Eşim neden benim gönlümü yapıp bu konuyu kapatmıyor çünkü yaşadıklarım kötü şeyler, evladıma dahi sınandım onların yüzünden sevebilmem mümkün değil... Onların umrunda değil benimle görüşmek benim de değil.. Eş kişisi de bi rahat bıraksın artık.. Eşimin hatrı için eltim bana kötülük yapacak üzerine ayağına mı gidecem..Madem eşiniz öyle istiyor. Siz de eşinizin hatrı için sevmeye çalışsanız ?
Sevmeseniz bile saygı duymaya çalışsanız ?
Böyle nedenlerden dolayı evlilik bitirmeyi neden düşünüyorsunuz anlamıyorum.
Bir insan gönlünü yapmak bu kadar zor olmamalı..
Konu sahbi değilim ama belli ki hiç yaşamamışsınız.Madem eşiniz öyle istiyor. Siz de eşinizin hatrı için sevmeye çalışsanız ?
Zaten asıl elti ve hala sorun annesi yok zaten.. Onlar da teyze yeğen.. Eltim bana karşı dolduruyor, çok kötü bi insan... Bi diyor evet sana çok haksızlık yaptım o sana çok kötülük yaptı tamam konuşma sen bilirsin diyor ertesi gün hoopp sar başa..belki anne baba icin bazi seyler hos gorulebilir de,
hala icin elti icin de mi kavga ediyorsunuz?
cok cok acayip bu erkekler,
nasil bir bagimliliktir bu.
cocugunuz da var galiba,
siz yine de konusup iletisim kurma yolunu secin.
Pekala nereden biliyorsun yaşamadığımı?Konu sahbi değilim ama belli ki hiç yaşamamışsınız.
O kadar ağır bir durum ki bu . Sevmediğiniz ve sevilmediğinizi bildiğiniz bir ortamda olmak.
Üstelik koca (!) denilen kişinin sürekli anne anne demesi.
Boşanmak için illa dayak falan mı atılmalı ? Psikolojik şiddet o tokattan çok daha acı.
Yapmayın Allah aşkına adam evi terk etmiş. Hala gönül diyorsunuz...
Bu kadın onun kölesi mi ? Onun istediği olunca evde olacak ama istediği olmazsa gidecek ...
Yarın bir gün kendi kızınız da olacak . Yorum yaparken bunları atlamayın lütfen .
Yaşasanız bu kadar basit bir olay gibi bahsetmezdiniz.Pekala nereden biliyorsun yaşamadığımı?
Eltin neci Allah aşkına. Nasıl sizin aranızı bozmaya bir etken olabiliyor ?Eşim neden benim gönlümü yapıp bu konuyu kapatmıyor çünkü yaşadıklarım kötü şeyler, evladıma dahi sınandım onların yüzünden sevebilmem mümkün değil... Onların umrunda değil benimle görüşmek benim de değil.. Eş kişisi de bi rahat bıraksın artık.. Eşimin hatrı için eltim bana kötülük yapacak üzerine ayağına mı gidecem..
Evet eşim verdi.. Veriyor da veriyor... Zaten sorun ha bire vermesi..Eltin neci Allah aşkına. Nasıl sizin aranızı bozmaya bir etken olabiliyor ?
Ona bu lüksü eşiniz mi verdi ?
O zaman işler değişir.
Emin olun buradaki hiç kimse benim eşim kadar annesine,ailesine düşkün değildir.Yaşasanız bu kadar basit bir olay gibi bahsetmezdiniz.
Yaşadıysanız ve siz bu şekilde eşim için diye devam ediyorsanız o daha da üzücü bence.
Çünkü siz en ufak bir hayır dediğiniz de , sizin o hayırınız çok büyük sonuçlar doğuracak.
Bunu çok iyi biliyorsunuzdur.
Keşke eltinizle evlenseymiş o zaman.Evet eşim verdi.. Veriyor da veriyor... Zaten sorun ha bire vermesi..
Aynı şey eşi için de geçerli. Kocası da eşinin ailesi ile iyi değilmiş. Kadın neden baskı yapmıyor. Erkeğin ailesi altından mı. Emek ver ki karşılığını alasın. Kocası hatır için adam olsun madem.Madem eşiniz öyle istiyor. Siz de eşinizin hatrı için sevmeye çalışsanız ?
Canım bendeki sorun.. Babası, kardeşleri değil konuştum, o her istediğinde gittim.. Bayramlarda halanlara da giderim dedim hadi.. Ama adam doyumsuz.. Eltiye de gideyim özür dileyim af dileyim falan istiyor.. Bi şey yapmadığım halde..Emin olun buradaki hiç kimse benim eşim kadar annesine,ailesine düşkün değildir.
Annesi hapşırsa anında hastahaneye götürecek kadar hassas.
Hangi birinden bahsedeyim ki..
Evet annesine düşkün,fazlasıyla..
Kardeşlerine de düşkün fazlasıyla. Bende ne yaptım artık bende bu ailedenim. Madem eşimi seviyorum.Onu dünyaya getiren insanı da ailesini de sevmeliyim dedim.Ve benimsedim..Onlar da beni benimsediler.
Üstelik batıdan doğuya gelin oldum. Aradaki kültür farkından hiç bahsetmeyeyim isterseniz.
Ya tabiki herşey karşılıklı.Aynı şey eşi için de geçerli. Kocası da eşinin ailesi ile iyi değilmiş. Kadın neden baskı yapmıyor. Erkeğin ailesi altından mı. Emek ver ki karşılığını alasın. Kocası hatır için adam olsun madem.
Elti olayı kafamı fena bozdu şuanda. Kaynınız da size aynı hassasiyette davranıyor mu?Canım bendeki sorun.. Babası, kardeşleri değil konuştum, o her istediğinde gittim.. Bayramlarda halanlara da giderim dedim hadi.. Ama adam doyumsuz.. Eltiye de gideyim özür dileyim af dileyim falan istiyor.. Bi şey yapmadığım halde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?