Yılbaşında Nişantaşı'nın süslenmemesi sorunu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698

Ahmet Hakan

Yılbaşında Nişantaşı'nın süslenmemesi sorunu

BANA göre hava hoş.
Süslenmese de olur.

*

Hatta süslenmese daha iyi olur.
Çünkü süslendiğinde...
Mahalle, mahalle olmaktan çıkıyor, panayır yeri haline geliyor.

*

Fakat süslenmediğinde Şişli'nin çekim merkezi olamaması, esnafın bayram yapamaması, dikkatlerin bu bölgeye yönelmemesi gibi bir durum ortaya çıkıyor.
Bu ne olacak?

*

"Gereksiz masraf" diyen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye soruyorum:
İşin esnafa bayram yaptırma ve Şişli'yi çekim merkezi haline getirme kısmını nasıl halledeceksiniz?

*

Yine soruyorum:
Siz beş yıl boyunca Şişli'de belediye meclis üyesiydiniz.
Söyler misiniz, bu beş yıl boyunca Nişantaşı şatafatlı bir şekilde süslenirken neden itiraz etmediniz, neden muhalefet şerhi düşmediniz, neden "Gereksiz masraf oluyor" diye tavır koymadınız?
http://www.muhabir.net/allaha-sukur-ki-hukumet-ile-cemaat-savas-halinde-makale,677.html

Yok yok millet alışmış yıllardır böyle boş işlerle yaşamaya
12 yıldır ülkenin kalkınması için yapılanlar fazla geldi
bünye kaldırmıyor bazılarının
Şımarıklıktan başka bişey değil kusura bakmayın

Geçen sene bu zamanlarda Sarıgül nişantaşı' nda erken yılbaşı sokak partisi organize etmişti, aynı anda yolsuzluk operasyonuyla ilgili taksim' de eylemler vardı, gözaltı, gaz vs., yine aynı anda Erdoğan da Ankara' dan İstanbul' a gelmişti de havaalanında kefenli ak gençler karşılamıştı. O gün İstanbul çok tuhaftı bi yanda yılbaşı partisi, bir yanda protesto gösterileri, diğer yanda da kefenliler vs.

Bu arada gereksiz masraf demesi çok saçma İnönü' nün ışıl ışıl oluyordu çok güZrl süslüyorlardı yine yapsınlar, kaynak yoksa kaynak yaratsın bi zahmet sponsor vs.

Nesi kalkınmış bu ülkenin nesi,söyleyinde bilelim..
Her geçen gün dünyaya rezil oluyoruz,siz görmek istemiyorsunuz herhalde..
Çok kusura baktım şimdi..

geçen sene bağdat caddesi muhteşemdi yine öyledir. bu hafta gitmeyi düşünüyorum.
Öyle mi ? Valla oraya da gitmek isterdim çok uzak olmasa , yılbaşı eğlencelerini, süslerini falan çok seviyorum ya böyle içi açılıyor insanın . Kışın ortasında bu kısa günlerde yılbaşı süsleri de olmasa çekilmeDi zaten avmler bile süsleniyor hem koskoca belediye bi süsten tasarruf yapacam sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…