Yılda 24 gün azmış ....

4 saatlik mesafede yaşayıp senin 24 günden daha az ailenle görüşmen anormal bence.
Onlar gelmiyor mu hiç ya da yıllık iznin falan yok mu ?

Tabii ki az. 365 gun icinde 24 gun mu ailenin ederi? Lakin sartlar bizi buna zorluyor malesef.
Ben yurtdisindayim yilda 1ay gorusuyorum ailemle. Isterdim ki 2 ay olsun

annem yatalak
babam kalp hastası

Bu sitede 'adam' yazmak yerine neden ciddi bir cogunluk Ada'm yaziyor ya?
Elestirmek icin değil yemin ederim, cok dikkatimi cekiyor. Nerden yerlesmis ki boyle bir kullanim? Hayır baska bir yerde kesme isareti kullanan gormedim ama is adama geldi mi kimse usenmemis.

iphone'nun otomatik klavyesi düzeltiyor onu öyle.

Ayy gercekten mi? Su an gercekten mutlu oldum. Ciddi ciddi sinir ediyordu bu beni her gördüğümde. Cok sagol
rica ederim
ama ben hala sinir oluyorum
adam yazmak nasıl bu kadar zor olabilir
bi kaç kelimede daha oluyor sanırım, kesme işaretli kelimelere denk gelirsen yoksa kimsenin kesme işareti kullandığı yok zaten

rica ederim
ama ben hala sinir oluyorum
adam yazmak nasıl bu kadar zor olabilir
bi kaç kelimede daha oluyor sanırım, kesme işaretli kelimelere denk gelirsen yoksa kimsenin kesme işareti kullandığı yok zaten
En cok adam dikkatimi cekiyordu benim.
Fakirlikten zaar ayfonum olmadigi icin
Insan nasil usenmez diyordum ki aydinlandim su an

Babamın vefatından sonra 3 4 ayda bir anneme gittim kaldım bir bir buçuk ay, ücretsiz izindeydim sıkıntı olmuyordu, yani şu son 2 yılın rahat 6 7 ayı annemin evindeydim

Konu Sahibi bildiğim kadarıyla çocuğun yok bu sıkıntılar yüzünden yapmıyosun diye hatırlıyorum ama hep bu yaşta olmayacaksin, ya o şehirden taşınıp aileyiz diyeceksiniz ya da bosanacaksin

Anlamayan arkadaşlar ; sadece ben mi garip düşünüyorum işi gücü evliliği olan Bi Ada'm için yılda 24 gün az mı ? merak ettim diyorum , anladınız mı ????

4 saatlik mesafe bir yere evlenirsem( bi yuksek ihtimal olabilir) 3 haftada bir gitmek isterim h.sonlari.Somestr tatilidir,yaz tatilidir olmak isterim ailemin yaninda.Bunda bir anormallik goremedim ben.Belki fazla aileme duskun oldugum icindir.

Konu Sahibi bildiğim kadarıyla çocuğun yok bu sıkıntılar yüzünden yapmıyosun diye hatırlıyorum ama hep bu yaşta olmayacaksin, ya o şehirden taşınıp aileyiz diyeceksiniz ya da bosanacaksin
Diyorum ya uzakta olsak Benimki kafayı yemişti belki de , gidecez burayı sevmiyorum işimi falan Nasıl yapacam diyo ara sıra işlerinden bunalınca , burda yaşamak sabrımı fazlası ile zorluyor , her nefesim sabır gerektiriyor , ben biliyorum yapacağımı , sık sık ailemin yanına gideceğim, bu sabah söyledim gidesim var dşye daha bayramda gittik ya dedi !!!! Kendi benim yerimde olsa ayda Bi gider kalır Bi kaç gün tabi beni de sürükler , gidecem ben de sık sık bakalım biraz da kendi uğraşsın, laflarını pratiğe ben dökeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…