Erkekler daha soğuk gibi duruyorlar ama daha yapışık oluyorlar ailelerine..Eşimin iş yerine Bi Ada'm gelmiş 55 falan gibi yaşı , oğlundan şikayet edip durıyormuş Ada'm gelmiyor falan diye , oğlu İstanbul'da Bi doğudayıZ İstanbul bu şehir arası 1500 km dir en az , oğlu çalışıyormu evli mi diye sordum eşime , evet dedi eşim de , iki ayda Bi gelse her geldiğinde dört gün kalsa yılda 24 gün aZzzzzzz.... Dedi eşim , içimden oha dedim, memur olsa Ada'mın oğlu yılda 30 gün izin hadi bayram seyran falan yine de 24 gün kalamaz kimse iş güç ve evli olan Bi Ada'm buralara gelip Nasıl kalsın ? Diye düşündüm , benim ailem 4 saat mesafede çocuğum da yok ama çalışıyorum ben de 24 gün kaldığımı sanmıyorum ailemde , ben öi anormalim ? Eşime tek kelime etmedim onun memleketindeyiz , hergün görüşür ailesi ile ki bnim ailem bu şehirde olsa yine de görüşmezdim hergün , ay Bi sinir oluyorum bunların mı mırç mırç bağımlı yapısından !!!
Bana da öyle saçma geliyor , ödleri kopuyor görüşmezlerse bağları kopacak diye , mırç mırç ya , herkes herşeyden haberdarErkekler daha soğuk gibi duruyorlar ama daha yapışık oluyorlar ailelerine..
Bende çok seviyorum ailemi ama sağlık sıhhatli olsunlar iyi olsunlar bileyim yeter.. Her gün gün aşırı görmek bana saçma geliyor.. Erkeğin böyle olması çok abes geliyor Banada açıkçası.
Sinir bozucu ama yapçak bişey yokBana da öyle saçma geliyor , ödleri kopuyor görüşmezlerse bağları kopacak diye , mırç mırç ya , herkes herşeyden haberdar
Anlamayan arkadaşlar ; sadece ben mi garip düşünüyorum işi gücü evliliği olan Bi Ada'm için yılda 24 gün az mı ? merak ettim diyorum , anladınız mı ????Sinir bozucu ama yapçak bişey yok
Gerçekten mi?Yılda 24 gün çok bile
Benim eşim de ailesinden uzakta
Bir bucuk iki saat mesefa
Yılda en fazla 5 gün görüyordur
En son mart aynda gördü ailesini mesela
Ne gibi bir zorunluluk var ? Haftada bir telle ararsam bana da Yetiypr aslında ama anneciğim merak ediyor özlüyor saha sık arıyorum ama toplamda 24 gün hiç kalmadım yıllardır , işim olmasa Nasıl olurdu bilemem tabi ama evliyken de çpk kalınmıyor bence , keşke aynı ilde olsak o tel yerine gitsem görsem gçnül isterben 15 günde bir gidip 2 gün kalıyorum
bu durumda 25 defa gidiyorum desem 50 gün eder
bi de bütün bayram tatillerinde de gidiyorum
yıllık izinlerimde de gidiyorum senede 75 gün kadar ailemle geçiyor.
halbuki aile bağları güçlü olsun diyen biri değilim.
benim zorunluluklarım olmasa senede aralıklarla toplam 10 gün gider kalır, haftada 1 telefonla arardım.
ama şimdi günde 2 kere nerdeyse telde konuşuyoruz.
sevmediğimden değil, sadece yeterli bulurdum az görüşmeyi.
Yani eşime hesabı benim tuhafıma giden , sÖKonusu aile de oğulları 1500 km ızakta , 2 ayda Bi gelip 4 gün kalsa 12 ayda 24 yapar az diyor eşim , şartlar da önemli iş güç vs yol masraf , benim eşim Aile'sinden uzakta yaşa sa sanırım delirirÖlüm diye birsey var ya tabiki esini cocugunu ihmal etmeden ailesini de gorecek kimin yarina cikacagi belli
Anlamayan arkadaşlar ; sadece ben mi garip düşünüyorum işi gücü evliliği olan Bi Ada'm için yılda 24 gün az mı ? merak ettim diyorum , anladınız mı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?