- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
annem yatalakNe gibi bir zorunluluk var ? Haftada bir telle ararsam bana da Yetiypr aslında ama anneciğim merak ediyor özlüyor saha sık arıyorum ama toplamda 24 gün hiç kalmadım yıllardır , işim olmasa Nasıl olurdu bilemem tabi ama evliyken de çpk kalınmıyor bence , keşke aynı ilde olsak o tel yerine gitsem görsem gçnül ister
Bu sitede 'adam' yazmak yerine neden ciddi bir cogunluk Ada'm yaziyor ya?
Elestirmek icin değil yemin ederim, cok dikkatimi cekiyor. Nerden yerlesmis ki boyle bir kullanim? Hayır baska bir yerde kesme isareti kullanan gormedim ama is adama geldi mi kimse usenmemis.
Ayy gercekten mi? Su an gercekten mutlu oldum. Ciddi ciddi sinir ediyordu bu beni her gördüğümde. Cok sagoliphone'nun otomatik klavyesi düzeltiyor onu öyle.
rica ederimAyy gercekten mi? Su an gercekten mutlu oldum. Ciddi ciddi sinir ediyordu bu beni her gördüğümde. Cok sagol
Neden üzüldünüzGerçekten mi?
Üzüldüm ya.
Yakınmışsınız aslında günübirlik bile gidilir.
En cok adam dikkatimi cekiyordu benim.rica ederim
ama ben hala sinir oluyorum
adam yazmak nasıl bu kadar zor olabilir
bi kaç kelimede daha oluyor sanırım, kesme işaretli kelimelere denk gelirsenyoksa kimsenin kesme işareti kullandığı yok zaten
Bir de Can' ım var :))Bu sitede 'adam' yazmak yerine neden ciddi bir cogunluk Ada'm yaziyor ya?
Elestirmek icin değil yemin ederim, cok dikkatimi cekiyor. Nerden yerlesmis ki boyle bir kullanim? Hayır baska bir yerde kesme isareti kullanan gormedim ama is adama geldi mi kimse usenmemis.
Büyüklerle gençlerin arası iyi olması her zaman güzeldir...Neden üzüldünüz
Biz böyle gayet iyiyiz
Yakın evet
Anlamayan arkadaşlar ; sadece ben mi garip düşünüyorum işi gücü evliliği olan Bi Ada'm için yılda 24 gün az mı ? merak ettim diyorum , anladınız mı ????
Keşke güZel olsaBüyüklerle gençlerin arası iyi olması her zaman güzeldir...
Allah kolaylık versin Can'ımannem yatalak
babam kalp hastası
Diyorum ya uzakta olsak Benimki kafayı yemişti belki de , gidecez burayı sevmiyorum işimi falan Nasıl yapacam diyo ara sıra işlerinden bunalınca , burda yaşamak sabrımı fazlası ile zorluyor , her nefesim sabır gerektiriyor , ben biliyorum yapacağımı , sık sık ailemin yanına gideceğim, bu sabah söyledim gidesim var dşye daha bayramda gittik ya dedi !!!! Kendi benim yerimde olsa ayda Bi gider kalır Bi kaç gün tabi beni de sürükler , gidecem ben de sık sık bakalım biraz da kendi uğraşsın, laflarını pratiğe ben dökeyimKonu Sahibi bildiğim kadarıyla çocuğun yok bu sıkıntılar yüzünden yapmıyosun diye hatırlıyorum ama hep bu yaşta olmayacaksin, ya o şehirden taşınıp aileyiz diyeceksiniz ya da bosanacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?