Cok biliyor kaynana. Keske sussa. Moralinizi bozmayin. Herseyin hayirlisi. Vazgecmeyin elbette elalemin sozuyle. Insallah her sey istediginiz gibi olurMerhaba arkadaşlar moralim çok bozuk. Öğretmenlik mezunuyum. Atanamadım.Sanki ben bu durumda olmaya bayılıyormuşum gibi bazıları ara ara üstüme geliyor. Aslında hep başarılı bir öğrenci oldum ama bu sefer olmadı işte. Zaten içimde yara. Kayınvalidem diyor ki bu yıl da yüksek puan alamazsan girme artık. Boşuna para veriyorsunuz. Üçüncü yılım tamam ama. Çok canım yandı bilmiyorum. Çok kötü hissettim.
Kaynanan ne diye karışıyomuş. Kaynanaya inat kır dizini çalış. Ben de öğretmenlik mezunuyum kolejde çalışıyorum üç gün sonra alan sınavımız var belki kazanırım işten dolayı çalışmadım ama çalışsam yapardım. Hangi bölüm çıkışlısınMerhaba arkadaşlar moralim çok bozuk. Öğretmenlik mezunuyum. Atanamadım.Sanki ben bu durumda olmaya bayılıyormuşum gibi bazıları ara ara üstüme geliyor. Aslında hep başarılı bir öğrenci oldum ama bu sefer olmadı işte. Zaten içimde yara. Kayınvalidem diyor ki bu yıl da yüksek puan alamazsan girme artık. Boşuna para veriyorsunuz. Üçüncü yılım tamam ama. Çok canım yandı bilmiyorum. Çok kötü hissettim.
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk. Öğretmenlik mezunuyum. Atanamadım.Sanki ben bu durumda olmaya bayılıyormuşum gibi bazıları ara ara üstüme geliyor. Aslında hep başarılı bir öğrenci oldum ama bu sefer olmadı işte. Zaten içimde yara. Kayınvalidem diyor ki bu yıl da yüksek puan alamazsan girme artık. Boşuna para veriyorsunuz. Üçüncü yılım tamam ama. Çok canım yandı bilmiyorum. Çok kötü hissettim.
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk. Öğretmenlik mezunuyum. Atanamadım.Sanki ben bu durumda olmaya bayılıyormuşum gibi bazıları ara ara üstüme geliyor. Aslında hep başarılı bir öğrenci oldum ama bu sefer olmadı işte. Zaten içimde yara. Kayınvalidem diyor ki bu yıl da yüksek puan alamazsan girme artık. Boşuna para veriyorsunuz. Üçüncü yılım tamam ama. Çok canım yandı bilmiyorum. Çok kötü hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?