Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Benden aşılama öncesi istediler rahim filmi. Kesinlikle korkma. Rahatlıkla çektirebilirsin. Hafif bir adet sancısı gibi sadece. Onu da her ay yaşıyoruz zaten :) Hayırlısı olsun senin için.

windy_blue_28 geçen hafta sen bu sıralar heyecanla test sonucunu bekliyordun şimdi sıra bende ben bekliyorum. Yanlız geçen haftaki tüm belirtilerim gitti.Tüm şişlik vs. kasıklarımdaki agrılarda geçti. Galiba benimki tutmadı. Sadece devamlı rüyamda çiçek görüyorum ya dikiyorum ya yavru veriyorlar yada çok nadir çiçek açan çiçeklerim var ve onlar muhteşem çiçek açmışlar:)

Hamilelerin duvası tutarmış bizim için duvanı eksik etme :)

kızlar günaydın aşılamasını olan tecrübeli arkadaşlara bişey danışmak istiyorum ben dün gece 23 de oldum çatlatma iğnemi yarın sabah 8 de gelin dediler yaklaşık 34 saat sonra yapılıcak aşılamam yani yumurtam 18 mm di umarım çok erken çatlamaz çünkü bugün böyle beklicez :)
bir de aşılamadan önce tekrar bakıyolar mı ultrasonla yumurta çatlamış mı diye?

Benden aşılama öncesi istediler rahim filmi. Kesinlikle korkma. Rahatlıkla çektirebilirsin. Hafif bir adet sancısı gibi sadece. Onu da her ay yaşıyoruz zaten :) Hayırlısı olsun senin için.

canım yanlış mı hatırlıyorum senin yumurtaların da iki tane miydi biri 18 biri 17 ?
bende de şuan öyle aslında cumartesiden pazartesiye büyümemiş hala 18 di ama hemşirem yeterli daha büyümesin zaten dedi.hcg de son büyümesini yaptırıp öyle çatlatıyomuş.yarın sabah 8 de gidicem.benim için dua et.senin bakmışlarmıydı aşılamadan önce ultrasonla son kez yumurtan çatlamış mı diye?

İnşallah bebeğin seninledir. İnşallah sağlıkla hamile kalıp hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun. Tüm isteyenler de inşallah. Benim de hamile kalmamı isteyen çok yakın bir arkadaşım beni rüyasında görmüş. Çok güzel çiçeklerim varmış. Bana soruyormuş nasıl açtırdın bu çiçekleri bana da yardım et diye. Ben de tarif ediyormuşum kendiliğinden oldu demişim. Şimdi o da bebek sahibi olmak istiyor. Rüyası çıkmış diyebiliriz :)

Benim yumurtalarım 16-17mm idi. 34 saat sonra direkt aşılama yapıldı. Hiç ultrasona girmedim. Hormonlarıma da bakılmadı. Ama içimde korku vardı tabi çatladı mı çatlamadı mı diye. Sonuçta devlet hastanesinde yaptırdım. Rutinin dışında pek bişey yapmıyorlar. İnşallah senin aşılaman da başarılı olur. Aynı yoldan geçiyoruz sıkıntını anlıyorum. İnşallah sen de benim yolumdan gelirsin :) 2012 eylül anneleri topiğine beklerim..

Son düzenleme:
ne güzel sizler aşılamanızı olup kurtulmuşunuz inşallah sonuçlarınızda pozitif çıkar.ben daha adet için ilaca başladım bugün.yani önümde çok uzun zaman var.adet olup tedavinin başlaması,aşılama olması ve sonuç alma sanırım şubatı bulur. bilmiyorum o kadar gün nasıl geçecek

canım çok isterim eylül annesi olmayı inan Allah nasip eder inşallah.ben de işte dün 23 de oldum çatlatma iğnemi yarın sabah 8 de burda olun dediler hazırlanması da 2 saat sürse 34-35 saat sonra aşılama yapılıyor yani normalmiş ben de bu akşam ilişki olmayacağı için tedirginim ya erken çatladıysa diye.ama bak senin de küçükmüş benim de 18 ve 17 ama 17 olan tarafımda tüpüm yok o yüzden umudumuz o tek 18 lik yumurta.inşallah hayırlı haberler verebilirim sen aşılamadan kaç gün sonra öğrendin ve aşılamadan sonra sana jel ve progestan verdiler mi?

canım tek yumurtayla da hamile kalabilirsin..zaten doktorlar en fazla 2 yumurta gelişsin istiyorlar,çoğul gebelik olmasın diye.benim de tek yumurtam gelişmişti..ben de buna üzülmüştüm..doktorum bana bu şekilde anlattı.sıkma canını olacak olduktan sonra olur..ama aşılamadan sonra 3-4 gün yat kalkma derim ben..ben öyle yaptım,bütün işlerimi bıraktım sadece yattım dinlendim..bir faydası olur mu bilmem ama benim içim öyle rahat etti..aşılamadan sonra bana progestan fitil ,çocuk asprini verdi doktor.çocuk asprinini niye verdi anlamadım ama vardır bir sebebi:)

ben de istirahat etmeyi planlıyorum canım inşallah 1 saat falan da yatırırlar beni.aspirin i kanının sulanması için vermiştir canım sulanınca daha iyi akar daha iyi besler çok iyi yapmış.inşallah bebeğin seninledir.benim yılın son günlerinde yapılacak aşılamam 28 aralık da. ondan sonra 15 gün saysak 11 ocak da öğrenicem sonucu tam da adet günüm dü zaten geçen ayda 11 inde olmuştum :)

Aşılama gününe 1 dersek 13. gün kan testim 43 çıktı. 15. gün de207 çıktı. Progesteron jelini 15 gün boyunca kullandım. Aşılamanın ertesi gün başlayarak gün aşırı 10 gün ilişki oldu. Sonrası Allah kerim inşallah. Ama ne kadar ilişki o kadar başarı. Benim yumurtan sanırım aşılamadan 3 gün sonra kendiliğinden tutmuş sanırım. Çünkü kan değerlerim o tarihe geliyor. Ben aşılama masasında 20dk uzandım. Eve gelip 2 saay uyuyup işe gittim. Çok dert etme günlük hayatına devam et derim ama nasıl rahat hissedeceksen kendini öyle davran. İnşallah başarılı olursun. Allah yardımcısı olsun tüm arkadaşların.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende bugün akşam 6da çatlatma iğnemi oldum ve bana perşembe sabah aşılama olacğını söylediler perşembe sabah 6da 36 saat oluyo ve 40 saati bulacak bizim aşılama.dr a söylediğimde dediki 36.saatten sonra olacak zaten dedi.kafam karıştı şimdi nasıl olcak bu iş???? siz kaç saat sonra yaptırdınız???? birde eşim o an boşalamazsa ne olacak????

aynen canım bende seninle aynı durumdayım... ilacı kullandım 4 gündür bekliyorum ama gelen giden yok...

Günaydın kızlar dayanamayıp bu gün erken gebelik testinden yaptım... Sonuç kocaman bir tek çizgi.... Moralim çok bozukkk.. Her nekadar tutmayacagını bilsemde çok umutlanmıştımmmm. Şimdi çok üzgünüm.. Bu sonucu nasıl eşimle paylaşıcam bilemiyorum... Çok kötüyüm ben kızlar.....

Merhabalar,

Biz seninle aynı gün ( 8 Aralık ) ta aşılama yaptırmıştık. 15.günden sonra kan testi yaptırdın mı ?? Dr ultrasonda keseyi görebildi mi ??

Merhabalar,

Biz seninle aynı gün ( 8 Aralık ) ta aşılama yaptırmıştık. 15.günden sonra kan testi yaptırdın mı ?? Dr ultrasonda keseyi görebildi mi ??

15. gün test yaptım ama keseye o doktor bakmadı. 3 hafta sonra gebe takipe git dedi. Devlet hastanesi işte. Ben artık 3 hafta çatlarım. Cuma gününe randevu aldım medicalparka gidicem. Aşılamadan sonra 23. gün olacak.

Benim 12.gün 115 14.gün 335 19.gün 2972.. senin kan testi sonuçların nasıldı ?? Ayrıca ben dün doktora gittim keseyi göremediler.. O sebeple tekrar kan testi istediler.. İnşallah sen yarın görebilirsin. Ben haftya pzts tekrar gideceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…