Yılbaşında Nişantaşı'nın süslenmemesi sorunu

Kk oyle mi demis ? Onun da son zamanlarda soyledigi ender mantikli seylerden biri.Aferin ona da.

Hadi bu baslikta yilbasi anilarimizi anlatalim
5-6 yil once.Nasil ask acisi cekiyorum nasil gorseniz Daha kasim ayinin ortalarindan itibaren yilbasinda s*cana kadar icicem esprileri yapiyorum.Acimi hafifleticem babinda.Neyse geldi yilbasi.Evi susledik noel ruhunu yansittik Abim ve esi 3 kisiydik.O gun alkolde nirvanaya ulastim canlarim.Bi ispirto icmedigim kaldi o derece Yeni yila lavaboda girdim.Haliyle tum yil b*k gibi gecti.
Evet gelsin anilar

ne diyosun yani canım içmeyelim mi, tüm yılımız klozet başında geçmesin sonra kaç haftadır bişey almıyorum valla o güne saklıyorum, o gün kokteyller havada uçuşcak

ne diyosun yani canım içmeyelim mi, tüm yılımız klozet başında geçmesin sonra kaç haftadır bişey almıyorum valla o güne saklıyorum, o gün kokteyller havada uçuşcak

Yok oyle bir kamu spotu verir miyim hic.Ama uyarayim Soguk iciniz Ben de diyetteyim 2 aydir nerdeyse hic icmedim.Ondan oncede yine bu yilbasi faciasina benzer bir durum yasadim Bu kez usulune uygun icicem.Karistirmadan absolut raspberry var bide tekila.Oh donuyor aman dunya basim dumaaann

[

bence yavaştan içip tadını çıkarmalıydın..

çocukluğumda evi süslerdik 3 kardeş..elimizden geldiğince..annem tesettürlüydü ama öyle şeylere kızmazdı..babam evle pek ilgili olmadığından önemsemezdi:)o zaman abur cubur şeyler bu kadar bol değildi sıradan halkın içinde 1990 da mesela..çok sevinirdik annem rahmetli bir şeyler alırdı kuruyemiş lokumlar vs..çok sevinirdik..aynı şeyleri çocukken olduğu gibi hiç hissedemeyeceyim sanırım..yılbaşı kartları vardı birde çok güzeldi..muhteşemdi..kardanadamlı falan:)

Ben hic disarida kutlamadim daha.Hep ailemle ya da arkadaslarimla evde kutladik.Dedigin gibi evi suslerdik.Bikac degisik garnitur.tv karsisinda iste.Babamin verdigi parayla da tombala :) Dsarida kutlamanin tadi da ayridir ama benim pek hosuma gitmiyor.Tehlikeli olabiliyor.Ev en guzeli.Cok dogru diyorsun cocukken cok baskaydi hersey.En ufak seyle mutlu oluyorduk.Dusunsene su masum kutlamadan bile neler cikariyorlar.

evet yarına daha bir umutlamı bakıyorduk..çok başka duygular tarif edilemez canım..

geçen seneki süsleri atmamışlar fili yeni gördüm baya devasa

Şu kartpostalı yaşayabileceğiniz bir yer tavsiye etmek istiyorum, Estonya "Tallin".
Çoluk çoçuk, yılın tam zamanı gidilecek en güzel yer. Aslında kuzey Avrupa ülkelerin geneli Isveç, Norveç, Finland yılın bu zamanı çok güzel oluyor, Işıl Işıl, karlarla kaplı ama Tallin başka, harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…