Yılbaşında evde ailemleydim... Ama tam yeniyıla giriyoduk kardeşimle kavga ettik ve ben o sinirle oturdum bi güzel ağladım...Ağlayarak girdim yani yeni yıla çok üzgünüm
Eşimin isteği üzerine yakın arkadaşıyla nişanlısını davet ettik.Etmez olaydım.Kedi köpek gibi kavga edip bizi de gerdiler.Zaten hamileyim o halde hizmet ediyorum hazırlıklar yapmışım,hanımefendi bir bardak bile oynatmıyor yerinden,Allah razı olsun eşim çok yardım etti,derken bağrışmalar kıyamet.sinirlerim bozuldu,burası ev dedim altta komşu var üstte komşu var ve ben onlarla yüz yüze bakıyorum.eğer bağırıp çağırıp huzur kaçıracaksanız lütfen,dışarı çıkın orda bağırın,bizim günümüzüde zehir etmeyin dedim.suratlar beş karış.
umrumda değil çok iyi yaptım.Ben iki canımla onlar memnun olsun diye dört dönüyorum,deli gibi utanmadan bağırıyorlar.
başkasının evinde tartışan çiftlere sinir oluyorum ya.eşim biraz ayıp olmadımı dedi daha sonra bana,hiç ayıp olmadı dedim.Benim mi yaptığım ayıp onların ki mi...
Senin yaptigin ayip degil cünkü hamile halinle onca hizmeti yapiyorsun!!!
insan bir bardak kaldirir yerinden yaaaaaaaaaaa
aman bosver onlar ayibi yapmislar,sizin yaninizda tartismaklan,,yabanci bir evde bagirip cagirmakla......Esindende Allah razi olsun canim seni yalniz birakmamis hizmet etmekle
yaptığım hizmetin falan lafını etmiyorum aslında yanlış anlaşılmasın,ama birbirlerinin üstüne falan yürüdüler,atışma falan değil,resmen kavga ettiler.Öyle oluncada en başta keyfim kaçtı zaten.Kaç gün önceden hazırlıklar yapmışız karı koca evimizi süslemişiz,yemekler yapmışız en azından buna saygı göstermeleri gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?