• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldönümü

Gitmek için başka bi tarih ayarlayamazmı ?
Bayramda bile gidememiş bir hafta daha bekleyebilir hastalık,ölüm yoksa allah korusun..
Siz bilirsiniz ama çokta takılmışsınız gibi gelmedi bana..

yani ah vah etmiyorum da hayal kırıklığına uğradım
hani bu sebepten küsecek değilim, gitti diye dünyayı dar etmem yani adama. bari iyi zaman geçirsin
sadece yazarım bi kenara :)

benim tercih edeceğim bi durum değil
yani ben şöyle yaparım derim ki eşimle özel günümüz bu
ben bi gün az kalayım
cuma akşamı çıkarım pazar gecesi dönerim.

evet yorucu olur ama herkesin gönlünü yapmış olurum

ben olsam yemegı ıptal etmezdım yola çıkacak kadar parası varsa eşinizin bir zahmet size de bir yemek ısmarlayıversın sımdı gıt gel harclıgı vs bır yere gıtmek gelmek en az 250 tl tutar... bır yemek ıse 50 tl..

benim ısrarımla gidilcekse boşver kalsın E eftelya2015
zaten apar topar olucak yola gideceği için

Baska gun bulamamis mi?
Sonra niye monotonlasti evlilikler.minik heyecanlar ufak kutlamalar onemli hissettirir heyecanli tutar.yok saymak sikicilik boguculuk getirir bana gore

Baska gun bulamamis mi?
Sonra niye monotonlasti evlilikler.minik heyecanlar ufak kutlamalar onemli hissettirir heyecanli tutar.yok saymak sikicilik boguculuk getirir bana gore

geçen akşam ailesi aradı
bi kuzeni gelmiş kızla 14 yıldır görüşmüyolarmış gelmiyomuş yurtdışından
işte seni de görmek istiyorum falan dedi eşime
haklıdır yani kaç sene görmemişler birbirlerini (ben böyle bi kuzeni olduğunu yeni öğrendim gerçi :)
ısrar kıyamet çağırdı işte kardeşleri
eşim de gelemem çok yoğun çalışıyorum dedi
ama bugün fikir değiştirmiş sanırım

6 oldu bugün
1. yıldönümümüzde bi tatil beldesinde kutlamıştık 1 gecelik kaçamakla
diğerlerinde de yemeğe gittik, ne bileyim evde bişeyler yaptık da hepsi güzel geçti yani.
ben zaten çok büyük beklentilerde değilim.
işte ne bileyim güzel günlerimizi, anılarımızı, gelecek planlarımızı konuşalım sarılalım falan..
Aynen bunu demek istedim ben de. Biz de yakında 3.yılımızı dolduracağız, yıl dönümü benim için de illa büyük organizasyonlar değil de samimi, beraber bir akşam olsun isterim. O yeter de artar bile.

Bence eşinize bir mesaj atabilirsiniz. "Aslında git dedim ama benim içimde bir burukluk var. Sanırım yıldönümümüzü ayrı geçirmek istemiyorum." gibi içinizden geldiği şekilde yazın. Bazı erkekler önem vermiyor malesef özel günlere. Biraz naif de bir mesajla hissettirin derim.

Aynen bunu demek istedim ben de. Biz de yakında 3.yılımızı dolduracağız, yıl dönümü benim için de illa büyük organizasyonlar değil de insan samimi, beraber bir akşam olsun isterim. O yeter de artar bile.

Bence eşinize bir mesaj atabilirsiniz. "Aslında git dedim ama benim içimde bir burukluk var. Sanırım yıldönümümüzü ayrı geçirmek istemiyorum." gibi içinizden geldiği şekilde yazın. Bazı erkekler önem vermiyor malesef özel günlere. Biraz naif de bir mesajla hissettirin derim.

ben de senin gibi düşünüyorum
biraz daha düşüneyim
kendime haksızlık yapılmasın derken ona da yapmak istemiyorum
sonra bi de ailemle görüşemedim, kuzenim gelmiş göremedim falan diye olay bana dönmesin de.

geçen akşam ailesi aradı
bi kuzeni gelmiş kızla 14 yıldır görüşmüyolarmış gelmiyomuş yurtdışından
işte seni de görmek istiyorum falan dedi eşime
haklıdır yani kaç sene görmemişler birbirlerini (ben böyle bi kuzeni olduğunu yeni öğrendim gerçi :)
ısrar kıyamet çağırdı işte kardeşleri
eşim de gelemem çok yoğun çalışıyorum dedi
ama bugün fikir değiştirmiş sanırım
Daha fena once yok diyp sonra evlilik yildonumunde ee gideyim demesi.ustelik yemek masraf oluyorda yolculuk olmuyor mu?
Dedigim gibi ozen vr onem gosterilmesi taraftariyim ben sonra ilgisiz alakasiz aliskanliklarla devam eden bunaltici evlilik moduna giriliyor

yani 9 saatlik yolu gitmek çiin bu haftayı mı bulmuş bence evliik yıldöünümnden ziyade sıkışık oldjğunuz zamana getirmesi iyi olmamış

ben de senin gibi düşünüyorum
biraz daha düşüneyim
kendime haksızlık yapılmasın derken ona da yapmak istemiyorum
sonra bi de ailemle görüşemedim, kuzenim gelmiş göremedim falan diye olay bana dönmesin de.
Mesajın sonuna "olsun, döndüğünde telafi ederiz bitanem" filan diyebilirsiniz. Böylelikle evde kalmaya mecbur bırakmış olmazsınız :) döndüğünde samimi bir şekilde kutlarsınız ki zaten çok abartmıyorsunuz siz de anladığım kadarıyla.

Ailesinin yanına gitme meselesi de biraz mecburiyet gibi olabilir. Tahmin edebiliyorum aileden aileye değişir bu konu tabi ama bizim ailede de yurtdışından gelen bir kuzenimi görmem gerekir. Gitmezsem çok ayıp olur. O yüzden onu da haksız görmüyorum.

Yalnızca eşiniz bilsin derim hissettiğiniz burukluğu. Sanki hiç önemli değilmişçesine geçiştirmeyin, ileriki senelerde tamamen önemini kaybedebilir.

yerimiz aslında ayartılmış durumda
rezervasyonu iptal etmedik de
şimdi ona masraf edicez bi de gidiş geliş masrafı e yine borç bize dönüyor diye bana ne diyemiyorum

gitmesin o zaman.. ciddiyim. eşim her zaman ailesi için para harcayabilir; ama benim kıstığım parayı harcayamaz...
orada 350-400 harcayacağına 3 günde, oradaki yediğinden içtiğinden kıssın siz yemeğinize gidin yine...

Güzel bi akşam yemeği kaç para. Hadi diyelim 100 lira. Yani ona vermek istemeyipte 400 falan memleketi icin harcarsa sıkıntı diyecektimki. Kuzeni gelmis yurtdışından yazmissin. Bende kizamazdim. Yazik kiz sevdikleriyle zaman geçirsin:D evlilik yıldönümünde evdede güzel bi yemek yiyebilirsiniz. Illa deli gibi para harcanmasada olur

eşim bu konuda çok hassastır çük şükür ,
ve bende o gunun özel olmasını isterim ,
ne dün ne yarın sizin özel gününüz değil bugun evlilik yıldönümünüz,

dışarı çıkamıyorsanız evde hazırlayın ,

hee bu arada nasıl başlarsan öyle devam eder 3 sene sonra kocam hiç özel günlermizi kutlamıyor deme

Allah Allah.
Yıldönümünü kuzene değişmeye gerek var mı, bir hafta sonra kutlanır.
Adama hak veren çıkmamış nerdeyse :)
Kuzen nedeniyle benim de eşimi ekmişliğim var yani.

Allah Allah.
Yıldönümünü kuzene değişmeye gerek var mı, bir hafta sonra kutlanır.
Adama hak veren çıkmamış nerdeyse :)
Kuzen nedeniyle benim de eşimi ekmişliğim var yani.

kişiye göre değişiyor sanırım
ben kuzenlerime yakın değilim pek
gerçi eşimin bu kuzenini de yeni duydum 12 senedir tanışıyoruz
hiç x adında kuzenim var dememişti :)
ben fotoğrafını bile görmedim.

zaten kendimi yatıştırdım, birazdan evime gidicem atıştırmalık bişeyler yiyip ödev yapıcam :işsiz:
eşim de umarım mutlu bir 3 gün geçirir, çok sıkılmış durumda en son ailesini temmuz ayında görmüştü
ne diyim artık

eşim bu konuda çok hassastır çük şükür ,
ve bende o gunun özel olmasını isterim ,
ne dün ne yarın sizin özel gününüz değil bugun evlilik yıldönümünüz,

dışarı çıkamıyorsanız evde hazırlayın ,

hee bu arada nasıl başlarsan öyle devam eder 3 sene sonra kocam hiç özel günlermizi kutlamıyor deme

bu gidişle öyle olacak, napiyim ki gitme diyip onun modunu düşürünce kalmasından da bi zevk alamayız bence.
hani ben engellemişim gibi olacak tadımız kaçacak.
bunu kendisi hiç teklif etmemeliydi.
ben bugünden git desem bile olur mu yarın akşam yola çıkarım demeliydi
aman neyse fazla beklentiye girmemek lazımmış.

quality time, yani kaliteli zaman onemlidir. hem yemeginize cikin, hemde esiniz gitsin, herkesin gonlu olsun. bakin, siz tasarrufa gecince o harcayacak yeri nasil cikariyo. erkegin parasini harcayan kadin makbuldur diye bosuna demiyorum.

Yol için para ödemeyecek mi? Arabayla gitse yakıt parası, otobüsle/uçakla/trenle gitse bilet parası:KK14:
O parayla pekala yemek de yiyebilirdiniz. Gidip de nusret'te yemeyecektiniz ya.. Bütçenize göre ayarlanabilirdi sonuçta..

Yol için para ödemeyecek mi? Arabayla gitse yakıt parası, otobüsle/uçakla/trenle gitse bilet parası:KK14:
O parayla pekala yemek de yiyebilirdiniz. Gidip de nusret'te yemeyecektiniz ya.. Bütçenize göre ayarlanabilirdi sonuçta..

valla nusrete gidecektik :D
ahahhaa bu kadar denk düşer
tabi gidip 500 tl değil de ucuz şeylerinden yiyip gelcektik :D
180 tl tutacaktı aşağı yukarı :P

quality time, yani kaliteli zaman onemlidir. hem yemeginize cikin, hemde esiniz gitsin, herkesin gonlu olsun. bakin, siz tasarrufa gecince o harcayacak yeri nasil cikariyo. erkegin parasini harcayan kadin makbuldur diye bosuna demiyorum.

ya borca soktukça kendim borca giriyorum ben anlamadım ki :rolleyes:
kredi kartını doldurdum eşimin
onu ödüyo maaşıyla bi de kirayı
gerisi krediler, faturalar bende.

ama bu ay kredi kartına yüklenmeyelim dedik işte
herhalde kendi seyahat giderlerini kredi kartından halleder.

Back
X