*..YILDIZLARARASI..*

Hickimse_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
4.273
2.634
YILDIZLARARASI
MV5BMjIxNTU4MzY4MF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzM4ODI3MjE@__V1__SX1303_SY621_.jpg

Yönetmeni Christopher Nolan bir çok başarılı filme imza atmış.. Başlangıç, Batman başlıyor, Prestij, Kara Şövalye vs.. YILDIZLARARASI imdb puanı 8,8 türü bilimkurgu bu akşam izliycem bu filmi.. :KK66: Kızlar izleyeniniz varmı..?

ben henüz izlemedim ama şu an merak ettiğim ve izlemek istediğim filmlerin başında geliyor. izleyenler de harika bir film olduğunu söylüyorlar

Bende tavsiye üzerine izliycem evet herkes çok güzel film olduğunu söylüyor.. Akşam eve gider gitmez mutlaka izliycem..

Yıldızlararası izlerken eksik bir şeyler var... bence bu kadar büyütülecek bir yapım değil. Christopher Nolan usta yönetmen eyvallah ama biraz aceleye gelmiş sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke ölmeden önce bu filmi izleyip ölseydim. Kız kardeşimle bu film için sinemaya gittik, çıktığımızda dehşet içindeydik. Herkes izlemeli. Sinematografi, anlatım dili, metaforları ve alan oluşturmalarıyla oldukça etkileyiciydi. Ben etkilenmedim diyenlerin filmi tekrar izlemelerini tavsiye ediyorum. Çok düşündüren ve yoran bir film. İlk fırsatta tekrar izleyeceğim.

X