Yıldım artık...

Ay evet az önce konunuzu okumuştum.. hayırlısı olsun hakkınızda.. hiçbi şey yapmıyo mu bu adam? Bi çaba göstermiyo mu

Sabah ilk yediremedi beddualar kufurler telde. Aksam yuzyuze geldik yalvardi agladi ozur diledi yok duzelicemler seni seviyorumlar ben bir kitabi iki kere okumam sen duzelsen bunca zamandir duzelirdin sana kanmicam bu sefer dedim. Daha sesi cikmiyo

Kesin olarak emin olmadan sakın evlilik kararı vermeyin derim.. az buçuk bi tereddütle evlenilse bile sonu ne yazık ki sorunlu oluyo hep.. hadi kocalar bi detece de hastalıklı aileleri hiç çekilmiyo.. sanki senet imzaladık her türlü dangalaklığınızı çekicez diye..
Ayy Allahım ya benim kp de bana inek diyordu bebegimi severken. Mesela bebegim bana bakınca bak bak inegi nasil taniyor diyordu. Ilk duydugumda ne inegi be dedim. Ikincide biraz daha sert bir tepki verdim. En sonda ben onun annesiyim inek deyip durmayın tabi beni tanıyacak vs. Dedim bıdı bıdı söylenmeye devam ettim. Kesti sesini. Kvninde hosuna gidiyodu. Sanki bana hakaret eder gibi. Bebegimede kurbaga dediler birgün bende hemen sizsin kurbagaa var mı böyle güzeli sülalenizde dedim. Cevap bile vermediler.

Gayet doğru anlamışsınız.. mesela bi şey istiycek benden hişşttt huuoooppp kamilll.. bütün hücrelerimin tepindiğini hissediyorum o an..
Bu kadarı arsızlık vallahi, yerinde olsam bana hişt huop kamilll diyene ne var lan şakirrr diye cvp veririm.. Adamlar kendini aşmış

Kamil =olgun insan demek. Maalesef hem anlamini bilmedikleri icin onlar farkli anlamda kullansalarda aslinda tam size uyuyor.siz olgun insan gibi davranip bunlara sesinizi cikarmiosunuz ama bunlar koca insanlar olup , hele hele anne baba , dede olduklari halde kafa ve zihniyetleri olgunlasmamis zavalli insanlar. Allah yardimciniz olsun esinizdebi tuhafmis .insan esine neden sahip cikmaz.ne diye laf soylettirir anlamiyorum sonrada adam diye ortada dolaşır :işsiz:

Bittercoffee Bittercoffee bence bi daha sana ''kamil'' diye seslendiğinde direk ağla, ciddiyim yap bunu. herkesin içinde ağla ''yeter artık bana böyle seslenmen zoruma gidiyo baba sevmiyorsan görüşme benle, böyle şeyler yapmana gerek yok'' diye ağla.

sonra da çook üzgün ve ağlak bi şekilde çocuğuna da al yanlarından ayrıl, ya evine geç ya da diğer odaya falan. artık o an şartlar neyi gerektiriyorsa. bak o zaman nasıl bozulup kalacak, sen ağlayarak çıkınca tüm gözler onun üstüne çevrilecek o da ''ben şaka yapıyordum'' gibisinden kendini açıklamak zorunda hissedecek ama içten içe de bozulacak. :KK62:

+1 bunu kesin yap..

Hoop kamil, şşş şakir nedir ya? Benim de sinirim bozuldu kafamda canlandırınca cidden. Yıldırma politikası izleyin siz de. Böyle seslendiği sürece hiiiç üsstünüze alınmayın. Cevap vermeyin, sonra "bana mı seslendin, pardon alınmadım üstüme" filan diyin. Bir de insanın çocuğunun yanında denir mi öyle şeyler? Ne biçim insanlar var.

Benim kayinvalidemde oyle bi vileda basligi alir mesela 10 tane en az renk renk ben 2 tane alsam ivir zivir derler. Esimde oyle 30 kurus ucuzu icin kavga ediyordu benle oysa maddi durumu cok iyi markette vernelin kapagini acip diger kutuya bosaltiyodu daha cok olsun diye markette agzim acik kalmistim :KK43:
:oha::oha::KK53::KK53:
Daha neler duycaz...

Ayy Allahım ya benim kp de bana inek diyordu bebegimi severken. Mesela bebegim bana bakınca bak bak inegi nasil taniyor diyordu. Ilk duydugumda ne inegi be dedim. Ikincide biraz daha sert bir tepki verdim. En sonda ben onun annesiyim inek deyip durmayın tabi beni tanıyacak vs. Dedim bıdı bıdı söylenmeye devam ettim. Kesti sesini. Kvninde hosuna gidiyodu. Sanki bana hakaret eder gibi. Bebegimede kurbaga dediler birgün bende hemen sizsin kurbagaa var mı böyle güzeli sülalenizde dedim. Cevap bile vermediler.
Kp emmemiş mi? O zaman en ala inek onun anası bu mantıkla bakılırsa.

Sömürmüstür kadını :KK70: ne kadar sinir oluyorum bir bilsennn...
Sen de iyi emmişsin zamanında. Bak sömürmüşsün öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gibi deseydin ya. Kurbağa dediginde ben olsam öpüp bak prense yada prensese dönüştü derdim de bu kadar kıt insanlar anlar mı bilemedim. Anlamazlarsa da cahil keşke ölsen der suçu İlber hocaya atardım sanırım. :-)

Sen de iyi emmişsin zamanında. Bak sömürmüşsün öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gibi deseydin ya. Kurbağa dediginde ben olsam öpüp bak prense yada prensese dönüştü derdim de bu kadar kıt insanlar anlar mı bilemedim. Anlamazlarsa da cahil keşke ölsen der suçu İlber hocaya atardım sanırım. :-)
:halay::halay::KK76: Şşşşt baba o öyle denir mi hiçç :sus:

Back
X