ama ekmek en azından 2 hafta yemeyeyim diyorum
ekmeği bırakalı çok oluyor şekeri de bıraktım 15 sene oldu ben şimdi kendime göre bi program yaptım ordan devam ediyorum bakalım daha 2 gün oldu ama inşallah veririm
başarılar dilerim sonuçları yazarsın :)
Ben alıştım artık eksikliğini hissetmiyorum yerine bişey yemiyorum yoğurt salata yetiyor bana yemeklerde sadece kahvaltılar da canım istiyor bazen onda da ya ekmek sıcak olacak yada köy ekmeği tahıllı ekmekse yiyorum :)
ciddi ciddi benimle bu diyeti yapacak arkadasları bekliyorum...bugün birinci günüm.doyana kadar tavuk salata ayran yarım saat spor ve sabah aksam 1 bardak limonlu lahana suyu...