aşılama ile şansını arttır o zaman, zaten benim doktorum ve birçok doktor aşılamadan sonra ilişki öneriyorlarki sanırım şansı dahada arttırıyorsun, yaşında daha müsait walla ben şubatta 33 yaşında olucam o yüzden hızlandırıyorum bebişin gelmesini, elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum, tabi sende yaşım daha 26 diye sakın gevşekde davranma ama sıkma kendini, yaş açısından bence şanslısınki benim arkadaşımın kardeşine yumurtalarında kist var imkansız çocuk demiş doktorlarda şimdi doğurmak üzere:) mucizelere her zaman inanırım ve bizimde mucizelerimiz olacak sadece zamanı bilmiyoruz :)
canım evet yaş açısından şanslıyım ama rahim anomalim var her zaman düşük yapma ihtimalim var ve erken doğum riskim var rahmim ufak normal bir kadınınkinin yarısı kadar yani yolum daha ne kadar bilmiyorum.Allah hepimizin yolunu açık etsin.
canım evet yaş açısından şanslıyım ama rahim anomalim var her zaman düşük yapma ihtimalim var ve erken doğum riskim var rahmim ufak normal bir kadınınkinin yarısı kadar yani yolum daha ne kadar bilmiyorum.Allah hepimizin yolunu açık etsin.
ayyy geçmiş olsun canım, o zaman ara vermeden devam et mücadelene bakalım, AMİNNN AMMMİİİİİNNN, hepimizin hakkında hayırlısı :)
kızlar merhaba
bugün aşılamanın 13. günü :) çok heyecanlı bir durum walla :)
bişiy soracağım kızlar ben 3,5 yıldır sürekli doktorlara gidiyorumda hiç biri bana rahim filmi çektirmedi nedense bu doktorumada bayadır gidiyorum kadın ısrarla yöntemleri deniyor rahim filmi istemiyor, sizlerdede aşılamadan önce rahim filmi çekildide mi yapıldı yoksa direk aşılamamı, benimle paylaşırsanız sevinirim :)
Benden aşılama öncesi istediler rahim filmi. Kesinlikle korkma. Rahatlıkla çektirebilirsin. Hafif bir adet sancısı gibi sadece. Onu da her ay yaşıyoruz zaten :) Hayırlısı olsun senin için.
windy_blue_28 geçen hafta sen bu sıralar heyecanla test sonucunu bekliyordun şimdi sıra bende ben bekliyorum. Yanlız geçen haftaki tüm belirtilerim gitti.Tüm şişlik vs. kasıklarımdaki agrılarda geçti. Galiba benimki tutmadı. Sadece devamlı rüyamda çiçek görüyorum ya dikiyorum ya yavru veriyorlar yada çok nadir çiçek açan çiçeklerim var ve onlar muhteşem çiçek açmışlar:)
Hamilelerin duvası tutarmış bizim için duvanı eksik etme :)
canım yanlış mı hatırlıyorum senin yumurtaların da iki tane miydi biri 18 biri 17 ?
bende de şuan öyle aslında cumartesiden pazartesiye büyümemiş hala 18 di ama hemşirem yeterli daha büyümesin zaten dedi.hcg de son büyümesini yaptırıp öyle çatlatıyomuş.yarın sabah 8 de gidicem.benim için dua et.senin bakmışlarmıydı aşılamadan önce ultrasonla son kez yumurtan çatlamış mı diye?
Benim yumurtalarım 16-17mm idi. 34 saat sonra direkt aşılama yapıldı. Hiç ultrasona girmedim. Hormonlarıma da bakılmadı. Ama içimde korku vardı tabi çatladı mı çatlamadı mı diye. Sonuçta devlet hastanesinde yaptırdım. Rutinin dışında pek bişey yapmıyorlar. İnşallah senin aşılaman da başarılı olur. Aynı yoldan geçiyoruz sıkıntını anlıyorum. İnşallah sen de benim yolumdan gelirsin :) 2012 eylül anneleri topiğine beklerim..
canım çok isterim eylül annesi olmayı inan Allah nasip eder inşallah.ben de işte dün 23 de oldum çatlatma iğnemi yarın sabah 8 de burda olun dediler hazırlanması da 2 saat sürse 34-35 saat sonra aşılama yapılıyor yani normalmiş ben de bu akşam ilişki olmayacağı için tedirginim ya erken çatladıysa diye.ama bak senin de küçükmüş benim de 18 ve 17 ama 17 olan tarafımda tüpüm yok o yüzden umudumuz o tek 18 lik yumurta.inşallah hayırlı haberler verebilirim sen aşılamadan kaç gün sonra öğrendin ve aşılamadan sonra sana jel ve progestan verdiler mi?
canım tek yumurtayla da hamile kalabilirsin..zaten doktorlar en fazla 2 yumurta gelişsin istiyorlar,çoğul gebelik olmasın diye.benim de tek yumurtam gelişmişti..ben de buna üzülmüştüm..doktorum bana bu şekilde anlattı.sıkma canını olacak olduktan sonra olur..ama aşılamadan sonra 3-4 gün yat kalkma derim ben..ben öyle yaptım,bütün işlerimi bıraktım sadece yattım dinlendim..bir faydası olur mu bilmem ama benim içim öyle rahat etti..aşılamadan sonra bana progestan fitil ,çocuk asprini verdi doktor.çocuk asprinini niye verdi anlamadım ama vardır bir sebebi:)
canım çok isterim eylül annesi olmayı inan Allah nasip eder inşallah.ben de işte dün 23 de oldum çatlatma iğnemi yarın sabah 8 de burda olun dediler hazırlanması da 2 saat sürse 34-35 saat sonra aşılama yapılıyor yani normalmiş ben de bu akşam ilişki olmayacağı için tedirginim ya erken çatladıysa diye.ama bak senin de küçükmüş benim de 18 ve 17 ama 17 olan tarafımda tüpüm yok o yüzden umudumuz o tek 18 lik yumurta.inşallah hayırlı haberler verebilirim sen aşılamadan kaç gün sonra öğrendin ve aşılamadan sonra sana jel ve progestan verdiler mi?
ne güzel sizler aşılamanızı olup kurtulmuşunuz inşallah sonuçlarınızda pozitif çıkar.ben daha adet için ilaca başladım bugün.yani önümde çok uzun zaman var.adet olup tedavinin başlaması,aşılama olması ve sonuç alma sanırım şubatı bulur. bilmiyorum o kadar gün nasıl geçecek
Aşılama gününe 1 dersek 13. gün kan testim 43 çıktı. 15. gün de207 çıktı. Progesteron jelini 15 gün boyunca kullandım. Aşılamanın ertesi gün başlayarak gün aşırı 10 gün ilişki oldu. Sonrası Allah kerim inşallah. Ama ne kadar ilişki o kadar başarı. Benim yumurtan sanırım aşılamadan 3 gün sonra kendiliğinden tutmuş sanırım. Çünkü kan değerlerim o tarihe geliyor. Ben aşılama masasında 20dk uzandım. Eve gelip 2 saay uyuyup işe gittim. Çok dert etme günlük hayatına devam et derim ama nasıl rahat hissedeceksen kendini öyle davran. İnşallah başarılı olursun. Allah yardımcısı olsun tüm arkadaşların.
Merhabalar,
Biz seninle aynı gün ( 8 Aralık ) ta aşılama yaptırmıştık. 15.günden sonra kan testi yaptırdın mı ?? Dr ultrasonda keseyi görebildi mi ??
15. gün test yaptım ama keseye o doktor bakmadı. 3 hafta sonra gebe takipe git dedi. Devlet hastanesi işte. Ben artık 3 hafta çatlarım. Cuma gününe randevu aldım medicalparka gidicem. Aşılamadan sonra 23. gün olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?