• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldönümü ve İntikamım

Operadaki Hayalet

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
162
207
23
33
İyi geceler bayanlar sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. :KK51:

Geçtiğimiz 10 Aralık itibariyle erkek arkadaşımla ilişkimiz 1 seneyi doldurdu. Kendisiyle şimdilik farklı ülkelerdeyiz. Birkaç ay sonra yanına gideceğim. Ben kendi adıma özel günlere çok önem veririm. Kişi önemsediğini unutmaz diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım birbirimizden uzakta olmamıza rağmen bu bir sene içerisinde maddi manevi bana çok destek oldu gayet güzel bir ilişkimiz vardı fakat her nasılsa yıldönümümüzü unuttu acayip sinirlendim.

Unuttuktan sonra da hiçbir pişmanlık belirtisi göstermedi bitiriyor musun daha dönüşü olmaz vs hatta madem ayrılacaksın, kurtuluşunun ilk gününü s.. git arkadaşlarınla kutla bile dedi. O kadar üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım ki. Kendisini muazzam kıskanç biridir bende onu delirtmek için şöyle bir şey yaptım:

Bu tavrından sonra yıldönümümüzün akşamı bir erkek arkadaşımla (yanlış anlaşılmasın normal bir arkadaş, gayet seviyeli bir şekilde) dışarı çıktım iki farklı mekana gittik ve gayette eğlendim eve geldim. Sosyal medya da da resimlerimizi koyduk. Erkek arkadaşım bunu görünce deliye döndü tabi, deli gibi içmiş ve beni aradığında inliyordu. Açıkçası hiç üzülmedim oh olsun sana dedim.

Şimdi ise gayet pişman biraz bekleseydin hatırlardım napim insanım falan filan diyor. Ama ona olan hıncımı hala alamadım. Soğudum ondan. Bir daha unutursa kesinlikle ayrılacağımı söyledim. Çok önem veriyorum böyle şeylere napim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu arada ben hatırlatınca hemen arayıp güzel bir dille özür dileseydi gerçekten pişman olduğunu hissetseydim belki de yapmazdım böyle bir şey. Unuttuktan sonraki tavrı da beni fazlasıyla tahrik etti başkasıyla eğlenmeye çıkmam için.

Eveeet unuttuktan sonraki tavrı iğrenç ama
Benim gibi tarihlerle arası iyi olmaya bilir .
Ne var yani hep düşünürüm ayın 12 simiydi 14 ü müydü diye ( eski ilişkim )

Çok üstüne gitme bu yaptığın yeter . O s... gitlere iyi yapmışsın

O kadar hassassan oyle foto paylasip adamin gururuyla oynamazsin. Benim erkek arkadasim oyle fotolar koysa arkadasi oldugunu bilsem bile arkadaslarima karsi kotu hissederim kendimi. Madem onem veriyorsun sen guzel bir sey yapip onu mahcup ederek intikam almak varken bu yollar neden?

Güzel bir şey yaparak karşılık vermemin onu mahcup etmek değil, onun için ödül olacağını düşünüyorum. Adam hem yıldönümümüzü unutsun hemde onu ödüllendireyim olmaz ki ama öyle değil mi.

Bana o lafları edebilen birinden ben çoktan soğumuştum. Hiç hoş değil.
Kıskandırılmaktan/oyun oynanmasından nefret ederim ve ayrılma oranım çok yüksek.
Ama bu adam siz bunu yaptıktan sonra pişmanım diyorsa demek ki hakketmiş, bundan anlıyormuş diyebiliyorum.
Ayrıca bence siz onun istemediği bir şey yaptığınız zaman karşılık vermesine de hazırlıklı olun derim.

Özel günlere önem vermeyi anormal bulmuyorum. Çünkü zamanında eşimin bana evlilik ettiği semt ve tarihi özel buluyorum. Buna evlilik tarihim de dahil. Bugün eşim yıldönümünü unutsa, üzülürüm. Ama bunu böyle olay haline getirmek, ya da bir erkekle dışarı çıkmak? Evliliğe gitmek, yuva kurmak öyle kolay değil, şimdiden böyle yıpranırsanız yazık olur.

Evlendin mesela, sevgilili, tanışmayı, nişanı, sözü, hepsinin yıldönümünü mü yapcaksın, 365 gün rezerve o zaman...

Şuan sevgilisin, cicim cicim dönemleri, bunu beklemen normal, ama uzatmamaya bak. Bunlar sorun bile değil. Evlendiğinde daha net anlarsın. Bir an evvel kavuşmaya, hsret gidermeye bak. Hiç canını sıkma, olur öyle şeyler :)

Back
X