resim çekersem koyarım konuya. geçen sene rüyalar alemi gibiydi. ışık ışık. şıkır şıkırÖyle mi ? Valla oraya da gitmek isterdim çok uzak olmasa , yılbaşı eğlencelerini, süslerini falan çok seviyorum ya böyle içi açılıyor insanın . Kışın ortasında bu kısa günlerde yılbaşı süsleri de olmasa çekilmeDi zaten avmler bile süsleniyor hem koskoca belediye bi süsten tasarruf yapacam sanıyor
Koy mutlaka fotoğraf çok merak ettim niyeti bozup bu trafikte vu uzaklıkta oraya da giderim belki :)resim çekersem koyarım konuya. geçen sene rüyalar alemi gibiydi. ışık ışık. şıkır şıkır
resim çekersem koyarım konuya. geçen sene rüyalar alemi gibiydi. ışık ışık. şıkır şıkır
günah, allah çarpar islam ülkesi halkını, maazallah süslenmesin, gavur icadıvalla gereksiz masraf kimse demesin artık. 1250 odalı saraydan sonra küçük hesaplar peşinde koşmasın kimse
o zaman elekrikte kullanmayalım. şu bilgiyarlarıda doooğru çöpe atalımgünah allah çarpar islam ülkesi halkını maazallah süslenmesin gavur icadı
haklısın sanırım ama onlarsız yapamıyoruz..onlarıda Osmanlı icat etmiştir belki bizi aldattılar hepo zaman elekrikte kullanmayalım. şu bilgiyarlarıda doooğru çöpe atalım
Yılbaşı zamanı şu şehrin en sevdiğim zamanı.. rengarenk sokaklar, ışıl ışıl avm'ler, kardan adam şeklindeki donutlar
evet insanın içinde bir kıpırtı oluyor..güzel bir şey bence..Yılbaşı zamanı şu şehrin en sevdiğim zamanı.. rengarenk sokaklar, ışıl ışıl avm'ler, kardan adam şeklindeki donutlar
sponsor bulssaylardı süsleme için..belediyenin kendi bütçesinden harcaması kabahat..pek çok organizasyonla hallldilebilir bir sorun..Bu sene Nisantasi suslenmeyecek cunku simdiye kadar yapılan suslemeler asırı imis, buyuk bir borc altina girmis belediye. Bakın, yeni CHP li Baskan, Mustafa Sarıgul donemi icin ne diyor:
"Kamunun kaynaklarının duyarsızca cadde ve sokaklara attıkları bir kaç halı parçasıyla ve yapay ışıklandırmayla harcanarak Nişantaşımızı aydınlattıklarını mı sanıyorlar? Eğer Şişli Belediyemiz ağır borç yükü altında bulunmasaydı, biz, sizler için bugüne kadar yapılagelenden çok daha coşkulu eğlence programları düzenler, sizlerin coşkulu eğlence ortamlarını paylaşmanız için her tür olanağı önünüze sererdik. Ancak yıllarca kırmızı halı ve süs lambalarıyla halkımıza göstermelik bir şaşa sunulurken kamu kaynakları çarçur edilmiş, belediyemiz ne yazık ki ağır bir borç yükü altına sokulmuştur. Öyle ki sadece Nişantaşı semtimizin kırmızı halı ve süs lambaları için geçmiş dönemlerde milyonlarca lira harcama yapıldığı saptanmıştır.”
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27792940.asp
Bende çok seviyorum yeni yıl zamanlarını bu ecnebilerin noel ruhu dedikleri güzel şey insanın içi sıcacık oluyor...
noel ruhu mu, tövbe tövbe
(34. sn den sonra)
noel ruhu mu, tövbe tövbe
(34. sn den sonra)
Yok yok millet alışmış yıllardır böyle boş işlerle yaşamaya
12 yıldır ülkenin kalkınması için yapılanlar fazla geldi
bünye kaldırmıyor bazılarının
Şımarıklıktan başka bişey değil kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?