Yıldım ya..

Hemen varsa çocuğunuda alev o evden git
Gelirse kapıyı açmamayı düşünüyorum.. 2 gün nerde kaldıysa orda kalsın.. Tlfonu kapalı mı beni engellemiş mi bilmiyorum artık..Şu an o kadar soğudum ki acil bi durum olsa ulaşamayacağım yani çocukla ilgili..

Sorun düşkünlük değil sadece. Sizde ki durumda siz onları benimsemissiniz, onlar da sizi benimsemiş. Ama karşı taraf kötülük yaptıysa veya yapıyorsa, buna rağmen eşi "iyi ol, samimi ol" diye itelerse kadını sıkıntı oradan çıkıyor.
Ben eşimin ailesiyle çok sık görüşmem, arada esimle gideriz, az görüştüğümüz de bile illa laf sokusturacak yer ararlar çünkü. Simdi kalkip böyle durumda eşim samimi ol diye tuttursa ben de bosanirim.
Devamlı canınızı sıkan insanları sevemezsiniz ve herkes seviyormus rolu yaparak hayat sürdüremez.

Aklıma kötü şeyler gelmeye başladı. Tövbeler olsun..
Yok canım öyle bi şey değil eminim şüphem olsa bi dk durmam.. Akrabalar, aileden olsun yeter kırk yılda bir gördüğüne bile acayip değer verir benim pervane olmamı ister

Yok canım öyle bi şey değil eminim şüphem olsa bi dk durmam.. Akrabalar, aileden olsun yeter kırk yılda bir gördüğüne bile acayip değer verir benim pervane olmamı ister
O pervaneliği size göstermiyorsa başta kurduğum tüm cümleleri geri alıyorum.

Sizin ailenizle arasi iyi degil ve sizin kendi ailesiyle iyi olmasini istiyo bu ne sacmalik.iki tarafla da iyi olalim dese hadi neyse.siz demedinizmi sende benm ailemle iyi degilsin nasil bunu istiyosun benden diye

Erkeklerin evlendikten sonra ki genel özellikleri ailelerine daha cok baglanip esinin de onlara tapmasini saglamak ben senelerce ugrastim yanliz ortada bi sorun yoktu götururdu giderdim bi kere gitmeyelim demedim sikayet etmedim ama her seferinde bana tehditlerle yok su kadar kalacaz sehir disindalar bu arada beni orda azarlamaya calismalar evde istenmiyorum zerre kimse sevmiyo beni bende onlari ama huzurum bozulmasin diye esime bisey diyemiyorum her gun agliyorum sonuc hastalaniyorum eve donuyoruz yaklasik 10 sene bu boyle surdu son 5 senedirde hicbirini takmiyorum herseye cevap verip orda esimden uzak duruyorum konusmuyorum bile ama nedense bu son gjttigimizde biseylerine alinmis konusmuyolar sende sevinirsin artik gitmiycez dedi benim icin farketmez gitsemde gitmesemde olur dedim sizin yapacaginiz tek sey kendinizi rahatlatip onlardan cikmamak hic sikayet etmeyin ama evde konusu gectiginde ben onlari sevmiyorum onlarda beni sevmiyo deyin tartismaya girmeden tabi baska yolu yok bunun kendisi biseyleri gormeden olmuyor

Bırak ne hali varsa gorsun.. benim esim icinde ailesi cok onemlidir. Hep gidilsin gelinsin ama yapilanlar unutulmuyor ben seni anliyorum. Icinden geldigi gibi davran derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…