Yılbaşında Ne Yaptınız?

GulGuzeli

kalbime göre ver Allahım
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
338
4
96
İzmir
Evet kızlaaar acaba yılbaşında ne yaptınız nerelerde eğlendiniz kimlerle
beni sorarsanız ben ailemle evde eğlendim kutladım:118:

evdeydim tabiki ve kutlama yokk facede bişey yazıyodu paylaşmak istedim "kim yılbaşında aldıysa hindi bütün günahlar boynuna bindi" diye babam almak istiyodu Allah tan vazgeçirdim ya yoksa vicdan azabı duyardım valla Allah bugune kadar yedirtmedi bu niyetle aslada yedirmez inşallah

Yılbaşında evde ailemleydim... Ama tam yeniyıla giriyoduk kardeşimle kavga ettik ve ben o sinirle oturdum bi güzel ağladım...Ağlayarak girdim yani yeni yıla çok üzgünüm

yılbaşında kayınvalidemlerle beraberdik sonra kendi annemlere gttik saat 12 ye saniyeler kala kocamla bi sarıldık birbirimize sarılaarak girdik bana süpriz hediye almış çok şaşırttı sonra sokaklarda gezdik yağmur hafif hafif dokanıyodu çok beğendim bu geceyi canım kocam iyiki varsın...

Yılbaşında evde ailemleydim... Ama tam yeniyıla giriyoduk kardeşimle kavga ettik ve ben o sinirle oturdum bi güzel ağladım...Ağlayarak girdim yani yeni yıla çok üzgünüm

canım benim üzülme barışsaydınız bari işte insan bazen öfkesine yeniliyo nasıl girrsen yeni yıla öle geçer diolar ama inanma sen:) neden kavga ettiniz bu güzel gecede

bar'a eğlenmeye gittik. güzel bir program da. yeni yıla öpüşürken resim çekinerek girdik :)

world of warcraft oynayarak girdik 2012'ye ben ve esim herkes kendi bilgisayarinin basinda gayet sessiz sakin, sonra biraz tvye baktik londra'daki havai fisek gosterisini gosteriyorlardi onu izledik. sonra oyunumuza donduk siradan bir gundu yani

Bende evde ailemle beraberdim bu sene normal bi gün gibi geçti tam 12dede ben sevgilimi arıycakken o beni aradı onunla konuşarak girdik :)

Eşimin isteği üzerine yakın arkadaşıyla nişanlısını davet ettik.Etmez olaydım.Kedi köpek gibi kavga edip bizi de gerdiler.Zaten hamileyim o halde hizmet ediyorum hazırlıklar yapmışım,hanımefendi bir bardak bile oynatmıyor yerinden,Allah razı olsun eşim çok yardım etti,derken bağrışmalar kıyamet.sinirlerim bozuldu,burası ev dedim altta komşu var üstte komşu var ve ben onlarla yüz yüze bakıyorum.eğer bağırıp çağırıp huzur kaçıracaksanız lütfen,dışarı çıkın orda bağırın,bizim günümüzüde zehir etmeyin dedim.suratlar beş karış.
umrumda değil çok iyi yaptım.Ben iki canımla onlar memnun olsun diye dört dönüyorum,deli gibi utanmadan bağırıyorlar.

başkasının evinde tartışan çiftlere sinir oluyorum ya.eşim biraz ayıp olmadımı dedi daha sonra bana,hiç ayıp olmadı dedim.Benim mi yaptığım ayıp onların ki mi...

Senin yaptigin ayip degil cünkü hamile halinle onca hizmeti yapiyorsun!!!

insan bir bardak kaldirir yerinden yaaaaaaaaaaa

aman bosver onlar ayibi yapmislar,sizin yaninizda tartismaklan,,yabanci bir evde bagirip cagirmakla......Esindende Allah razi olsun canim seni yalniz birakmamis hizmet etmekle

Ben yeni yila sadece bir arar Raket seslerini duyarak girdim,cünkü cok sarhostum,

ve daha girmeden yeni yila uykuya dalmisim....

Ayyyyy

annecigim bana yardim etti kiyafetimi degistirmeme,ben sadece cok af edersiniz istifra ettigimi hatirliyorum....

Annem dedi kizim lavaboda nerdeyse düsecektin....

malesef biraz olayin ucunu kacirdim

yaptığım hizmetin falan lafını etmiyorum aslında yanlış anlaşılmasın,ama birbirlerinin üstüne falan yürüdüler,atışma falan değil,resmen kavga ettiler.Öyle oluncada en başta keyfim kaçtı zaten.Kaç gün önceden hazırlıklar yapmışız karı koca evimizi süslemişiz,yemekler yapmışız en azından buna saygı göstermeleri gerekir.

yok ben anliyorum demek istedigini,hizmeti severk yapmissin...ama iste onlar cok ayip etmisler,herhalde yaslarida olgundur yani sonucta

evet susun gidin sonra nerde kavga edecekseniz edin

ya ne ayip bir durum,zaten onu birak bir cift asla baskalarinin yaninda kavga etmemeli

ne kadar saçma bu yılbaşı diğer günlerden farkı ne hiç anlamam.içip içip sarhoş olunca saat tam 12de çığlıklar atınca bişeymi oluyo

cips kola çekirdek üçgeninde gittim geldim tv izledim güzel programlar vardı her sene olduğu gibi =)=)

Ailemle girdim.
İnşallah Allah bana onların yokluğunu göstermez.
Okey oynadık tombala oynadık yedik içtik güldük
Güzeldi...

uyuyordum ne güzel bi sokak arkamızdaki havaifişeklerle sıçradımmm..

bu ne yhaaa saat 00:00 havaifişek ve silah sesleri..

yılbaşı vs gibi sözde özel günler olarak ilan edilen(kim ilan etmişse bilmiyorum) bu gibi günler bana para tuzağı, boş kalabalık gibi geliyor..
taciz görüntüleri yine damgayı vurdu seneye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…