• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldızname baktırdım burda ne yazıyo

Ben baktırmıştım hiç bir haltı çıkmadı.

Yıldızname hiç baktırmadım ama böyle bir şey değil bildiğim kadarıyla. Harita method defterine muska tarzı bir şey yazmış, umarım para falan vermediniz buna.

arkadaşlar yıldızname baktırdım resimini atıcam ne yazdığını söyler misiniz eğer yasaksa bilmiyorum kusura bakmayın
Yanlis anlamayinda su yildiNameyi fali falan hic anlamiyorum

Allah omur verdikce yazilan herseyi yasayacaksiniz onceden bilsenizde bisey degismwyecek ki

Hemde para tuzagi

Arkadaşlar baştada dediğim gibi eğer yqnlış bi durum varsa konu kapanır ama burda dalga geçtiğiniz bi konu için vakit ayırıp cevap yazdığınız için sizin adınıza çok üzüldüm ( güldüm ) .

**“Kim, Allah'ın zikrettiğinin gayrisi için yıldızlar ilminden bir bab(kapı) iktibas ederse, sihirden bir şube iktibas etmiş olur. Müneccim kâhindir; kâhin de sihirbazdır, sihirbaz da kâfirdir.”

***“Kim yıldızlarla ilgili bir ilim iktibas etmişse sihirden bir şube iktibas etmiş demektir. (Yıldız ilmi) arttıkça (sihir ilmi de) artar.”

***Peygamber (s.a.v.) Efendimiz buyurdular ki, mealen:
-“Allah bu yıldızları üç şey için yaratmıştır: Onları göğün süsü kıldı, şeytanlara atılacak taşlar kıldı, kendileriyle yön tayin edilen işaret kıldı. Kim yıldızlar hakkında bunlardan başka yorumlar yapmaya kalkarsa hata eder ve nasibini kaybeder, kendisini ilgilendirmeyen ve bilgisi olmayan hatta bilmekte peygamberler ve meleklerin bile acze düştükleri bir hususta kendini külfete sokar.”
Kütüb-ü Sitte(Hadis No : 5759)

****“De ki: göklerde ve yerde gaybı Allah’tan başka bilen yoktur.” (en-Neml, 27/65).

****“Ey İnananlar! İçki, kumar, putlar ve fal okları şüphesiz şeytan işi pisliklerdir, bunlardan kaçının ki saadete eresiniz. Şeytan şüphesiz içki ve kumar yüzünden aranıza düşmanlık ve kin sokmak ve sizi Allah’ı anmaktan, namazdan alıkoymak ister. Artık bunlardan vazgeçersiniz değil mi? (Mâide, 90-91)

Back
X