Yıldım.

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk. Öğretmenlik mezunuyum. Atanamadım.Sanki ben bu durumda olmaya bayılıyormuşum gibi bazıları ara ara üstüme geliyor. Aslında hep başarılı bir öğrenci oldum ama bu sefer olmadı işte. Zaten içimde yara. Kayınvalidem diyor ki bu yıl da yüksek puan alamazsan girme artık. Boşuna para veriyorsunuz. Üçüncü yılım tamam ama. Çok canım yandı bilmiyorum. Çok kötü hissettim.

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk. Öğretmenlik mezunuyum. Atanamadım.Sanki ben bu durumda olmaya bayılıyormuşum gibi bazıları ara ara üstüme geliyor. Aslında hep başarılı bir öğrenci oldum ama bu sefer olmadı işte. Zaten içimde yara. Kayınvalidem diyor ki bu yıl da yüksek puan alamazsan girme artık. Boşuna para veriyorsunuz. Üçüncü yılım tamam ama. Çok canım yandı bilmiyorum. Çok kötü hissettim.
Cok biliyor kaynana. Keske sussa. Moralinizi bozmayin. Herseyin hayirlisi. Vazgecmeyin elbette elalemin sozuyle. Insallah her sey istediginiz gibi olur

Damdan düşeni damdan düşen anlar.
Duymamaya çalışın,ben de siz gibiyim çünkü. Farklı branş ama sonuç aynı.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ne zaman olacağı belli olmaz ki bence sınava ne kadar gireceğiniz sizin kararınız ve yalnızca sizi ilgilendirir. Ayrıca çıkan sizin ailenizin kesesinden çıkıyor. Neden yorum yapmalarına izin veriyorsunuz ki? Bir şey demediniz mi sustunuz mu yoksa?

Ona neymiş acaba boş konuşuyor

Kayınvalidenizin söylediklerine karşı kulaklarınızı tıkayın. Hı diyin geçin, takmamaya çalışın. Daha önce açtığınız konuyu da gördüğüm için böyle söylüyorum. Bu yaştan sonra onu ne siz ne kendisi değiştirebilir.
Enerjinizi, motivasyonunuzu geleceğinizle ilgili konulara harcamış olursunuz en azından. Sınav için para veriliyorsa da kv vermiyor sonuçta ki sözüne takılasınız.
Branşınızı bilmiyorum ama 6. denemesinde atanabilen tanıdıklarım var benim.

Son düzenleme:
Bak ben öğretmen oldum. Öğretmen olmak için olan süreçte ilk orta lise stresle bir sürü sınava hazırlanarak geçti. Uni sınav stresini biliyorsun. Sonra vizeler finaller geceler boyu çalışma ve sonrasında öğretmenlik sınavı yine stres. Şunu bil ben seni cok iyi anlıyorum o kazanamamanın ne demek olduğunu. O boşluk hissini. Büyük ihtimal kv okumamış o senin girdiğin sınavlarına hic birine girmemiştir. Hariçten böyle zevzek konuşmak cok kolay. O sınav sadece bi sınav değil yılların alın teri var saçma salak konuşmalarına izin verme. O emeklerin boşa gitmeyecek bunu düsünerek çalış.

Onaneymis 3 senede girerim 10 senede yok sanane yani illa sokacaklar burunlarını

Canını sıkma ben de bu pazar ingilizce öabt’ye gireceğim ama sıfır hazırlık. Yeni mezunum gerçi finaller yüzünden kpss çalışamadım ama seneye iyi hazırlanırım diye sadece deneme amaçlı gireceğim. Sen de olana kadar dene. Kimseye kulak asma alt tarafı yılda 180 tl sınav ücreti var bunun para kaybetmeyle alakası yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kimseye söylemem sinava girdigimi... bence devam deneyin :) olucak birgün tutcak :)

Kaynanan ne diye karışıyomuş. Kaynanaya inat kır dizini çalış. Ben de öğretmenlik mezunuyum kolejde çalışıyorum üç gün sonra alan sınavımız var belki kazanırım işten dolayı çalışmadım ama çalışsam yapardım. Hangi bölüm çıkışlısın

Kuzenimin 7. Senesi sanırım hala devam ediyor. Bu işler zor maalesef. Siz pes etmeyin. Yakın puanlarda mısınız atama için? Ders desteği alın olmadı.

Allah kimseyi bununla sınamasın, kazanamadığınıza üzülmeyi geçtim bir de milletin cehaletine laf yetiştiriyorsunuz. İnsanlar ne hakkında laf sokuyosa aynısı başlarına gelsin inşallah.

Atanırsın inşallah.Kimseyi duymanı tavsiye ederim.Herkes senden çok bilir.Bu ülkede insanlar doktordan daha doktor öğretmenden daha öğretmen.En çok bilmeyen en çok konuşuyor

Allaha havale ediyorum. Ne desem anlatamam ki.Bu duruma gelene kadar yaşadıklarımı emeklerimi, içimde olduğum durumu en iyi benim gibi olanlar anlayabilir. Zaten içimde yara

Arkadaşım alımı olmayan bir bölümden mezun. Mütemadiyen sınava giriyormuş. 9. Yılında alim olması vesilesiyle de atandı. Siz kimseye söylemeyin sınava hazirlandiginizi. Kimseye laf vermemiş olursunuz.

Çok biliyorsa kaynanan girsin sınava?

Şaka bir tarafa da seni çok iyi anlıyorum. Bende atanamayan bir öğretmenim. GY-GK eğitim Bil. alan yetmezmiş gibi mülakat. Bıktırdı beni. Böyle bir sınavdan yüksek almak için 1,5 yıl evden çıkmadan çalışman lazım. ( Bizim branşta 90 üzeri atamalar en az 2 yıl) öyle iki dk çalışıp atandım diyenlere bakmayın. parayla herkese formasyon dağıttılar sonra sınavları zorlaştırdılar. Kolay bir şey değil, hiç kolay değil. Allah yardımcımız olsun.

Bence alan dışı bir işe yönelebilirsiniz. Büyük şehirde yaşıyorsanız farklı seçenekler vardır elbet.

Back
X