Yıldım artık...

Bana hayvan mı demek istediniz ? Ben kimseden merhamet beklemiyorum ellerim kırılsaydı da yazmasaydım birlik olmuşsunuz üstüme gelmeye hala devam ediyorsunuz, yıkarda Allah var ya, azıcık iyi olun. Ne kadar üzdünüz beni ya ellerim kopsaydı yazamasaydım....

Çarpıtma lütfen ne alakası var ya? Hayvanları insanlardan çok severim ayrıca konu o değil ama, demek istediğim merhamet duygum daha muhtaç canlılara yöneliktir. Drama queen'liğe gerek yok.

Annen yerindeyim demedim annen yasindayim dedim. Onceki konularinda yazdigim diger yorumlara baksana. Bu adam duzelmez yapma bu eziyetl kendine diye yazmisim kac defa. Ama her yazana verdigin fix bi cevabin var. Bunu gecin bu yorumlari ciddiye almiyorum kendimi zora ceksem arar mi..

Arasa da bu adam seni hep uzer. Herkes kendi tecrubesinden yola cikarak yaziyo zaten. Ama israrla yanlis anlayan sensin.

Hic soruyo musun kendine bunca kadin ayni seyi soyluyo var bi bildikleri diye? Baristiktan sonra pisman olup buraya nerden de sizi dinlemedim cok pismanim diye konu acmazsin insallah.. Sana diyceklerim bu kadar.
Ayrılmak istemiyorum düzeltmek istiyorum neden yardımcı olmak yerine öyle yazıyorlar peki ? Napıcam üzmemesi için ? Ayrıl dışında söylediklerinizi dinliycem söz veriyorum.

Çarpıtma lütfen ne alakası var ya? Hayvanları insanlardan çok severim ayrıca konu o değil ama, demek istediğim merhamet duygum daha muhtaç canlılara yöneliktir. Drama queen'liğe gerek yok.
O şekilde yazmışsınız hani size ne acıyacağım hayvanalr var der gibi vs yukarda. Çarpıtmıyorum gördüğümü söylüyorum ben size ne yaptım hepiniz üstüme geldiniz

Ben burda onu savunuyorum beyfendinin umrunda bile değil :( ağlamaktan helak oldum bir de üstüme siz geldiniz, napıcam ben ya beynim durdu cidden iyice kafam karıştı... okulum işim gücüm var nasıl gidicem bilemiyorum

O şekilde yazmışsınız hani size ne acıyacağım hayvanalr var der gibi vs yukarda. Çarpıtmıyorum gördüğümü söylüyorum ben size ne yaptım hepiniz üstüme geldiniz
çok alıngansın ve bu alınganlığına rağmen yazarken hiç hassasiyet göstermiyorsun. Tanıdığım sevdiğim bi üyedir ve gerçekten hayvan sevgisiyle dolu bi kadındır. Seni kıracak veya hakaret edecek bi şey yazmadı emin ol.

Bak güzel kardeşim mi diyim ne diyim.. Adamın kumaşı belli bu sdam seni her türlü üzer. Ama senin aşkından gözün bi şey görmüyo.. Sen ne yazarsan yaz gerçek bu.. Sen o çocukla ayrılsan da barışsan da bize ne bi kârı ne de zararı olucak. Senin menfaatin için doğru olanı söylüyoruz. Taktikle falan olmaz bu işler..

çok alıngansın ve bu alınganlığına rağmen yazarken hiç hassasiyet göstermiyorsun. Tanıdığım sevdiğim bi üyedir ve gerçekten hayvan sevgisiyle dolu bi kadındır. Seni kıracak veya hakaret edecek bi şey yazmadı emin ol.

Bak güzel kardeşim mi diyim ne diyim.. Adamın kumaşı belli bu sdam seni her türlü üzer. Ama senin aşkından gözün bi şey görmüyo.. Sen ne yazarsan yaz gerçek bu.. Sen o çocukla ayrılsan da barışsan da bize ne bi kârı ne de zararı olucak. Senin menfaatin için doğru olanı söylüyoruz. Taktikle falan olmaz bu işler..
Ne yapacağım güzel ablacım o zaman bana bir yol gösterir misin üzüntümden bu saatte ayaktayım... Ne yapacağımı şaşırdım kafam. İyice karıştı

Back
X